Vakkaru Maldives 5+*

Položaj: „Vakkaru Maldives“ rizort se nalazi na samo 30 minuta vožnje hidroavionom od međunarodnog aerodroma Velana u prestonici Male.

Hotel: Jedinstveni kompleks okružen sa preko više od 1000 kokosovih stabala i lagunom koja je od 2017-godine zaštićena kao Unescovo prirodno stanište sa svojim luksuznim i komfornim sadržajima pružiće vam iskustvo za pamćenje i pomoći da napunite baterije. U okviru hotela su 125 smeštajnih jedinica pozicionirane pored plaže ili iznad vode. Hotel poseduje ukupno 6 restorana (5 a la carte) i 2 bara koji će zadovoljiti sva vaša kulinarska čula izborom ukusa i hranom koja u zavisnosti od vaših želja može biti međunarodna, italijanska, indijska, kineska, tajlandska, vijetnamska ili morska. Kompleks poseduje “SPLASH” vodeni centar za ronjenje, izlete i sportive na vodi, dok je za opuštanje i unutrašnji mir na raspolaganju spa centar “Merana” koji se nalazi iznad vode i uključuje 12 soba za tretmane sa pogledom na okean, salon za manikir, prodavnicu spa proizvoda i prostor za opuštanje na otvorenom. Za sportiste i rekreativce hotel poseduje 2 otvorena bazena i fitness centar koji radi 24/7, dok je za mališane zaduženo ljubazno osoblje “Parrotfish” kluba sa raznim sadržajima za decu uzrasta od 3 do 12 godina. Wi-FI konekcija je dostupna unutar celog kompleksa.

Sobe: 125

Beach Villa with Plunge Pool: oko 114 m2, nalaze se na plaži, zaseban jacuzzi, kupatilo sa tušem i kadom, spoljni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, prostirka za jogu, telefon, tv i sound system, ketler za kafu/čaj, sef, mini bar, klima uređaj, ležaljke, torbe za plažu, bicikle i usluge batlera.

Over Water Villa : oko 140 m2, vila se nalazi iznad vode na postavljenim nosačima, direktan pristup laguni uz pogled na more, kupatilo sa tušem i kadom, spoljni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, prostirka za jogu, telefon, tv i sound system, ketler za kafu/čaj, sef, mini bar, klima uređaj, ležaljke, torbe za plažu, bicikle i usluge batlera.

Beach Family Pool Villa: oko 250m2, nalaze se na plaži, zaseban jacuzzi, dodatna dnevna soba, kupatilo sa tušem i kadom, spoljni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, prostirka za jogu, telefon,tv i sound system, ketler za kafu/čaj, sef, mini bar, klima uređaj, ležaljke, torbe za plažu, zasebna terasa, bicikl i usluge batlera.

Two Bedroom Pool Residence: oko 286m2, sa dve spavaće sobe, nalaze se na plaži, zaseban bazen, kupatilo sa tušem i kadom, spoljni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, prostirka za jogu, telefon,tv i sound system, ketler za kafu/čaj, sef, mini bar, klima uređaj, ležaljke, torbe za plažu, zasebna terasa, bicikl i usluge batlera.

Ishrana: Za doručak, ručak i večeru je zadužen glavni hotelski restoran “Amaany” koji je na bazi švedskog stola, za goste koji su odabrali all-inclusive uslugu pića ulaze u cenu (voda, sokovi, kafa, čaj, kokteli, aperitive, vino, pivo), dok odlaskom u a la carte restoran “Vakku” možete dobiti jela od vrhunskih namirnica, uključujući najfinije mesne odreske, najsvežije plodove mora i izvrsno snabdeven vinski podrum. Moderni italijanski restoran “Isoletta” služi inovativna jela i vrhunska vina za ručak i večeru.

Zabava: Povremena večernja zabava uz živu muziku.

Sport˛& Fitness: Uračunato: fitness studio, stoni tenis, odbojka na pesku, badmington, bilijar, otvoreni noćni bioskop. Uz doplatu: ronjenje, vožnje kajakom, pecanje.

Ronjenje: U okviru kompleksa se nalazi „Splash“ vodeni centar sa školom ronjenja.

Wellness: Luskuzni „Merana Spa uključuje 12 soba za tretmane sa pogledom na okean, salon za manikir, prodavnicu spa proizvoda i prostor za opuštanje na otvorenom.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.