Maritim Crystals Beach Hotel 4*

Položaj: na istočnoj obali, direktno na dugoj I čuvenoj peščanoj plaži Belle Mare. Do aerodroma Mahebourg kao I glavnog grada Port Louis oko 50km- Centar Belle Mare udaljen je nekoliko minuta vožnje.

Hotel: moderan I lepo uređen hotel od jeseni 2014 pripada renomiranoj nemačkoj hotelskoj grupi Maritim. Ležerna atmosfera, čaroban položaj, garantuju gostima sjajan odmor. Gosti će uživati u kulinarskim specijalitetima 4 restorana. Glavni restoran internacionalne kuhinje “Le Ferney”, direktno na plaži restoran “Beach and Grill” I “Bellevue”. Najbolje od kreolske kuhinje u A la Carte restoranu “Les Quattres Cocos”. Drugi A la carte restoran “Villebague” servira ekskluzivne specijalitete sa uticajem francuske kuhinje. Za opuštanje bazen koji ima odvojen deo za decu. Objekat poseduje I dva bara i radnje. Besplatan pristup internet WLAN u celom objektu. Spa “Crystals Wellness Beauty” ugodiće gostima raznim masažama.

Ishrana: bogat švedski sto za doručak kao I švedski sto ili meni u glavnom restoranu Ferney uključeno. POlupansion kao I rezervisana usluga All inclusive se povremeno uz specijalne uslove može imati u A la Carte restoranima. Kod rezervisane All inclusive usluge dodatno ručak u formi švedskog stola u glavnom restoranu uključeno, u plažnom restoranu uz doplatu. Ostale dodatne usluge za All Inclusive možete pogledati u tabeli. Pri rezervaciji Superior ili viđe kategorije sobe dodatno uveče “Dine around” švedski sto u glavnom restoranu I odabrani meniji u A la Carte restoranima (osim restorana Beach and Grill) uključeno. Obavezna doplata za praznične večera za 24.12. odnosno 31.12.

Soba: 181
Comfort: oko 50m² (51). Sobe u elegantnim i svetlim tonovima. Kupatilo, WC, fen, telefon, TV, klima, bespltana WLAN, sef, aparat za čaj/kafu, balkon ili terasa, strana ka moru.
Superior: oko 55m² (91), opremljenost kao Comfort, veća soba. Junior Suite: oko 75m² (28), kao Comfort, još veća I prostranija soba, aparat za kafu, whirlpool.
Deluxe Family soba: oko 95m² (10), kao Junior Suite, veća dnevna soba/spavaća soba kao I odvojena dečija soba, idelano za porodice, kada, terasa/balkon. (RXXH)

Sport I fitness: Uključeno: snorkling, tenis, streličarstvo, uvod u surfovanje zmajem, čamac s astaklenim dnom, kajak, pedaline, odbojka na plaži, fudbal, gimnastika u vodi, stoni tenis. Uz doplatu: ronjenje, skijanje na vodi, pecanje, izleti brodom.

Deca: Top popusti za decu: 1 dete do 11 odn. 17 godina besplatno u sobi sa roditeljima, važi od 1.12. – 19.12., i 2.4. – 30.4. Dva deteta do 17g besplatno u Deluxe porodičnoj sobi od 1.11. – 30.4.
Prednost za porodice: max. 3 dece do 11 g odn. 17g su smešteni u odvojenoj sobi i dobijaju popust od 30%.
Klub za decu: za decu od 3-11 g kao i Teens Club (12-17g), otvoren od 9-22č.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.