The Residence Mauritius - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U OKTOBRU JOŠ SAMO 2 MESTA
〈 Klikni za detalje 〉

The Residence Mauritius 5*

Položaj: na jednom od najlepših delova plaže istočne obale, aerodrom Mahébourg udaljen oko 50 km.

Hotel: Elegantan hotel, uređen u kolonijalističkom stilu i ukrašen materijalima u svetlim, prijatnim bojama. Odlikuju ga prvoklasan servis i “dobra volja” da se svakoj želji izađe u susret. U ponudi su 3 restorana: “The Dining Room” sa internacionalnom i mediteranskom kuhinjom, restoran “The Plantation” sa morskim specijalitetima, kao i sa kreolskom kuhinjom, i “The Verandah” sa salatama i picom. Bazen sa odvojenim delom za decu. Hotel takođe ima bar, butike, besplatan pristup internet WLAN, frizerski salon.

Ishrana: bogati doručak na bazi švedskog stola i večernji meni ili švedski sto u „The Dining Room“ i „The Plantation“ uključen. Kod rezervacije all inclusive dodatno meni za ručak u “The Plantation” ili “The Verandah”. Dodatne usluge uračunate u all inclusive pročitati u tabeli. Obavezna doplata za svečanu večeru 24.12. i 31.12.

Sobe: 135 soba i 28 Suite-ova
Colonial Garden View: oko 54 m², (41), sa nameštajem u kolonijalnom stilu, kombinovani dnevno/spavaći prostor, garderober, kupatilo sa kadom, tuš, wc, fen, bade mantil, TV, CD/ DVD uređaj, telefon, besplatan WLAN, klima, ventilator na plafonu, mini bar, sef, aparat za kafu/čaj, balkon/terasa, kao i privatni batler servis.
Colonial Garden View Family: oko 2 x 54m² (8), 2 Colonial Garden View sobe povezane vratima.
Colonial Ocean View: oko 56 m² (56), kao Garden View, samo malo veći i sa pogledom na more.
Colonial Ocean View Family: oko 2 x 56m² (6), 2 Colonial Ocean View sobe povezane vratima (EDV napomena: Unterbr RIMH)
Colonial Ocean Front: oko 58 m², (38), kao Ocean View, samo malo veći, u prvom redu do plaže.
Colonial Garden View Junior Suite: oko 86 m², (8), kao Garden View, samo veći i sa većim kupatilom. Besplatni pristup internetu WLAN. Dodatno još jedan TV, balkon ili terasa.

Zabava: svakodnevno diskretna živa muzika, kao i više puta nedeljno zabavni program.

Sport & Fitness: Uključeno: snorkling, fitness centar, tenis, windsurfing, skijanje na vodi, čamac sa staklenim dnom, pedalina. Uz doplatu: parasailing, ronjenje, golf.

Deca: dečiji klub „The Planters“ za decu od 3 do 12 god. otvoren od 9 -22 h, sa izborom raznovrsnih aktivnosti.

Beauty & Wellness: 850m² veliki spa i wellness centar „The Sanctuary“ nudi potpuni odmor u prikladnom ambijentu. Uključeno: parno kupatilo, sauna , whirlpool. Uz doplatu: masaže i razni tretmani lepote.

Extra: 30-minutni spa tretman po osobi (važi između 12 i 14 h). Minimum boravka: 7 plaćenih noćenja, ne važi u periodu od 22.12.-3.1.
Pri ranijem dolasku na destinaciju moguć doručak u hotelu.
Specijal za ponovne goste. Ponovni gosti u hotelu dobijaju svakodnevno ručak (vaučer po odrasloj osobi)/danu MUR 1200, po detetu (do 16 godina)/danu MUR 600, flaša ruma, 15% popusta na spa tretmane, 10% popusta na pića, minibar kao I na radnje. Važi od 4.1.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti