Le Domaine de l'Orangeraie - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U OKTOBRU JOŠ SAMO 2 MESTA
〈 Klikni za detalje 〉

Le Domaine de l’Orangeraie 4*

Položaj: Direktno u prelepom peščanom zalivu. Kompleks je odvojen malim ostrvskim putevima. Pešaka možete doći do centra mesta gde se nalaze pristanište, prodavnice i restorani.

Hotel: Hotel ima poseban ambijent i nalazi se na maloj padini. Restoran „Santosha“ i a la carte restoran „Le Combava“ (zatvoreno sredom) služe internacionalnu i kreolsku kuhinju. Restorani, prostrani bazen sa barom, lounge i bar na plaži nalaze se na drugoj strani male ostrvske ulice. Tu je i butik, biblioteka, treći lounge bar i besplatan Wi-Fi u otvorenim oblastima.

Sobe: 63
Garden Villa: oko 60 m² (20), moderno uređena u veselim bojama. Kupatilo sa tuš kabinom i WC-om, fen, telefon, TV, klima, sef, mini bar, aparat za kafu / čaj, terasa ili balkon, pogled na vrt.
Garden Suite Residence: oko 100 m² (8), kao Garden Villa, sa odvojenom dnevnom / spavaćom sobom i otvorenim kupatilom.
Villa de Charme: oko 70m² (31), kao Garden Villa, sa visokokvalitetnim drvetom i prirodnim bojama. Zasebne vile, nalaze se na brdu i imaju otvoreno kupatilo sa kadom, besplatan Wi-Fi, balkon, pogled na vrt.
Villa de Charme Elegance: oko 100m² (3), kao Villa de Charme, sa privatnim đakuzijem.

Ishrana: Bogat švedski sto različitog sadržaja u „Santoshi“. U „Le Combava“ obroci mogući uz delimičnu doplatu.

Sport: Uračunato: snorkling. Uz doplatu: kajak, pedalina, škola ronjenja (PADI) se nalazi u blizini.

Wellness: “Eden Rock” spa je idilično smešten na padini, sa pogledom na Indijski okean.

Honeymoon specijal: Mladenci dobijaju pri dolasku pecivo, čašu penušavog vina, 10% popusta na spa tretmane, 30-minutna poseta hamama / đakuzija,a pri rezervaciji polupansiona večeru sa svećama. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti