Sands Suites Resort & Spa 4*

Položaj: Na zapadnoj obali, direktno na peščanoj plaži Wolmar, u jedinom zalivu gde mogu da se posmatraju delfini. Oko 5 km od mesta Flic en Flac. Aerodrom Mahebourg je udaljen oko 55 km.

Hotel: Uređen hotel u mauricijskom stilu nudi predivan pogled na impresivnu planinu „Le Morne“. Recepcija sa lobijem, glavni restoran „Tamarind Terasa“ sa internacionalnom kuhinjom, a-la-carte restoran „Spices“, gde se poslužuje mediteranska kuhinja sa kreolskim začinima, i restoran na plaži „Pink PepperCorn“. Tu se još nalazi i „Dolphin Bar“ i bazen sa whirlpool-om.

Sobe: 91
Superior: oko 52 m² (52), veoma prostrani i stilski uređeni. Kupatilo sa kadom, tuš, WC, fen, bade mantil, walk-in ormar, TV, telefon, besplatan, Wi-Fi, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj i sef. Na 1. ili 2. spratu sa balkonom, pogled na more.
Deluxe: oko 52m² (26), kao Superior, u prizemlju s terasom.
Beachfront: oko 52 m² (12), kao što su Deluxe, balkon ili terasa, bolja lokacija na plaži.

Ishrana: Bogat švedski sto u restoranu „Tamarind Terrace“. Kod rezervacije usluge „pun pansion plus“, uključen je i ručak sa menija u „Pink PepperCorn“. U a-la-carte restoranu „Spices“, mogući obroci uz doplatu.

Sport: Uračunato: fitnes centar, dva teniska terena (sa reflektorima), jedrenje na dasci, skijanje na vodi, windsurfing, ronjenje, čamac sa staklenim dnom, pedaline, kajak, veslanje, odbojka na pesku i stoni tenis. Uz doplatu: oprema za tenis, iznajmljivanje bicikala, ronjenje (PADI), pecanje na otvorenom moru.

Wellness: U malom i prijatnom uređenom wellness prostoru brojni tretmani su u ponudi. Uključeno: sauna, hamam i đakuzi.

Honeymoon specijal: Ostvaruje se određeni popust za medeni mesec, koji se ne može kombinovati sa drugim popustima. Putnici dobijaju korpu sa voćem, flašu penušavog vina i romantičnu večeru uz sveće (bez pića). Važi do 9 meseci nakon venčanja.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.