Banyan Tree Seychelles 6*

Položaj: Na jugozapadnoj obali ostrva Mahe, direktno na 800m dugoj peščanoj plaži zaliva Intendance (zbog jakih morskih struja kupanje u moru može biti povremeno ograničeno). Hotel je udaljen od aerodroma Mahe oko 20km, od glavnog grada Viktorija oko 30km.

Hotel: Rizort sa jedinstvenim položajem, savršeno uklopljen i okružen autentičnom tropskom vegetacijom, sa veličanstvenim pogledom na prelepi Intendance Bay. Pored prvoklasne usluge, hotel poseduje restoran „Au Jardin d’Epices“, sa idiličnim pogledom na okean i ponudom mediteranske i internacionalne kuhinje, restoran „Saffron“, sa ponudom tajlandskih specijaliteta, kao i restoran „Chez Lamar“, u kojem se služe arapska jela. Novi Restoran “Tomahawk Grill” nudi najbolje specijalitete sa roštilja. Na bazenu se nalazi bar „La Varangue“ i “Blue Bar” gde možete isprobati razna pića kao i bar na plaži “Rum Shack”. Poseban dozivljaj su, pored ostalog, i Destination Dining Experiances na mnogobrojnim neobičnim mestima u kompleksu.Novi Rangers Club očekuje najmladje goste (3-11 godina) sa puno uzbudljivih aktivnosti. U sklopu hotela se nalazi Infinitypool, prodavnica suvenira kao i besplatan pristup internetu u celom kompleksu.

Sobe: 60 vila
Oceanview Pool Villa: oko 97 m² (od toga spoljni prostor sa paviljonom oko 60 m²) (22), veoma luksuzne vile sa privatnom atmosferom, na padini, okružene bujnom vegetacijom, sa fantastičnim pogledom na zaliv. Kupatilo sa kadom, tuš, wc, fen, bade mantil, TV, DVD/CD uređaj, telefon, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar (voda uračunata), aparat za kafu, sef, paviljon sa kutkom za sedenje, privatni bazen, pogled more.
Intendance Pool Villa: oko 107 m² ( od toga oko 68 m² spoljašnji deo sa paviljonom) (4), kao Oceanview Pool Villa, dodatno sa đakuzijem. Uklopljena u prirodu, na granitnim stenama.
Beachfront Pool Villa: oko 250 m² (od toga spoljašnji prostor sa paviljonom oko 167 m²) (20), kao Oceanview Pool Villa, direktno na peščanoj plaži. Vila poseduje parno kupatilo, spoljni tuš, paviljon, privatnu baštu, kao i bazen i đakuzi.
Two Bedroom Double Pool Villa: oko 826 m² (od toga spoljašnji prostor sa paviljonom oko 730 m²), kao Beachfront Pool Villa, sa dva paviljona sa dve spavaće sobe, idealno za porodice i prijatelje, 2 bazena, 1 whirlpool.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak u „Au Jardin d’Epices“. Kod rezervisanog polupansiona dodatno uračunata večera u„Dine around“, što znači da su uračunata sva označena jela u svim restoranima.

Sport & fitness: Uračunato: teniski teren sa tvrdom podlogom i teniska oprema, oprema za ronjenje, fitnes centar, tri puta nedeljno joga/pilates/grupni kursevi, kursevi surfovanja za početnike, bicikle (za upotrebu unutar hotelskog kompleksa ). Uz doplatu: privatni časovi joge (na upit), škola ronjenja (PADI) u blizini, škola surfovanja u blizini, veslanje, Zip Line u blizini (50km udaljeno), koktel kursevi, poseta lokalnoj pijaci.

Beauty & Wellness: Prelepi opuštajući spa centar, ušuškan u prirodno okruženje, sa otvorenim, privatnim masažnim paviljonima. Uz doplatu: sauna, parno kupatilo, masaže, kozmetički tretmani.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

Napomena: U saradnji sa “Marine Conservation Society Seychelles” resort doprinosi zaštiti domaćih vrsta kornjači, kroz praćenje izgradnje njihovih gnezdilišta.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.