Denis Private Island 5*

Položaj: privatno ostrvo Denis Island, samo nekoliko stepeni južno od ekvatora. Okružen je belim peščanim plažama sa bujnom palminom vegetacijom. Aerodrom Mahé je udaljen oko 95 km, oko 30 minuta leta avionom.

Hotel: Denis Private ostrvo je idealno mesto za izolovani i opuštajući odmor u prirodi. Otkrijte ovo malo i romantično ostrvo šetajuću kroz tropsku vegetaciju u unutrašnjosti ostrva i po prelepim plažama. Recepcija se nalazi u glavnoj zgradi, koja je napravljena u kreolskom stilu. Restoran svojim gostima nudi kreolsku i internacionalnu kuhinju. Hotel dodatno raspolaže i sa vinskim podrumom za degustaciju i privatne večere, barom, lounge-om, bibliotekom sa TV-om, internet centrom uz doplatu, butikom. Masaže u sobi (uz doplatu).

Ishrana: švedski sto za doručak, ručak i večeru, ili meni. Dodatne usluge kod rezervacije all inclusive su navedene u tabeli. Obavezna doplata za praznike 24.12., 25.12. i 31.12.

Sobe: 26.
Beach Cottage: oko 90 m² (3), smeštene na različitim mestima u tropskom okruženju. Prostrane kućice, uređene sa puno prirodnih materijala. Sve imaju kutak za sedenje, otvoreno kupatilo sa kadom/tušem, odvojeni wc, bide, bade mantil, fen, papuče, telefon, iPod® priključak, peglu, klima uređaj, ventilator na plafonu, mali frižider, aparat za kafu/čaj, malu privatnu baštu sa spoljnim tušem i veliku terasu na strani mora.
Deluxe Beach Cottage: oko 130 m² (13), kao Beach Cottage, ali veći, sa terasom za sunčanje delimično pokrivenom drvetom, dnevnim ležajem, terasom ka strani mora.
Beachfront Spa Cottage: oko 150m² (8), kao Deluxe Beach Cottage, direktno na moru sa privatnim ležaljkama i wellness paviljonom u otvorenom kupatilu.

Zabava & izleti: povremena zabava u večernjim satima. Šetnje kroz prirodu, posmatranje ptica, obilazak okoline i jedne bio-farme, na kojoj se uzgaja većina namirnica za hotel.

Sport & Fitness: Uračunato: teniski teren, snorkling (na unutrašnjem grebenu), kajak, bilijar. Uz doplatu: ronjenje (PADI), pecanje na pučini, pecanje.

Ronjenje: Oko Denise Private ostrva nalaze se neka od najlepših mesta za ronjenje na Sejšelima. Od septembra do oktobra mogu se videti delfini, ajkule i kitovi. Ostrvo raspolaže sa sopstvenom PADI školom za ronjenje, koja nudi kurseve kako za početnike, tako i za iskusnije ronioce. Oprema za ronjenje se uz doplatu može iznajmiti, oprema za snorkling je uključena.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.