Hurawalhi Island Resort 5*

Položaj: Hurawalhi Island Resort (400m x 165m) se nalazi na istoimenom ostrvu, udaljen 40 minuta vožnje hidroavionom od međunarodnog aerodroma Velana u prestonici Maleu.


Hurawalhi Island Resort

Hotel: Jedinstveni kompleks u čijem sastavu se nalazi najveći podvodni restoran na svetu „5.8 Undersea Restaurant“ je već više od šest godina omiljeno mesto za odmor i opuštanje gostiju koji dolaze iz celog sveta. Hotelski kompleks poseduje 90 smeštajnih jedinica i sve vile su moderno i udobno opremljene,  smeštene izmedju plavog mora, beličastog peska i tropskog zelenila.


Hurawalhi Island Resort podvodni restoran

Hurawalhi Island Resort poseduje ukupno 3 restorana, glavni restoran “Canneli” je na bazi samoposluživanja dok su “Kashibo restaurant& Bar” i već pomenuti “5.8 Undersea restaurant” a la carte restorani koji nude široku lepezu smelih i bogatih ukusa. Za osveženje u toku dana i noći pobrinuće se “Coco bar” dok je za slatkiše i male zalogaje zadužen “Gurmet Junk Food”. Bogati sadržaj u okviru hotela nude gostima usluge Spa centra, velikog otvorenog bazena, zatim fitness centra i centra za sportove na vodi, noćni klub uz nastupe live bandova i D.J, animatore. Hotel je za ljubitelje sporta obezbedio terene za fudbal, tenis i badminton, dok je okolina idealna za aktivnosti kao što su jedrenje na dasci i ronjenje sa maskom i disaljkom. U okviru kompleksa postoji suvenirnica i juvelirnica. Sve vaše utiske i iskustva možete podeliti putem WI-FI konekcija koja je dostupna unutar kompleksa.


Plaza

Sobe: 90

Beach Pool Villa: izmedju 121m2-150m2, nalazi se na plaži, pruža pogled na more, kupatilo sa kadom i tušem, kišni tuš, badematil, papuče, fen za kosu, drveni pod, klima uređaj, ventilator, mini bar (uz doplatu), sef, tv, telefon, ketler za kafu / čaj, nameštena terasa, zaseban bazen.


Vila sa bazenom

Beach Sunset Pool Villa: izmedju 121m2-150m2, nalazi se na plaži na sunčanoj strani, pruža pogled na more, kupatilo sa kadom i tušem, kišni tuš, badematil, papuče, fen za kosu, drveni pod, klima uređaj, ventilator, mini bar (uz doplatu), sef, tv, telefon, ketler za kafu / čaj, nameštena terasa, zaseban bazen.


Vila na plazi sa bazenom

Ocean Villa: izmedju 121m2 -150m2, nalaze se iznad vode na postavljenim nosačima i pruža pogled na more, sadrži kupatilo sa kadom i tušem, kišni tuš, badematil, papuče, fen za kosu, drveni pod, klima uređaj, ventilator, mini bar, sef, tv, telefon, ketler za kafu / čaj, nameštena terasa.


Vila na vodi

Ocean Pool Villa: izmedju 121m2-150m2, nalazi se na plaži, pruža pogled na more, kupatilo sa kadom i tušem, kišni tuš, badematil, papuče, fen za kosu, drveni pod, klima uređaj, ventilator, mini bar (uz doplatu), sef, tv, telefon, ketler za kafu / čaj, nameštena terasa, zaseban bazen.


Vila na vodi sa bazenom

Ishrana: Bogati doručak, ručak i večera se služe na bazi švedskog stola u okviru glavnog hotelskog restorana „Canneli„ za goste na bazi all inclusive usluge pića su uračunata u cenu (voda, sokovi, kafa, čaj, kokteli, aperitivi, pivo, vino). Mogućnost korišćenja a la carte restorana uz rezervaciju i doplatu.

Zabava: Povremeni „Bodu Beru“ plesni šou uz živu muziku, nastup DJ i ronilačko video veče.


Hurawalhi Island Resort restoran

Sport&Fitness: Uračunato: odbojka na pesku, stoni tenis, badminton, bilijar, pikado, teretana. Uz doplatu: personalni trener, tenis, škola ronjenja.

Ronjenje: U okviru hotela postoji škola ronjenja.


More

Wellness: Spa centar u okviru hotela u prijatnom i opuštajućem ambijentu nudi različite tretmane i masaže.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.


Spa Hurawalhi Island Resort

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

DEC

JAN

FEB

3.112 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Ocean Villa
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Više o hotelu:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.