Milaidhoo Maldives 5*

Položaj: Milaidhoo Maldives deo je Baa Atola, od Malea je udaljen 126km, a nalazi se na ostrvu veličine 300m x 180m i pruža neverovatno iskustvo svakom svom gostu. Aerodrom Male je udaljen 35 minuta vožnje hidroavionom.


Milaidhoo Maldives

Hotel: Glavna misija jeste da gostima pruži izvanrednu uslugu i nezaboravne trenutke za vreme boravka. Gosti ovde mogu uživati u svakom momentu – u istraživanju prelepog koralnog grebena ili pak u laganoj šetnji po ostrvu, dok im stopala ostavljaju trag u belom, puderastom pesku.
Zahvaljujući tome što se nalazi usred UNESCO biorezervata, imate prilike da zajedno sa morskim biolozima istražite zašto delfini mogu da se smeju ili kako to da mante mogu da plešu.
Milaidhoo Maldives poseduje 3 restorana, 2 bara, beslatan WIFI, biblioteku, SPA centar iznad vode, teretanu.


Milaidhoo Maldives bazen

Sobe: 
Vile i 3 rezidencije su sagrađene u maldivskom stilu i na taj način odražavaju tradiciju. Sve vile imaju svoje bazene sa slatkom vodom, ležaljke napolju, klima uređaje, ventilatore na plafonu, aparat za kafu, čaj, minibar, privatni frižider za vina, WIFI, TV, kupatilo sa tušem, kao i tuš napolju.


Vile na vodi

Water Pool Villa: ukupna površina je oko 245m² (od kojih je spoljašnjost vile oko 130 m²). Nalazi se direktno iznad vode, sa velikom terasom sa ležaljkama i privatnim bazenom veličine oko 42 m². Kada sa pogledom na okean, tuš, minibar, WIFI, TV, minibar, frižider za vina, aparat za kafu, čaj, klima uređaj. Gosti imaju svog batlera koji im stoji na raspolaganju ceo dan.


Vila na vodi Milaidhoo Maldives

Beach Pool Villa: ukupna površina je oko 290m² (od kojih je prostor ispred vile oko 95 m², a ima i svoj vrt veličine oko 65 m²). Nalazi se direktno na plaži, okružena tropskim zelenilom što gostima pruža potpunu privatnost tokom boravka. Kada, tuš, spoljašnji tuš, minibar, WIFI, TV, minibar, frižider za vina, aparat za kafu, čaj, klima uređaj. Privatni bazen je površine 36 m². Gosti imaju svog batlera koji im stoji na raspolaganju ceo dan.


Vila na plazi

Beach Residence: ukupna površina je oko 490m², sa odvojenom spavaćom i dnevnom sobom. Nalazi se na plaži. Kada, tuš, spoljašnji tuš, minibar, WIFI, TV, minibar, frižider za vina, aparat za kafu, čaj, klima uređaj. Na dnevnom nivou premium brendove kafa i čajeva, sveže voće, voda. Privatni bazen je površine 60 m². Gosti rezidencije imaju svog batlera. U toku svog boravka imaju pravo na jedan kruz luksuznim brodom u trajanju od 3h, kao i jednu privatnu večeru na plaži.


Rezidencija

Two Bedroom Ocean Residence sa privatnim bazenom: ukupna površina je oko 564m², sa 2 spavaće sobe i jednom dnevnom sobom, kao i manjom teretanom. Nalazi se direktno iznad vode, na kraju samog pristaništa lagune. Kada, tuš, minibar, WIFI, TV, minibar, frižider za vina, aparat za kafu, čaj, klima uređaj. Na dnevnom nivou premium brendove kafa i čajeva, sveže voće, voda. Privatni bazen je površine 60 m². Gosti rezidencije imaju svog batlera. U toku svog boravka imaju pravo na jedan kruz luksuznim brodom u trajanju od 3h, kao i jednu privatnu večeru na plaži.


Milaidhoo Maldives 1

Ishrana: Milaidhoo Maldives ima specifičan restoran, Ba thell by the Reef, dizajniran u obliku Doni broda, i svojim gostima, uz zalazak sunca, služi lokalne specijalitete, kao i jela od ribe. The Shoreline Grill se nalazi direktno na plaži, na pesku i služi mnogobrojna jela sa roštilja. U Ocean restoranu služi se pravi doručak iz snova, a i preko gosti uvek mogu uživati u svežim i ukusnim jelima internacionalne kuhinje. Compass Pool Bar i Ba’thelli na vodi služe pića. Polupansion podrazumeva doručak i večeru u Ocean restoranu.


Ba thell by the Reef

Sport: Snorkeling, katamaran, kajak, teretana, ronjenje, stand up paddle, jedrenje, veslanje, jedrenje na dasci.

Wellness: Spa centar ima ukupno 4 sobe za tretmane, koje se nalaze iznad vode i gde se gostiti mogu totalno prepustiti uživanju u npr. jednoj dobroj masaži. Spa nudi opuštanje celog tela uz tretmane i prelepe mirise kokosa, citrusa, biljaka ili morske soli. Uračunato: jutarnja joga Uz doplatu: tretmani, masažeMedeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

DEC

JAN

FEB

6.099 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Water Villa With Private Pool
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.