Beachcomber Shandrani Resort & Spa - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U OKTOBRU JOŠ SAMO 2 MESTA
〈 Klikni za detalje 〉

Beachcomber Shandrani Resort & Spa 5*

Položaj: na jugoistoku jednog poluostrva, aerodrom Mahebourg na oko 6 km (avioni koji poleću se čuju na kratko). Oko 12 km do malog mesta Mahebourg.

Hotel: prostrani resort sa velikim lobijem, okružen je prelepom tropskom baštom (50 ha). 3 peščane plaže nude najbolje uslove za različite sportove na vodi. Shandrani je idealno mesto za porodice i goste koji žele aktivan odmor. Otvoreni glavni restoran „Le Grand Port“ i a-la-carte restoran „Le Sirius“ nude internacionalne specijalitete. Italijanska kuhinja služi se u restoranu „Porto Vecchio“, riblje specijalitete možete probati u restoranu „Le Boucanier“ (samo za starije od 12 godina), dok je „Teak Elephant“ (takođe samo za starije od 12 godina), zadužen za tajlandska jela. Hotel raspolaže još i sa 2 bara , 2 bazena, internet centar uz doplatu, WLAN bez doplate, radnjama i frizerskim salonom.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak. Kod rezervacije polupansiona dodatno švedski sto za večeru ili meni u glavnom restoranu „Le Grand Port“, kao i u a-la-carte restoranima „Le Sirius“, „Porto Vecchio“, „Le Boucanier“ i „Teak Elephant“. Kod rezervacije all inclusive usluge dodatno uračunat podnevni švedski sto u „Le Grand Port“ ili a-la-carte u „Le Sirius“ ili „Porto Vecchio“ (neki restorani su zatvoreni u pojedinim sezonama). Dodatne usluge pročitajte u tabeli.

Sobe: 327
Superior: oko 50 m² (110), prijatno i moderno uređene, kupatilo sa kadom, tuš, wc, fen, bade mantil, TV/muzički kanal, telefon, besplatan internet, klima uređaj, mini bar, aparat za kafu/ čaj, sef, balkon ili terasa, morska strana.
Superior Beachfront: oko 50m² (69), ista opremljenost kao Superior, direktno na plaži. Ova kategorja sobe je ekskluzivno za DERTOUR klijente.
Deluxe: oko 60 m² (108), kao Superior, prostranije, sa većim kupatilom, garderoberom.
Family apartman: oko 75 m² (36), kao Deluxe, dodatno sa odvojenom dečijom sobom i malim kupatilom sa tušem/WC-om, kreveti na sprat.

Zabava: svakodnevna večernja zabava.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, aerobik, 6 teniskih terena, windsurfing, skijanje na vodi, jedrenje, snorkling, wakeboard, kajak, pedalina, čamac sa providnim dnom, boćanje, stoni tenis, pitch+put golf sa 9 rupa. Uz doplatu: katamaran, ronjenje, pecanja na pučini, loptice za tenis/golf. Profesionalni trening tenisa u organizaciji Sunball Tenis akademije, „Beachcomber Sports and Nature“ program sa biciklističkim i kanu turama i još mnogo toga.

Deca: Top popusti za decu: dete do17 godina besplatno u sobi sa roditeljima od 18.4. Family apartmani: prostrane sobe sa odvojenom spavaćom sobom sa kupatilom za decu. Dekorisano dečijim motivima. Deca besplatno.
Klub za decu: za decu od 3-12 godina sa različitim aktivnostima, otvoren 9-16.30h i 18- 22h.
Prednosti za porodice: deca su smeštena u odvojenoj sobi i dobijaju popust do 50%. Single sa detetom: pogledaj tabelu

Beauty & Wellness :3000 m² veliki spa centar „La Source“ i jedan centar za masažu „Clarins“. Uključeno: sauna. Uz doplatu: masaže i kozmetički tretmani.

Extra: Mogućnost doručka u hotelu pri ranom dolasku.
Superior Promo soba, isto kao SUperior, ograničen broj soba po nižim cenama (RA1B) Trenutno važe datumi od 18.1.-31.1.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti