Beachcomber Le Mauricia 4*

Položaj: Na severozapadu, direktno na maloj peščanoj plaži Grand Baie. Do centra sa prodavnicama, barovima i restoranima, par minuta hoda. Port Louis oko 25 km, aerodrom Mahébourg udaljen oko 75 km.

Hotel: Lepo uređen hotel, idealan za aktivne i istovremeno opuštajuće odmore. Resort ima glavni restoran „Les Quais“ kao i a-la-carte restoran „Nautic” sa specijalitetima od morskih plodova, 1 bar, 2 bazena, bazen za decu. Veliki wellness sa saunom i hamamom (uračunato), sa masažama uz doplatu, besplatan internet u lobiju, prodavnice, diskoteka. Gosti takođe mogu koristiti sadržaje, kao i All inclusive ponudu “Le Canonnier”-a (taxi transfer uz doplatu).

Ishrana: bogati švedski sto za doručak. Kod rezervacije “polupansiona plus” dodatno švedski sto za večeru, kod rezervacije all inclusive dodatno švedski sto ili meni za ručak. Dodatne usluge kod “polupansiona plus” i “all inclusive” pročitati u tabeli.

Sobe: 237
Standard: oko 32 m² (143), sa kupatilom sa tušem/ wc, fenom,TV-om, telefonom, klimom, mini barom, sefom, balkonom, aparatom za kafu/ čaj, delimičnim ili direktnim pogledom na more.
Superior: oko 38 m², (60), kao Standard, sa velikim kupatilom sa kadom, odvojenim tušem i wc-om, nalaze se u prizemlju sa terasom i malom baštom .
Family apartman: oko 64 m² (28), kao Superior, pogled bašta, dodatno odvojena spavaća soba i još jedno kupatilo sa tušem i wc-om. Nalaze se u prizemlju ili na prvom spratu, sa terasom ili balkonom, neke imaju i svoju baštu.
Honeymoon Suite: oko 75 m² (3), kao Standard, romantičan, uređen u beloj boji, dodatno spavaća soba i prelepa terasa sa pogledom na zaliv, plunge-pool i spoljni tuš (EDV napomena: Unterbr DAXB).

Zabava: zabavni program.

Sport & Fitness: uključeno: fitnes centar, tenis, windsurfing, skijanje na vodi, jedrenje, kajak, snorkling, odbojka, stoni tenis. Uz doplatu: teniske loptice, ronjenje (PADI), iznajmljivanje bicikla.

Deca: Top popust za decu: 3 deteta do 17 god. besplatno u Family apartmanu sa roditeljima.
Pogodnosti za porodicu: deca su smeštena u odvojenoj sobi i dobijaju popust do 50%.
Klub za decu: za decu od 3-12 god. otvoren od 9-21h.

Extra: Pri ranom dolasku na destinaciju moguć doručak u hotelu.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2019. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.