Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa 5*

Položaj: Na severu ostrva, lepo smeštena na samom severnom kraju zaliva Beau Vallon sa izuzetnim pogledom na Silhoutte i North Island. Plaža Beau Vallon je udaljena oko 1,5 km. Do aerodroma Mahe oko 30 km.

Hotel: Rizort nudi sve mogućnosti da ispuni visoke zahteve, eleganciju, udobnost i puno šarma tropskog vrta. Kompleks je idealan za parove i one koje su na medenom mesecu, minimalna starost je 13 godina. Tri male idilične peščane uvale uokviruju hotel izgrađen na stenama i nude dobre snorkeling mogućnosti. Raspolaže sa dva izuzetne restorana i barom. Glavni restoran „The Hilltop“ sa kulinarskim uticajima iz celog sveta i svakodnevnim tematskim večerama, kao i više puta nagrađivani a lacarte restoran „Les Cocotiers“, koji svoje goste oduševljava kreoplskim specijalitetima. “Oceanview Bar“ je otvoren za ručak i večeru, sa međunarodnim i kreolskim jelima i prekrasnim pogledom na Indijski okean. Tu je i besplatnan Wi-Fi, Infinitypool, Lounge sa bibliotekom i mali butik na raspolaganju.

Soba: 56
King Hillside Villa: oko 90m² (26), ukusna, elegantna dekoracija kombinuje tradicionalnu arhitekturu Sejšela sa modernim stilom u skladu sa tropskom prirodom. Vile su smeštene blago na bregu, dvospratne, svaka sa po dve jedinice. Imaju kombinovani dnevno/spavaći prostor, kupatilo sa hidromasažnom kadom, tuš, WC, fen, bade-mantil, TV, CD / DVD player, telefon, pegla, klima, plafonski ventilator, mini bar, aparat za kafu / čaj, Nespresso®-mašina, sef, balkon u drvetu sa odeljkom za jelo i dnevnim ležajem, 24h room-service, pogled na more (delimično ograničen vegetacijom).
King Oceanfront Villa: oko 90m² (14), kao King Hillside Villa. Vile su zasebne, svaka ima jednu jedinicu i nalaze se iznad mora.
Grand Ocean View Pool Villa: oko 124m² (15), kao što su King Oceanfrontfront Villa, idilično smeštena na padini, sa garderoberom i privatnim Infinity-bazenom (oko 75 kbm).

Ishrana: Uračunat bogat doručak na bazi švedskog stola sa penušavim vinom u „The Hilltop“. Kod rezervacije polupansiona gosti dobijaju večeru na bazi švedskog stola “The Hilltop” ili meni (3 ganga) u a-la carte restoranu „Les Cocotiers“ (označena jela uz doplatu). Kod punog pansiona dodatno uračunat ručak (3 ganga) u a la carte restoranu „Oceanview Bar“.

Zabava & izleti: Zabavni večernji program nekoliko puta nedeljno, nudi razne sadržaje. Nekoliko puta nedeljno besplatni transfer do plaže Beau Vallon.

Sport & Fitness: Uračunato: snorkeling, kajak, stand-up veslanje, fitness centar, bilijar. Uz doplatu: vodeni sportski centar koji nudi skijanje na vodi, jet ski, katamaran, paraglajding kao i druge sportove na vodi npr. škola ronjenja (PADI) koja se nalazi u blizini plaže Beau Valon (transfer za ronioce uračunat).

Wellness: „Eforea Spa“ se nalazi idilično direktno na moru i pruža svojim gostima ekskluzivne tretmane i masaže. Uračunato: parno kupatilo

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.