Emerald Maldives 5*

Emerald Maldives, deo grupacije The Leading Hotels of the World, je all inclusive, deluks rizort sa 5 zvezdica na Maldivima.

Otkrijte zašto ovaj rizort nazivaju Oazom spokoja dok šetate puderasto belim peskom Maldiva.

Emerald Maldives je savršeno mesto za sve koji žele da uživaju u luksuzu u sred okeana. Emerald Maldives je pravi izbor i za parove koji žele intimu i romantiku i za porodice koje žele beg od užurbanog gradskog života.Položaj: u južnom delu maldivskog arhipelaga Ra Atol. Ostrvo veličine 20 hektara okruženo sa 1.5 km mekanog, belog peska. Do ostrva se stiže 40-im letom hidroavionom.Hotel: u ovom deluks rizotu, na privatnom ostrvu, možete uživati u kristalno plavoj vodi indijskog okeana ili se opustiti u bazenu na otvorenom. Gosti kojima to nije dovoljno opuštanja mogu posetiti Emerald Spa i uživati u masaži ili aromaterapiji.Kad ogladnite možete posetiti jedan od 4 restorana i probati jela mediteranske, kineske, italijanske ili japanske kuhinje. U Emerald Maldives su mislili na sve tako da postoje i vegetarijanski obroci. Kad ožednite od boravka na suncu, rashladite se uz osvežavajuće piće u jednom od 2 bara. Deca će se zabavljati u Dolphin klubu za decu dok se vi oprobate u ronjenju ili odigrate partiju tenisa.Sobe: 120 vila, od kojih su 60 na ostrvu a 60 iznad vode. Sve vile imaju francuski ležaj, satelitsku televiziju, besplatni Wi-Fi, minibar, klimu, plafonski ventilator.

Marina Beach Villa with Pool: ceo prostor 187m2; locirane ispred privatne marine. Svaka vila ima privatan bazen i baštu.Beach Villa: ceo prostor 176m2; vila sa privatnom baštom.

Jacuzzi Beach Villa: ceo prostor176m2; isto kao Beach Villa uz dodatak đakuzija.Beach Villa with Pool: ceo prostor 187m2; isto kao Beach Villa uz dodatak privatnog bazena.Family Beach Villa with Pool: ceo prostor 280m2; vila sa privatnim bazenom i baštom. Savršeno za porodice s decom. Zasebne sobe za roditelje i decu.

Superior Beach Villa with Pool: ceo prostor 280m2; vila sa privatnim bazenom i baštom. Za one koji žele potpunu privatnost.Royal Beach Villa: ceo prostor 900m2; vila na dva sprata. Prizemlje ima dve spavaće sobe sa zasebnim kupatilima, kuhinju i bar. Privatnu baštu, gazebo i bazen. Prvi sprat ima veliku sobu sa kupatilom i prostorom za masažu.

Water Villa: ceo prostor 176m2; locirane iznad pristaništa, s pogledom na tirkizni okean.

Jacuzzi Water Villa: ceo prostor 176m2; isto kao Water Villa uz dodatak đakuzija.Water Villa with Pool: ceo prostor 187m2; isto kao Water Villa uz dodatak privatnog bazena.

Superior Water Villa with Pool: ceo prostor 310m2; vila sa privatnim bazenom. Za one koji žele potpunu privatnost.Presidental Water Villa: ceo prostor 640m2; ekskluzivna vila na kraju pristaništa, okružena okeanom. Sastoji se od dve velike spavaće sobe, od kojih svaka ima zasebno kupatilo. Vila ima bar i kuhinju i privatan bazen.Sport:

Uračunato: fitnes, tenis, badminton, vožnja bicikla, vožnja kanua.

Uz doplatu: pecanje, ronjenje s maskom i disaljkom.

Zabava: živa muzika sa DJ, plesači, klub za decu, večernja zabava, karaoke.

Zdravlje: Medicinska služba u kompleksu hotela*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


emerald-maldives

Emerald Maldives 5*〈detaljnije o hotelu〉

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

NOV

DEC

JAN

FEB

4.814 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Deluxe All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)
  • Tip smeštaja: Beach Villa
  • Transfer: Unutrašnji let + brod
Napomena:

Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati i aranžman sa više noćenja / dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponuduPogledajte iskustva putnika:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.