Constance Le Prince Maurice 5+*

Položaj: na severoistočnoj obali, do aerodroma Mehebourg oko 45km, do najbližeg mesta oko 15km. Do glavnog grada Port Louis oko 35km.

Hotel: veličanstveni luksuzni hotel, deo hotelskog lanca “The Leading Hotels of the World”, smešten na 60 hektara netaknutog privatnog zemljišta sa zagarantovanim uslovima za miran i spokojan odmor. Hotel u ponudi ima glavni restoran “L’Archipel” (lokalni kulinarski specijaliteti i tematske večere), jedinstveni restoran na vodi “Le Barachois” (morski specijaliteti i specijaliteti sa roštilja), restoran na plaži “Le Beach Deck” (lagana jela i snekovi). U “Laguna Bar”-u nalazi se “Asian Restoran”, u kojem se serviraju azijski specijaliteti i suši. “The Lotus Lounge Bar”, novi “Floating Bar”, graniči se sa restoranom na vodi i vinskim podrumom restorana “L’Archipel”. Za odmor su na raspolaganju glavni bazen sa muzikom pod vodom, kao i bazen sa ugrejanom vodom u baštenskom kompleksu, kod Junior suitova. Besplatan pristup internet WLAN u svim javnim delovima hotela, 4 butika, salon lepote, frizer, biblioteka sa izborom igrica, lounge za dolaske/odlaske.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak, za večeru tematski švedski sto ili meni od 3 jela u glavnom restoranu, kao i meni u “Le Barachois” ili “Asian Restoran” uračunat. Besplatan dine-around (predjelo, glavno jelo, desert) u restoranima “La Spaggia” i “Blue Penny Café” u partnerskom hotelu Constance Belle Mare Plage, moguće uz predrezervaciju (doplata za npr. večeru uz sveće ili jela od jastoga).

Sobe: 89
Junior Suite: oko 70m² (48), luksuzno uređen, kupatilo sa kadom i tušem, wc, fen, bade mantil, TV, Apple Mac Mini ® Entertainmentsystem sa integrisanim DVD plejerom, telefon, besplatan WLAN, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon/terasa.
Junior Suite Beachfront: oko 70m² (8), kao Junior suite, direktno na plaži.
Junior Suite Stilts: oko 70m² (8), kao Junior suite, na stubovima u laguni.
Family Suite: oko 86m² (12), sastoji se od spavaće sobe, dečije sobe sa krevetima na sprat, 2 kupatila. U prizemlju, na 1.spratu sa pogledom na baštu ili direktno na plaži.

Zabava: svekodnevno diskretna večernja zabava.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar, dva teniska terena (najam reketa bez doplate), windsurfing, jedrenje, skijanje na vodi, snorkling, pedalina, čamci sa staklenim dnom, kajak, minigolf, vožnja biciklom. Golf na oba golf terena sa 18 rupa “The Legend” i “The Links” partnerskog hotela Belle Mare Plage. Greenfee i golf vozila, kao i besplatan shuttle servis (transfer limuzionom na upit/uz doplatu), rezervacija start termina, rezervacija željenog start termina, profesionalna oprema, 30-minutne instrukcije od strane lokalnog profesionalnog golfera, nedeljno Golf Clinic i paket dobrodošlice. Uz doplatu: teniske loptice, joga, parasailing,katamaran, ronjenje (PADI), pecanje na pučini.

Beauty & Wellness: „Le Spa de Constance“ sa ekskluzivnom kozmetičkom markom “Sisley” nudi svojim gostima tretmane za opuštanje na najvišem nivou. Uračunato: termalni bazen, sauna, đakuzi, parno kupatilo i hladni plunge pool. Uz doplatu: masaže, razni tetmani lepote.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.