Veligandu Island Resort - TRAVEL BOUTIQUE

DOMINIKANA u NOVEMBRU
〈 Klikni za detalje 〉

Veligandu Island Resort 4+*

Položaj: Na ostrvu Veligandu u Nord-AriAtol-u, veličine 600m x150 m. Aerodrom Male je udaljen oko 50 km, oko 20 min leta hidroavionom.

Hotel: Veligandu u prevodu znači „ Velika peščana obala“, ostrvo je okruženo plažama iz snova i raspolaže netaknutim nasipom koji pruža dosta privatnosti. U sastavu hotela su 2 restorana: glavni restoran „Dhonveli“, u kojem se gostima služi internacionalni švedski sto, kao i na plaži A-la-carte restoran „Madivaru“ sa kvalitetnom kuhinjom i specijalitetima sa roštilja, morskom hranom i azijskim jelima. Pored toga u resortu se nalazi 1 bar u kojem se služi lagani snek. U svom sastavu ima jos bazen sa ležaljkama, suncobranima i peškirima, i odvojenim delom za decu, ležaljke na plaži, frizer,juvelirnica, butik, prostor za gledanje TV-a i opuštanje, korišćenje interneta Wireless-a uz doplatu

Ishrana: bogat švedski sto za doručak i večeru u glavnom restoranu uključen. Dodatne usluge kod bukiranja „All inclusive Plus“preuzmite iz tabele sa cenama. Obavezna doplata za svečanu večeru 24.12. odnosno 31.12.

Sobe: 81
Water Villa: oko 58 m² (10),sagrađena na stubovima iznad vode, kutak za sedenje, kupatilo sa kadom/tušem/ WC, fen, bademantil, TV-LCD, DVD-plejer, telefon, pristup internetu uz doplatu, klima, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef kao i privatna terasa za sunčanje.
Jacuzzi Beach Villa: oko 86 m² (12), renovirane,veoma komforni pojedinačni bungalovi direktno na plaži sa terasom i pogledom na more,kao Water Villa, poluotvoreno kupatilo bez kade , dodatno jacuzzi.

Jacuzzi Water Villa: oko 86 m² (54), kao Water Villa, renovirana, prostrana, sa sopstvenim jettom se stiže do lagune,veliko poluotvoreno kupatilo sa kadom i spoljašnjim jacuzzijem, bez kade, pogled na lagunu, velika drvena terasa sa direktnim izlazom na more.

Zabava: povremeno večernji zabavni program.

Sport & Fitness: Uključeni: fitnes centar, odbojka na plaži, fudbal, badminton, stoni tenis, pikado, bilijar. Uz doplatu: surfovanje, kajak, pecanje na pučini, katamaran.

Ronjenje
Resort je idealan za ronjenje i snorkling. Unutrašnji greben leži na oko 100-150m ispred ostrva. PADI škola ronjenja u okviru resorta nudi različite vrste kurseva kao i opremu za snorkling (uz doplatu). Više informacija o školi ronjenja dobićete na mejl-upit indozean.malediven@dertour.de, Subject Veligandu.

Beauty & Wellness
“Duniye” spa centar izgrađen na vodi. Uz doplatu: veliki izbor masaža i tretmana.

Venčanje
Venčanje u raju
Detaljan opis i informacije o paketu venčanja Veligandu Island Resort potražite u Vašoj agenciji.

Honeymoon special
Mladenci pri dolasku dobijaju jednu korpu sa voćem i cvetnu dekoraciju u sobi. Molimo navedite pri rezervaciji

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti