Hurawalhi Island Resort 5*

Položaj: Hurawalhi Island rizort (400m x 165m) se nalazi na istoimenom ostrvu, udaljen 40 minuta vožnje hidroavionom od međunarodnog aerodroma Velana u prestonici Maleu.

Hotel: Jedinstveni kompleks u čijem sastavu se nalazi najveći podvodni restoran na svetu „5.8 Undersea Restaurant“ je već više od šest godina omiljeno mesto za odmor i opuštanje gostiju koji dolaze iz celog sveta. Hotelski kompleks poseduje 90 smeštajnih jedinica i sve vile su moderno i udobno opremljene,  smeštene izmedju plavog mora, beličastog peska i tropskog zelenila.

Hotel poseduje ukupno 3 restorana, glavni restoran “Canneli” je na bazi samoposluživanja dok su “Kashibo restaurant& Bar” i već pomenuti “5.8 Undersea restaurant” a la carte restorani koji nude široku lepezu smelih i bogatih ukusa. Za osveženje u toku dana i noći pobrinuće se “Coco bar” dok je za slatkiše i male zalogaje zadužen “Gurmet Junk Food”. Bogati sadržaj u okviru hotela nude gostima usluge Spa centra, velikog otvorenog bazena, zatim fitness centra i centra za sportove na vodi, noćni klub uz nastupe live bandova i D.J, animatore. Hotel je za ljubitelje sporta obezbedio terene za fudbal, tenis i badminton, dok je okolina idealna za aktivnosti kao što su jedrenje na dasci i ronjenje sa maskom i disaljkom. U okviru kompleksa postoji suvenirnica i juvelirnica. Sve vaše utiske i iskustva možete podeliti putem WI-FI konekcija koja je dostupna unutar kompleksa.

Sobe: 90

Beach Pool Villa: izmedju 121m2-150m2, nalazi se na plaži, pruža pogled na more, kupatilo sa kadom i tušem, kišni tuš, badematil, papuče, fen za kosu, drveni pod, klima uređaj, ventilator, mini bar (uz doplatu), sef, tv, telefon, ketler za kafu / čaj, nameštena terasa, zaseban bazen.

Beach Sunset Pool Villa: izmedju 121m2-150m2, nalazi se na plaži na sunčanoj strani, pruža pogled na more, kupatilo sa kadom i tušem, kišni tuš, badematil, papuče, fen za kosu, drveni pod, klima uređaj, ventilator, mini bar (uz doplatu), sef, tv, telefon, ketler za kafu / čaj, nameštena terasa, zaseban bazen.

Ocean Villa: izmedju 121m2 -150m2, nalaze se iznad vode na postavljenim nosačima i pruža pogled na more, sadrži kupatilo sa kadom i tušem, kišni tuš, badematil, papuče, fen za kosu, drveni pod, klima uređaj, ventilator, mini bar, sef, tv, telefon, ketler za kafu / čaj, nameštena terasa.

Ocean Pool Villa: izmedju 121m2-150m2, nalazi se na plaži, pruža pogled na more, kupatilo sa kadom i tušem, kišni tuš, badematil, papuče, fen za kosu, drveni pod, klima uređaj, ventilator, mini bar (uz doplatu), sef, tv, telefon, ketler za kafu / čaj, nameštena terasa, zaseban bazen.

Ishrana: Bogati doručak, ručak i večera se služe na bazi švedskog stola u okviru glavnog hotelskog restorana „Canneli„ za goste na bazi all inclusive usluge pića su uračunata u cenu (voda, sokovi, kafa, čaj, kokteli, aperitivi, pivo, vino). Mogućnost korišćenja a la carte restorana uz rezervaciju i doplatu.

Zabava: Povremeni „Bodu Beru“ plesni šou uz živu muziku, nastup DJ i ronilačko video veče.

Sport&Fitness: Uračunato: odbojka na pesku, stoni tenis, badminton, bilijar, pikado, teretana. Uz doplatu: personalni trener, tenis, škola ronjenja.

Ronjenje: U okviru hotela postoji škola ronjenja.

Wellness: Spa centar u okviru hotela u prijatnom i opuštajućem ambijentu nudi različite tretmane i masaže.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAJ

JUN

JUL

AVG

SEP

3.867 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Ocean Villa
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Više o hotelu:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.