Sofitel Imperial Resort & Spa 5*

Položaj: na zapadnoj obali, direktno na dugačkoj plaži od belog peska. Centar sa restoranima i prodavnicama udaljen oko 5 km. Aerodrom Mahébourg oko 50 km. Port Louis oko 25 km.

Hotel: elegantan hotel u diskretnom azijskom stilu. Lobi napravljen u otvorenom načinu gradnje, sa pogledom na Indijski okean. U ponudi hotela nalaze se glavni restoran „Ravinala“ sa internacionalnom kuhinjom, kineski restoran „Ming Court“, japanski „Teppanyaki“, restoran na plaži „Tamassa“, kao i restoran „Jacaranda“ direktno na plaži, sa ponudom jela od morskih plodova, piano bar, bar na plaži. Na raspolaganju su još i veliki bazen sa terasom za sunčanje, male radnje.

Ishrana: bogati doručak u vidu švedskog stola, za večeru švedski sto ili meni u restoranu „Ravinala“, kao i odabrana jela à-la-carte u restoranima „Ming Court“ i „Jacaranda“. Àla- carte u „Teppanyaki“ i Lobsterdinner u „Jacaranda“ uz doplatu. Kod rezervisanog punog pansiona dodatno švedski sto za ručak u restoranu „Ravinala”.

Sobe: 191
Superior: oko 50 m² (48), u prizemlju, uređene sa stilom, moderno i harmonično, u svežim bojama, kupatilo sa kadom i tušem, wc, fen, bade mantil, TV/muzički/video kanal, telefon, WLAN internet uz doplatu, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon ili terasa ka morskoj strani.
Luxury: oko 50 m² (95), kao Superior, na prvom ili drugom spratu, pogled more.
Family Suite: oko 75 m² (42),kao Luxury, malo udaljen od glavne zgrade u egzotičnoj bašti, u formi azijskog sela sa malim vodopadima i tropskim biljkama. Veliki i elegantno uređeni, imaju dnevni boravak kao i odvojenu spavaću sobu, 2 kupatila, pogled na baštu.

Zabava: svakodnevna večernja zabava.

Sport & Fitness: uključeno: skijanje na vodi, wakeboard, jedrenje, snorkling, kajak, windsurfing, čamac sa staklenim dnom, katamaran, 2 teniska terena sa reflektorima, gimnastika u vodi, fitnes centar, odbojka, badminton, stoni tenis. Uz doplatu: časovi tenisa, ronjenje, pecanje na pučini, pedalina, teren sa 18 rupa,“Le Tamarina” u blizini. (Greenfee oko EUR 88, obavezan golf cart oko EUR 100, oko 15. min. udaljen, transfer nije uključen).

Klub za decu: sa bazenom za decu i brojnim aktivnostima, od 4 do 12 god., otvoren od 10- 20h. Bebisiter na upit i uz doplatu.

Beauty & Wellness: 1.000 m² veliki Spa „SoSpa“ u azijskom ambijentu. Uz doplatu: parno kupatilo, sauna, whirlpool, masaže, tretmani lepote.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAJ

JUN

JUL

AVG

SEP

1.805 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.