Preskil Beach Resort 4*

Položaj: na jugoistočnoj obali ostrva, jedinstveni položaj na poluostrvu. Aerodrom Mahebourg udaljen oko 15km.

Hotel: dizajniran u kreolskom stilu, sa peščanom plažom dugom 300m, podeljena u više malih zaliva. Sadržaj resort čine restoran „Spices“ sa internacionalnim specijalitetima i različitim nacionalnim kuhinjama,, kao i „Tapas Grill i Beach Bar“ sa mediteranskim specijalietima, „Charka Steak House&Bar“ kao i snack i cocktail bar „Indigo“. Dodatno postoje još dva bazena za plivanje sa dečijim bazenom, whirlpool, butik, frizer, besplatan internet WLAN.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak, švedski sto za večeru u restoranu „Spices“, kao i dva puta nedeljno (kod boravka sa minimalno 6 noćenja) uveče meni sa 3 ganga u a-la-carte restoranima uračunat. Dodatne usluge preuzeti iz tabele. Obavezna svečana večera na 24.12. i 31.12.

Sobe: 156
Lagoon: oko 38m² (114), u kreolskom stilu, kupatilo sa tušem/wc, fen, TV, telefon, besplatan WLAN, klima, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, balkon/terasa, pogled more.
Prestige Cottage: oko 42m² (28), kao Lagoon, u odvojenim kućicama, dodatno sa kadom, odvojeni wc, bade mantil, sobne papuče. U prizemlju.
Deluxe: oko 64m² (14), kao Prestige Cottage, sa otvorenim kupatilom, na 1.spratu.

Zabava: raznovrsna večernja zabava, program i muzika uživo.

Deca: Top popusti za decu: deca besplatno u sobi sa roditeljima u Lagoon i Prestige Cottage u terminima 1.12.-23.12.i 2.4.-30.4.
Prednosti za porodice: do 2 deteta smeštena u posebnoj sobi, dobijaju do 50% popusta.
Dečiji klub: za decu 3-11 godina, svakodnevno 9-20h.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar, tenis, windsurfing, skijanje na vodi, snorkling, pedalina, odbojka na plaži. Uz doplatu: ronjenje (PADI, CMAS), čamac sa staklenim dnom, pecanje na pučini.

Beauty & Wellness: „Yland-Spa“ nudi raznovrsne opuštajuće tretmane. Uračunato: sauna, parno kupatilo.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.