The Sun Siyam Iru Fushi 5*

Položaj: U Noonu Atolu, na oko 800 m x 300 m velikom ostrvu Iru Fushi. Aerodrom Male, do koga se stiže domaćim letom za oko 35 minuta, a zatim brzim brodom za oko 45 minuta, udaljen je oko 170 km.

Hotel: Gusta, tropska vegetacija, dugačka peščana plaža, koja lagano pada ka prelepoj laguni, upotpunjuju ugođaj ove predivne atmosfere. Na ostrvu se nalazi 15 restorana i barova koji pružaju veliki kulinarski izbor: ,,Iru Buffet Restaurant’’ (internacionalni) sa live-cooking stanicama, restoran ,,Flavours’’ (francuska kuhinja) izgrađen na vodi, koji dodatno poseduje i vinski Podrum ,,The Cellar’’, ,,Islander’s Grill’’ na plaži, specijalizovan je za spremanje ribe na roštilju, iznad vode locirani ,,The Trio’’ služi jela italijanske kuhinje, restoran ,,Bamboo’’ sa vijetnamskim specijalitetima. Dodatno su gostima na raspolaganju i ,,Taste of India’’, japanski restoran ,,Teppanyaki’’ i ,,Sinbad’’. Ukoliko želite da uživate u osvežavajućim pićima, posetite jedan od barova ,,Bubble Lounge’’, ,,Reflections’’ (za starije od 18 god.), ,,Fluid’’ i ,,Water’s Edge’’. Ostale sadržaje hotela čine kafić ,,La Cremeria’’, lounge, infinity bazen, bazen sa delom za decu, butik, biblioteka, iznajamljivanje CD/ DVD-a, besplatan Wi-Fi.

Sobe: 221
Beach Villa: oko 125m² ( od toga oko 15m² spolja) (22), zasebne vile, uređene u nesvakidašnjem dizajnu, poseduju sofu i kutak za sedenje, poluotvoreno kupatilo sa tušem/ WCom, kada sa đakuzijem, iPod station, odvojeni spoljnji tuš, paviljon kao i terasa za sunčanje sa ležaljkama, fen, bade mantil, TV-LCD, CD/DVD uređaj, telefon, pristup internetu uz doplatu, klima uređaj, ventilator, minibar, bar sa vinom, aparat za kafu/ čaj, aparat za nes kafu, sef, veranda, još jedan paviljon u bašti, direktan prilaz plaži.
Deluxe Beach Villa: oko 125m² (od toga oko 15m² spolja) (111), kao Beach Villa, sa dodatnim paviljonom u bašti.
Deluxe Beach Villa with Pool: oko 125 m² (od toga oko 15 m² spoljašnji deo) (65), kao Deluxe Beach Villa, sa bazenom u spoljašnjem delu.
Water Villa: oko 85 m² (od toga oko 15m² spolja) (40),na stubovima u laguni, direktno izviše vode, kao Beach Villa, zatvoreno kupatilo bez spoljašnjeg tuša sa pogledom na verandu i okean, dnevni prostor sa staklenim prozorom u podu, terasa za sunčanje sa dnevnim ležajima i direktnim pristupom moru.
Horizon Water Villa: oko 90m² (od toga oko 15m²spolja) (35), kao Water Villa, dodatno sa đakuzijem na terasi.
Pool Beach Villa: oko 140 m² (od toga oko 15 m² spoljašnji deo) (5), kao Deluxe Beach Villa, sa odvojenim dnevnim i spavaćim prostorom i velikim spoljašnjim delom sa privatnim bazenom.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat. Uz rezervisani polupansion, pun pansion i all inclusive dodatno i švedski sto za večeru u ,,Iru Buffet Restaurant’’. Ishrana se naplaćuje dodatno u drugim restoranima. Kod rezervisanog punog pansiona ili all inclusive dodatno meni za ručak u restoranima ,,Fluid’’, ,,Reflections’’, ,,Bamboo’’, ,,Islander’s Grill’’, ,,Trio’’ ili ,,Sinbad’’ uračunat.

Zabava: Povremeno večernja zabava sa živom muzikom.

Sport & Fitness: Uračunato: fitness centar, badminton, tenis, odbojka na plaži, kanu, stoni tenis, stoni fudbal, bilijar, pikado,windsurfing i kajak. Uz doplatu: osvetljenje terena, kursevi joge, kajting, skijanje na vodi, wakeboard, banana čamac, pecanje na pučini, flyboards i jedrenje katamaranom.

Beauty & Wellness: Rizort sadrži veliki spa – ,,The Spa by Thalgo’’. Raspolaže prostranim spa centrom sa ukupno 20 prostorija za tretmane, saunom i parnim kupatilom. Osim toga je u ponudi i ,,The Spa Café’’.

Deca:
Klub za decu: za decu 3-12 godina, otvoren svaki dan 8:30h-18h, poseduje bazen, veliko igralište, prostoriju za odmor.

Ronjenje: Podvodni svet Noonu Atola možete otkriti sa PADI školom ronjenja. Greben se delimično graniči sa ostrvom. Oprema za snorkling uračunata. Različiti izleti su mogući uz doplatu.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cenu za ovaj hotel


Pogledajte iskustva putnika:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.