Veligandu Island Resort 4+*

Položaj: Na oko 600m x 150m velikon ostrvu u severnom Ari atolu. Aerodrom Male na oko 50km ili oko 20 minuta hidroavionom.

Hotel: Omiljeni hotel sa uslovima za odmor iz snova u stilu Robinzona Krusoa. Pored poluotvorenog glavnog restorana Dhonveli sa peščanim podom i internacionalnim švedskim stolom, u restoranu Madivaru na plaži služe se specijaliteti sa roštilja i sa morskim plodovima. Pored toga gostima na raspolaganju stoje 2 bara, bazen, TV kutak i kutak za čitanje, besplatni Wi-Fi.

Sobe: 91
Beach Villa: oko 71 m2 (11), lepo uređene, poluotvoreno kupatilo sa tušem, đakuzi i WC, fen, bade-mantil, TV, DVD plejer, telefon, besplatni pristup internetu, klima, plafonski ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef.
Water Villa: oko 58 m2 (10), kao Beach Villa, na stubovima iznad vode, bez đakuzija, sa kadom, direktni pristup privatnoj terasi za sunčanje.
Jacuzzi Beach Villa: oko 86 m2 (16), kao Beach Villa, komforno uređena, direktno na plaži, sa terasom i pogledom na more.
Jacuzzi Water Villa: oko 86 m2 (54), kao Water Villa bez kade, sa velikim kupatilom iz kog se pokretnim vratima izlazi na spoljašnju terasu sa đakuzijem i velikom terasom sa prilazom vodi.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak i u podne i uveče švedski sto u restoranu Dhonveli.

Zabava: Povremeno večernji zabavni program.

Sport: Uračunato: fitnes, odbojka na plaži, stoni tenis, fudbal, bilijar, pikado, badminton. Uz doplatu: surfovanje, jedrenje katamaranom, kajak, pecanje na pučini, motorizovani sportovi na vodi.

Ronjenje: Resort je idealan za ronjenje i snorkeling. Greben se delimično graniči sa ostrvom, a laguna je zaštićena od strujanja i zato je idealna i za početnike. Različiti kursevi ronjenja (PADI) u ponudi. Oprema uz doplatu.

Wellness: “Duniye” spa centar izgrađen na vodi. Uz doplatu: veliki izbor masaža i tretmana.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

Dobro je znati: Hotel je do 30.4. Adults Only Hotel

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.