The Sun Siyam Iru Fushi 5*


Položaj: The Sun Siyam Iru Fushi se nalazi u Noonu Atolu, na oko 800 m x 300 m velikom ostrvu Iru Fushi. Aerodrom Male, do koga se stiže domaćim letom za oko 35 minuta, a zatim brzim brodom za oko 45 minuta ili hidroavionom gde let traje oko 45 minuta (uz doplatu) udaljen je oko 170 km.


THE SUN SIYAM IRU FUSHI ostrvo

Hotel: Gusta, tropska vegetacija, dugačka peščana plaža, koja lagano pada ka prelepoj laguni, upotpunjuju ugođaj ove predivne atmosfere. U hotelu The Sun Siyam Iru Fushi se nalazi 15 restorana i barova koji pružaju veliki kulinarski izbor: ,,Iru Buffet Restaurant’’ (internacionalni) sa live-cooking stanicama, restoran ,,Flavours’’ (francuska kuhinja) izgrađen na vodi, koji dodatno poseduje i vinski Podrum ,,The Cellar’’, ,,Islander’s Grill’’ na plaži, specijalizovan je za spremanje ribe na roštilju, iznad vode locirani ,,The Trio’’ služi jela italijanske kuhinje, restoran ,,Bamboo’’ sa vijetnamskim specijalitetima.


THE SUN SIYAM IRU FUSHI

Dodatno su gostima na raspolaganju i ,,Taste of India’’, japanski restoran ,,Teppanyaki’’ i ,,Sinbad’’. Ukoliko želite da uživate u osvežavajućim pićima, posetite jedan od barova ,,Bubble Lounge’’, ,,Reflections’’ (za starije od 18 god.), ,,Fluid’’ i ,,Water’s Edge’’. Ostale sadržaje hotela čine kafić ,,La Cremeria’’, lounge, infinity bazen, bazen sa delom za decu, butik, biblioteka, iznajamljivanje CD/ DVD-a, besplatan Wi-Fi.


THE SUN SIYAM IRU FUSHI hidroavion

Sobe: 221
Deluxe Beach Villa: oko 125m² ( od toga oko 15m² spolja), zasebne vile, uređene u nesvakidašnjem dizajnu, poseduju sofu i kutak za sedenje, poluotvoreno kupatilo sa tušem/ WC-om, kada sa đakuzijem, iPod station, odvojeni spoljnji tuš, paviljon kao i terasa za sunčanje sa ležaljkama, fen, bade mantil, TV-LCD, CD/DVD uređaj, telefon, pristup internetu uz doplatu, klima uređaj, ventilator, minibar, bar sa vinom, aparat za kafu/ čaj, aparat za nes kafu, sef, veranda, još jedan paviljon u bašti, direktan prilaz plaži.Deluxe Beach Villa with Pool: oko 125 m² (od toga oko 15 m² spoljašnji deo) (65), kao Deluxe Beach Villa, sa bazenom u spoljašnjem delu.


THE SUN SIYAM IRU FUSHI vila na plazi

Pool Beach Villa: oko 140 m² (od toga oko 15 m² spoljašnji deo), kao Deluxe Beach Villa, sa odvojenim dnevnim i spavaćim prostorom i velikim spoljašnjim delom sa privatnim bazenom.Water Villa: oko 85 m² (od toga oko 15m² spolja),na stubovima u laguni, direktno izviše vode, kao Beach Villa, zatvoreno kupatilo bez spoljašnjeg tuša sa pogledom na verandu i okean, dnevni prostor sa staklenim prozorom u podu, terasa za sunčanje sa dnevnim ležajima i direktnim pristupom moru.


THE SUN SIYAM IRU FUSHI vila na vodi

Horizon Water Villa: oko 90m² (od toga oko 15m²spolja), kao Water Villa, dodatno sa đakuzijem na terasi.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat. Uz rezervisani polupansion, pun pansion i all inclusive dodatno i švedski sto za večeru u ,,Iru Buffet Restaurant’’. Ishrana se naplaćuje dodatno u drugim restoranima. Kod rezervisanog punog pansiona ili all inclusive dodatno meni za ručak u restoranima ,,Fluid’’, ,,Reflections’’, ,,Bamboo’’, ,,Islander’s Grill’’, ,,Trio’’ ili ,,Sinbad’’ uračunat.


THE SUN SIYAM IRU FUSHI restoran

Zabava: Povremeno večernja zabava sa živom muzikom.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar, badminton, tenis, odbojka na plaži, kanu, stoni tenis, stoni fudbal, bilijar, pikado,windsurfing i kajak. Uz doplatu: osvetljenje terena, kursevi joge, kajting, skijanje na vodi, wakeboard, banana čamac, pecanje na pučini, flyboards i jedrenje katamaranom.


THE SUN SIYAM IRU FUSHI plaza

Beauty & Wellness: Rizort sadrži veliki spa – ,,The Spa by Thalgo’’. Raspolaže prostranim spa centrom sa ukupno 20 prostorija za tretmane, saunom i parnim kupatilom. Osim toga je u ponudi i ,,The Spa Café’’.


THE SUN SIYAM IRU FUSHI

Deca:
Klub za decu: za decu 3-12 godina, otvoren svaki dan 8:30h-18h, poseduje bazen, veliko igralište, prostoriju za odmor.

Ronjenje: Podvodni svet Noonu Atola možete otkriti sa PADI školom ronjenja. Greben se delimično graniči sa ostrvom. Oprema za snorkling uračunata. Različiti izleti su mogući uz doplatu.


THE SUN SIYAM IRU FUSHI dive center

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

DEC

JAN

FEB

2.498 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Deluxe Beach Villa
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte iskustva putnika:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.