Tamassa Bel Ombre 4*

Lokacija: Tamassa Bel Ombre se nalazi na južnoj obali Mauricijusa, u delu Bel Ombre, direktno na plaži. Od internacionalnog aerodroma je udaljen 57 km.


Tamassa Bel Ombre

Hotel: Okružen kokosovim palmama i poljima šećerne trske, u podnožju brdovitog terena, živahni kompleks modernog dizajna je idealna polazna tačka za sve vrste aktivnosti. Tamassa takođe impresionira velikom all inclusive ponudom. Tamassa Bel Ombre poseduje i 4 bazena sa suncobranima i ležaljkama.


Plaza

Sobe: 214
Tamassa: oko 43 m², na strani ka moru, sa delimičnim pogledom na more. Kada, tuš, fen, klima uređaj, TV, minibar (uz doplatu), aparat za kafu/čaj, sef, namešten balkon.


Tamassa Room

Ocean Superior: oko 43 m², sa direktnim pogledom na more. Kada, tuš, fen, klima uređaj, TV, minibar (uz doplatu), aparat za kafu/čaj, sef, namešten balkon.


Ocean Superior Room

Beach: oko 43 m², na strani ka moru, najbliže plaži, sa delimičnim pogledom na more (ograničen vegetacijom). Kada, tuš, fen, klima uređaj, TV, minibar (uz doplatu), aparat za kafu/čaj, sef, namešten balkon.


Soba na plazi

Tamassa Family: oko 59 m², na strani ka moru, sa delimičnim pogledom na more. 1 odvojena spavaća soba za decu sa krevetima na sprat i 2 kupatila. Kada, tuš, fen, klima uređaj, TV, minibar (uz doplatu), aparat za kafu/čaj, sef, namešten balkon.


Family Room

Ishrana: Hotel poseduje 1 restoran ’’SHOW’’ na bazi švedskog stola , koji služi specijalitete azijske i internacionalne kuhinje. Pored toga, a-la-carte restoran ’’Playa’’, koji ima i svoju terasu, služi delicije mediteranske kuhinje. Pored toga hotel poseduje svoj ’’food truck’ , kao i 2 bara.


Tamassa Bel Ombre restoran

Deca: Ovaj hotel je zaista pravi porodični hotel, jer poseduje mnoštvo sadržaja upravo za najmlađe. Klub za decu (3-12 godina), teen klub (13-17 godina), animacija za najmlađe (3-11 godina), ali i za stariju decu (13-17 godina). Pored toga tu su i igralište na otvorenom, dečiji bazen, diskoteka za decu, kao i poseban deo u restoranu na bazi švedskog stola, namenjen samo njima.


Deciji klub u Tamassa Bel Ombre

Sport: Uračunato: teretana, kajak, pedalina, dnevna i večernja animacija, kao i sportska animacija. Uz doplatu: golf teren, iznajmljivanje bicikala, ronjenje.

SPA & Wellness: Hotel poseduje i SPA centar ’’Santosha’’, gde gosti mogu uživati u masažama i kozmetičkim tretmanima (uz doplatu).


Teretana


* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

DEC

1.670 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Transfer
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.


Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.