AVANI Seychelles Barbarons Resort & Spa 4*

Položaj: na zapadnoj obali, direktno na 800m dugoj plaži Barbarons (zbog koralnih grebena kupanje je delimično ograničeno). Aerodrom Mahe je udaljen oko 25 minuta vožnje.

Hotel: novi hotel renomirane “AVANI” grupe otvoren početkom 2015 godine. Smešten je u divnom ambijentu i na veoma lepoj lokaciji. Plaža Barbarons sa belim peskom i bujnom tropskom vegetacijom u zaleđu, nudi odlične uslove sa odmor u opuštenoj atmosferi. Glavni restoran „ELEMENTS“ nudi jela internacionalne kuhinje. A-la-carte restoran „TAMARIND“ nudi azijske specijalitete. Pored bazena za plivanje sa odeljkom za decu, tu su još i pool bar, „Gravity Bar sa Shisha-lounge, kao i prodavnica suvenira, koji upotpunjuju ponudu hotela. Besplatan WLAN u lobiju stoji na raspolaganju gostima hotela.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak. Kod rezervacije polupansiona dodatno švedski sto za večeru u glavnom restoranu uračunat. Polupansion se delom može iskoristiti u restoranu “Tamarind”(uz doplatu). Kod rezervacije punog pansiona dodatno ručak u a-la-carte formi u glavnom restoranu uračunat. Obavezna doplata za svečanu večeru na 31.12.

Sobe: 124
AVANI soba: oko 31-35 m², dizajnirane sa puno svetla, u veselim bojama, otvoreno kupatilo sa kadom, wc, fen, TV, telefon, besplatan WLAN, DVD player, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa. U 2.redu, sa pogledom na baštu.
AVANI garden view: oko 31-35 m², kao AVANI soba, samo bliže moru, sa pogledom na baštu.
AVANI sea view: oko 31-35 m², kao AVANI soba, sa pogledom na more.
AVANI Beachfront: oko 36m², kao AVANI soba, na plaži.

Sport&Fitness: Uračunato: fitness centar. Uz doplatu: tenis, yoga, ronjenje (PADI), surfing.

Deca: dečiji klub: “AVANI KIDS”, svakodnevno otvoren 8-16h, za decu 4-12 god.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.