Emerald Maldives 5*

Emerald Maldives, deo grupacije The Leading Hotels of the World, je all inclusive, deluks rizort sa 5 zvezdica na Maldivima.

Otkrijte zašto ovaj rizort nazivaju Oazom spokoja dok šetate puderasto belim peskom Maldiva.

Emerald Maldives je savršeno mesto za sve koji žele da uživaju u luksuzu u sred okeana. Emerald Maldives je pravi izbor i za parove koji žele intimu i romantiku i za porodice koje žele beg od užurbanog gradskog života.Položaj: u južnom delu maldivskog arhipelaga Ra Atol. Ostrvo veličine 20 hektara okruženo sa 1.5 km mekanog, belog peska. Do ostrva se stiže 40-im letom hidroavionom.Hotel: u ovom deluks rizotu, na privatnom ostrvu, možete uživati u kristalno plavoj vodi indijskog okeana ili se opustiti u bazenu na otvorenom. Gosti kojima to nije dovoljno opuštanja mogu posetiti Emerald Spa i uživati u masaži ili aromaterapiji.Kad ogladnite možete posetiti jedan od 4 restorana i probati jela mediteranske, kineske, italijanske ili japanske kuhinje. U Emerald Maldives su mislili na sve tako da postoje i vegetarijanski obroci. Kad ožednite od boravka na suncu, rashladite se uz osvežavajuće piće u jednom od 2 bara. Deca će se zabavljati u Dolphin klubu za decu dok se vi oprobate u ronjenju ili odigrate partiju tenisa.Sobe: 120 vila, od kojih su 60 na ostrvu a 60 iznad vode. Sve vile imaju francuski ležaj, satelitsku televiziju, besplatni Wi-Fi, minibar, klimu, plafonski ventilator.

Marina Beach Villa with Pool: ceo prostor 187m2; locirane ispred privatne marine. Svaka vila ima privatan bazen i baštu.Beach Villa: ceo prostor 176m2; vila sa privatnom baštom.

Jacuzzi Beach Villa: ceo prostor176m2; isto kao Beach Villa uz dodatak đakuzija.Beach Villa with Pool: ceo prostor 187m2; isto kao Beach Villa uz dodatak privatnog bazena.Family Beach Villa with Pool: ceo prostor 280m2; vila sa privatnim bazenom i baštom. Savršeno za porodice s decom. Zasebne sobe za roditelje i decu.

Superior Beach Villa with Pool: ceo prostor 280m2; vila sa privatnim bazenom i baštom. Za one koji žele potpunu privatnost.Royal Beach Villa: ceo prostor 900m2; vila na dva sprata. Prizemlje ima dve spavaće sobe sa zasebnim kupatilima, kuhinju i bar. Privatnu baštu, gazebo i bazen. Prvi sprat ima veliku sobu sa kupatilom i prostorom za masažu.

Water Villa: ceo prostor 176m2; locirane iznad pristaništa, s pogledom na tirkizni okean.

Jacuzzi Water Villa: ceo prostor 176m2; isto kao Water Villa uz dodatak đakuzija.Water Villa with Pool: ceo prostor 187m2; isto kao Water Villa uz dodatak privatnog bazena.

Superior Water Villa with Pool: ceo prostor 310m2; vila sa privatnim bazenom. Za one koji žele potpunu privatnost.Presidental Water Villa: ceo prostor 640m2; ekskluzivna vila na kraju pristaništa, okružena okeanom. Sastoji se od dve velike spavaće sobe, od kojih svaka ima zasebno kupatilo. Vila ima bar i kuhinju i privatan bazen.Sport:

Uračunato: fitnes, tenis, badminton, vožnja bicikla, vožnja kanua.

Uz doplatu: pecanje, ronjenje s maskom i disaljkom.

Zabava: živa muzika sa DJ, plesači, klub za decu, večernja zabava, karaoke.

Zdravlje: Medicinska služba u kompleksu hotela*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

3.453 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Deluxe All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)
  • Tip smeštaja:Beach Villa
  • Transfer:Unutrašnji let + brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponuduPogledajte iskustva putnika:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.