Vakkaru Maldives 5+*


Položaj: „Vakkaru Maldives“ rizort se nalazi na samo 30 minuta vožnje hidroavionom od međunarodnog aerodroma Velana u prestonici Male.

Hotel: Jedinstveni kompleks okružen sa više od 2.300 kokosovih stabala i predivnom tirkiznom lagunom. Smešten unutar UNESCO rezervata biosfere u Baa atolu. Hotel poseduje ukupno 6 restorana (5 a la carte) i 2 bara koji će zadovoljiti sva vaša kulinarska čula. Restorani nude različite tipove kuhinja od međunarodne, italijanske, indijske, kineske, pa sve do tajlandske i vijetnamske.

Vile su u skladu sa rustičnim šarmom maldivske kulture, nudeći neverovatan osećaj prostranstva i zadivljujuće poglede na okean.Vakkaru Maldives poseduje “SPLASH” centar za ronjenje, izlete i sportove na vodi, dok je za opuštanje i unutrašnji mir na raspolaganju spa centar “Merana” koji se nalazi iznad vode i uključuje 12 soba za tretmane sa pogledom na okean, salon za manikir, prodavnicu spa proizvoda i prostor za opuštanje na otvorenom. Za sportiste i rekreativce hotel poseduje 2 otvorena bazena i fitness centar koji radi 24/7, dok je za mališane zaduženo ljubazno osoblje “Parrotfish” kluba sa raznim sadržajima za decu uzrasta od 3 do 12 godina. Wi-FI konekcija je dostupna unutar celog kompleksa.Sobe: 125

Beach Villa with Pool: oko 114 m2, nalaze se na plaži, zaseban jacuzzi, kupatilo sa tušem i kadom, spoljni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, prostirka za jogu, telefon, tv i sound sistem, ketler za kafu/čaj, sef, mini bar, klima uređaj, ležaljke, torbe za plažu, bicikle i usluge batlera.Over Water Villa: oko 140 m2, vila se nalazi iznad vode i ima direktan pristup laguni i pogled na more, kupatilo sa tušem i kadom, spoljni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, prostirka za jogu, telefon, tv i sound sistem, ketler za kafu/čaj, sef, mini bar, klima uređaj, ležaljke, torbe za plažu, bicikle i usluge batlera.Beach Family Pool Villa: oko 250m2, nalaze se na plaži, zaseban jacuzzi, dodatna dnevna soba, kupatilo sa tušem i kadom, spoljni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, prostirka za jogu, telefon,tv i sound sistem, ketler za kafu/čaj, sef, mini bar, klima uređaj, ležaljke, torbe za plažu, zasebna terasa, bicikl i usluge batlera.Two Bedroom Pool Residence: oko 286m2, sa dve spavaće sobe, nalaze se na plaži, zaseban bazen, kupatilo sa tušem i kadom, spoljni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, prostirka za jogu, telefon, tv i sound sistem, ketler za kafu/čaj, sef, mini bar, klima uređaj, ležaljke, torbe za plažu, zasebna terasa, bicikl i usluge batlera.Ishrana: Za doručak, ručak i večeru tu je glavni restoran “Amaany” koji je na bazi švedskog stola, za goste koji su odabrali all-inclusive uslugu pića ulaze u cenu (voda, sokovi, kafa, čaj, kokteli, aperitiv, vino, pivo), dok odlaskom u a la carte restoran “Vakku” možete dobiti jela od vrhunskih namirnica, uključujući najfinije mesne odreske, najsvežije plodove mora i izvrsno snabdeven vinski podrum. Moderni italijanski restoran “Isoletta” služi inovativna jela i vrhunska vina za ručak i večeru.Zabava: Povremena večernja zabava uz živu muziku.

Sport˛& Fitness: Uračunato: fitness studio, stoni tenis, odbojka na pesku, badmington, bilijar, otvoreni noćni bioskop. Uz doplatu: ronjenje, vožnje kajakom, pecanje.Ronjenje: U okviru kompleksa se nalazi „Splash“ vodeni centar sa školom ronjenja.

Wellness: Luskuzni „Merana Spa uključuje 12 soba za tretmane sa pogledom na okean, salon za manikir, prodavnicu spa proizvoda i prostor za opuštanje na otvorenom.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

4.505 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Overwater Villa
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponuduPogledajte više o hotelu:Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.