The St. Regis Mauritius Resort - TRAVEL BOUTIQUE

MALDIVI U OKTOBRU JOŠ SAMO 2 MESTA
〈 Klikni za detalje 〉

The St. Regis Mauritius Resort 6*

Lokacija:
Luksuzni hotel se nalazi na prelepoj lokaciji, na jugozapadu poluostrva Le Morne, sa istoimenim uzvišenjem u njegovoj zaleđini. Aerodrom je udaljen 70km od hotela.

Hotel: Ovaj luksuzni rezort nudi idealne uslove za odmor iz snova. Tokom boravka osetićete se ugodno, kao kod svoje kuće, što je istovremeno i glavni cilj ovog hotela. Opustite se na jednom od dva bazena sa ugrejanom vodom ili uživajte u jednom od najboljih svetskih mesta za kite surfing. Kompleks raspolaže sa 5 odličnih restorana sa bogatom kulinarskom ponudom. U “Le Morne” možete uživati u kreolskim i francuskim specijalitetima, dok se u restoranu “Boathouse grill” služe grill specijaliteti. U ponudi je “Atsuko” sa japanskim jelima i južnoazijski a la carte restoran “Floating Market”. Dodatno su tu i “1904 Bar”, “The Baothouse bar”, butik, biblioteka, bioskop. Besplatan Wi-Fi u celom kompleksu.

Sobe: 172

Junior Suite: oko 65m2 (od toga spoljašnji deo 10m2), stilski i luksuzno uređeni, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, bade mantil, fen, telefon, radio, TV, DVD plejer, besplatan WIFI, Ipod, mini bar, sef, klma, plafonski ventilator, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasa, pogled na baštu, 24h usluge ličnog batlera.

Ocean Junior Suite: oko 65m2, kao Junior Suite, bočni pogled na more.

Beachfront Junior Suite: oko 146m2, kao Junior Suite, prostran u glavnoj zgradi, sa masažnim ležaljkama u kupatilu, balkon, pogled more.

Beachfront St Regis Suite: oko 100m2, kao Beachfront Junior Suite, sa odvojenim dnevnim i spavaćim delom, balkon ili terasa.

Oceanview Manor House Grand Suite: oko 214m2, kao Oceanview Manor House sa odvojenom dnevnom sobom.

Beachfront St Regis Grand Suite:  oko 150m2 (od toga 45m2 spoljašnji deo), kao Beachfront St Regis Suite, još veći I sa potpuno opremljenim spolašnjim delom sa dnevnim ležajem.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak i večeru, uz pun pansion uključen i ručak na menu bazi.

Sport: Uračunato kajak, kanu, tenis, windsurfing, jedrenje, snorkling, čamac sa staklenim dnom, joga, meditacija. Uz doplatu: kite surfing, ronjenje i golf.

Wellness: Očekuje vas prelepi Iridum Spa-prepustite se uživanju. Uračunato parno kupatilo, sauna i đakuzi.

Zabava: Povremeno uživo muzika u večernjim satima, bioskop.

Honeymoon: Ostvaruje se određeni popust za medeni mesec, koji se ne može kombinovati sa drugim popustima. Putnici dobijaju flašu šampanjca, romantičnu večeru (bez pića), 40minutnu masažu u paru. Važi do 9 meseci nakon venčanja.

 

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti