Berjaya Praslin 3*

Položaj: Nalazi se na ostrvu Praslin (obala Cote d’Or). Udaljen 20 min od Praslin Airport-a i 10 min od Praslin Jetty Terminala. Od ostrva Mahe udaljen 15 min avionom, a od glavnog grada Viktorija, sat vremena brodom.

Hotel: Na najlepšem delu plaže, Berjaya resort je okružen tropskom džunglom, puderastim peskom i prijatnim ambijentom. Hotel gostima nudi A-la-carte restoran italijanske kuhinje, kao i restoran nacionalne kuhinje. Na raspolaganju su i bar, bašte i veliki bazen. Postoji i poseban bazen za decu, kao i Baby service koji se dodatno naplaćuje, kako bi roditelji sa decom mogli malo sami i bez brige da uživaju u odmoru. Wi fi je dostupan u celom hotelu.

Broj soba: 75

Standard: oko 21-25m2, sa pogledom na dvorište. Tuš, fen za kosu, klima uređaj, sef, TV, mini bar uz doplatu.

Deluxe: oko 36-40m2, sa pogledom na vrt i bazen. Balkon ili terasa, tuš, fen za kosu, klima uređaj, sef, TV, mini bar uz doplatu.

Ishrana: Bogat švedski sto za doručak. Kod polupansiona se i večera služi na bazi švedskog stola, dok je kod punog pansiona za ručak na raspolaganju i A-la-carte ponuda.

Sport i zabava: Bez doplate je dostupan stoni tenis. Dodatno se naplaćuju: tenis, kajak, snorkling i ronjenje.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.