Le Meridien Ile Maurice 4*

Položaj: direktno na 1 km dugoj peščanoj plaži na severozapadnoj obali Mauricijusa, udaljen od glavnog grada Port Louis oko 15 km i od aerodroma Mahebourg oko 60 km.

Hotel: kompleks od ukupno 6 objekata, okružen bujnom vegetacijom. Resort je popularan kod porodica i raspolaže sa 4 odlična restorana sa jelima internacionalne, mediteranske i morske kuhinje. U restoranu „180°“ služi se internacionalna kuhinja, „Shells“ nudi bogat izbor morskih specijaliteta, „Cumin“ nudi specijalitete indijske kuhinje i „La Faya“ je sa mediteranskim specijalitetima. U ponudi su još i 4 bara, bazen sa odvojenim delom za decu, juvelir, šoping pasaž, kao i WLAN internet (bez doplate).

Ishrana: u cenu je uračunat bogat švedski sto za doručak, ručak i večeru ili meni u jednom od navedenih restorana. Dodatne usluge u sklopu All inclusive pogledati u tabeli. Obavezna doplata za praznike na 24.12. i 31.12.

Sobe: 265
Deluxe: oko 50 m² (72), udobne i lepo opremljene sobe, kupatilo sa kadom, tuš, wc, fen, TV, pegla, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj. Sa pogledom na more, na 1. spratu.
Deluxe Plus: oko 50 m² (108), kao Deluxe, nalaze se u prizemlju, sa terasom i pogledom na malu baštu, ili na 2.spratu sa balkonom i pogledom na more.
Deluxe Family soba: oko 50m² (45), kao Deluxe sa dodatnom sofom za spavanje.
Premium Nirvana Mountain: oko 48m² (17), kao Deluxe Plus, idealna za miran odmor. Pogled ka brdima. Nije za decu mlađu od 14 godina. Uračunate “Nirvana” usluge: flaša vina na dolasku, činija sa voćem, po želji doručak u sobi, tokom dana sokovi i kafa na bazenu, uveče posluženje kanapeima i Sunset koktelom u Nirvana loungeu (EDV napomena: Unterbr RIXH).
Premium Nirvana Sea: oko 48m² (16), kao Premium Nirvana Mountain, pogled na more (EDV napomena. Unterbr RXXH)

Zabava: svakodnevno zabava u večernjim satima.

Sport & Fitness: Uključeno u cenu: tenis, fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis, badminton, boćanje, jedrenje, čamac sa staklenim dnom, kajak, windsurfing, skijanje na vodi, snorkling. Uz doplatu: pecanje na pučini, teniske loptice, ronjenje, najam motora.

Deca: Top popust za decu: 2 deteta sobi roditelja, do 11 god. bez doplate.
Prednost za porodicu: do 2 deteta u odvojenoj sobi Deluxe ili Deluxe plus sobi imaju popust do 25%. Ne važi u Deluxe Family sobi.
Klub za decu: “Penguin Kids Club” sa raznim aktivnostima za decu od 4 do 12 godina, otvoren od 10.30-18.30h.

Beauty & Wellness:“Explore Spa” je specijalizovan za Ayurveda i tradicionalne indijske tretmane. Uključeno u cenu: sauna, parno kupatilo, whirlpool, hamam. Uz doplatu: tretmani lica i tela, masaže.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.