Jumeirah Dar Al Masyaf 5*

Lokacija: Nalazi se na ostrvu Jumeirah, na privatnoj plaži. Međunarodni aerodrom Dubai je udaljen oko 25 km, a centar grada oko 20km.

Hotel: Izgrađen u tradicionalnom arapskom stilu, odvojene smeštajne jedinice, naizgled kao letnjikovci (arapski Dar Al Masiaf) u sredini prostrane baštei vodenih puteva. Svaka kuća ima po 8-10 soba, apartman i svaki ima privatni, lepo uređen Patio. Batleri su dostupni 24 sata dnevno. Nekoliko malih bazeni u kompleksu nude uvek hladno osveženje. Možete se opustiti i šetajući dugom, peščanom plažom. Na plaži su dostupne ležaljke i suncobrani. Sa takozvanim Abrasom (arapski vodeni taksi) možete se kretati po objektu besplatno i otkriti sve interesantne sadržaje resorta. Takođe imate WiFi u predvorju i u celom objektu.

Sobe: 283

Sve smeštajne jedinice poseduju: kupatilo, kadu, odvojeni tuš, fen za kosu, bade mantil, papuče, TV, DVD plejer, radio, telefon, WiFi, pegla, klima, aparat za kafu/čaj, minibar, sef, usluga batlera i balkon ili terasa sa pogledom na baštu ili vodene puteve resorta. Razlikuju se u položaju,pogledu (na plažu ili na baštu i vodene puteve resorta) i veličini, pa tako ima kuća kao što je Arabian Summerhouse Deluxe površine od 60m2 pa i do 135m2, kakav je npr. Summer House Arabian Suite koji ima i odvojeni dnevni boravak i spavaću sobu, kao i toalet za goste, garderober… Za pravi luksuz izaberite Royal Malakiya Vilu, Malakiya Two/Three bedroom Villu. Sve vile imaju privatne male bazene, spoljnu terasu, đakuzi, opremljenu kuhinju, lift, garderober, privatnog batlera i što je još važnije, sve su uglavnom udaljene samo nekoliko koraka od plaže.

Ishrana i restorani: U ponudi restorani koji nude da isprobate kuhinje iz raznih delova sveta. Raznovrstan doručak na bazi švedskog stola. Kada se rezerviše polupansion, večera je na bazi švedskog stola u restoranima The Palmeri, Hanaaia, Arboretum ili Khaimat Al Bahar, kao i u obliku menija ili švedskog stola u odabranim restoranima u Jumeirah hotelima.

Sport: 2 klimatizovana terena za skvoš, 5 teniskih terena (osvetljeni), jedan od najvećih fitnes centara na Orijentu, zatvoreni bazen, razni fitnes kursevi poput joge, aerobik, tai chi.

Uy doplatu: iznajmljivanje teniskih reketa ili loptica, teniski trener na zahtev, razni vodeni sportovi kao npr. jedrenje na dasci, jedrenje, skijanje na vodi..

Spa i Wellness: Oaza mira, sa bogatim spa i wellness programom, posebna po banjama koje su dostupne svim gostima. Banja Talise nudi širok spektar različitih masaža i brojne kozmetičke tretmane (uz doplatu). Hotel poseduje još i saunu, parno kupatilo, đakuzi i bazen. Banje su dostupne besplatno.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.