The Sun Siyam Iru Fushi - TRAVEL BOUTIQUE

LAST MINUTE MALDIVI U AVGUSTU
〈 Klikni za detalje 〉

The Sun Siyam Iru Fushi 5*

Položaj: na ostrvu Iru Fushi oko 800m x 300m veličine. Aerodrom Male oko 170km udaljen, oko 45min leta hidroavionom.

Hotel: bujna, tropska vegetacija i 1km duga plaža sa belim peskom karakterišu resort koji je otvoren 2008.god, a od leta 2009. ovaj hotel pripada renomiranom Hilton hotelskom lancu. Na ostrvu se nalazi 5 restorana sa velikim izborom internacionalnih specijaliteta – pored glavnog restorana „Iru Restoran“ (internacionalni, maldivski), tu su i „Flavours“ na vodi ( sa azijatskim jelima), koji dodatno poseduje i vinski podrum – mesto posebno prikladno za privatne gourmet večere, „Islander’s Grill“ na plaži, specijalizovan za spremanje jela sa roštilja, „The Trio“ sa mediteranskom kuhinjom. Ostali sadržaj hotela čine 4 bara, 1 lounge za zabavu, bazen sa prelivajućom vodom, bazen sa odeljkom za decu, ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži i bazenu, radnja, frizer, biblioteka, iznjamljivanje CD/DVD-a, internet WLAN uz doplatu, lekarska ordinacija

Ishrana: bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervisanog polupansiona dodatno i švedski sto za večeru, kod rezervisanog punog pansiona i švedski sto za ručak u glavnom restoranu uračunat. Meni u a-la-carte restoranima uz doplatu.

Sobe: 221
Beach Villa: oko 125m² ( od toga oko 15m² spolja) (22), zasebne vile, uređene u nesvakidašnjem dizajnu, poseduju sofu i kutak za sedenje, poluotvoreno kupatilo sa tušem/ WCom, kada sa jakuzzijem, iPod station, odvojeni spoljnji tuš, paviljon kao i terasa za sunčanje sa ležaljkama, fen, bade mantil, TV-LCD, CD/DVD uređaj, telefon, pristup internetu uz doplatu, klima uređaj, ventilator, minibar, bar sa vinom, aparat za kafu/ čaj, aparat za nes kafu, sef, veranda, još jedan paviljon u bašti, direktan prilaz plaži.
Deluxe Beach Villa: oko 125m² (od toga oko 15m² spolja) (111), kao Beach Villa, prostranije sa odvojenim dnevnim prostorom, besplatan internet WLAN, privatni bazen, sa dodatnim paviljonom u bašti.
Pool Beach Villa: oko 140m² (od toga oko 15m² spolja) (5), kao Beach Villa, odvojeni dnevni/spavaći deo i većim spoljnim delom sa privatnim bazenom (kod OXXB).
Water Villa: oko 85 m² (od toga oko 15m² spolja) (40),na stubovima u laguni, direktno izviše vode, kao Beach Villa, zatvoreno kupatilo bez spoljašnjeg tuša sa pogledom na verandu i okean, dnevni prostor sa staklenim prozorom u podu, terasa za sunčanje sa dnevnim ležajima i direktnim pristupom moru.
Horizon Water Villa: oko 90m² (od toga oko 15m²spolja) (35), kao Water Villa, dodatno sa jakuzzijem na drvenoj terasi.

Zabava: povremeno večernja zabava sa živom muzikom, karaoke i diskoteka.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, fitnes kurs, badminton, odbojka na plaži, stoni tenis, stoni fudbal, bilijar, pikado, jedrenje, katamaran. Uz doplatu: 2 teniska terena sa osvetljenjem,skijanje na vodi, kitesurfing, wakeboarding, banana čamac, pecanje na pučini.

Deca: top dečiji popusti: deca do 11 godina besplatno u sobi sa roditeljima,važi od 24.12. (obračunava se taksa od EUR 7 po detetu/noćenju).

Ishrana: deca ispod 12 godina dobijaju popust na sva A-la-carte jela (isključeni meniji za decu i pića).
Klub za decu:za decu 3-12 god., otvoren svaki dan 8:30-18h, poseduje bazen, veliko igralište, prostorija za odmor. Mnoge aktivnosti uključene.

Ronjenje
Raznovrsni i dugo netaknuti podvodni svet možete otkriti sa PADI školom ronjenja. Kursevi i izleti uz doplatu. Oprema za snorkling uračunata. Više informacija o školi ronjenja dobićete na mejl-upit indozean.malediven@dertour.de, Subject Iru Fushi.

Beauty & Wellness
Resort raspolaže prostranim spa centrom sa ukupno 20 prostorija za tretmane. Uz doplatu: sauna, parno kupatilo, masaže, moderni medicinski i wellness tretmani, ayurveda terapije, yoga, meditacija

More inclusive
• DERTOUR-ovi gosti dobijaju 30-minutni spa tretman po osobi/boravku. Važi za odrasle (max 2 po vili), minimalan boravak 7 noćenja.
• Svi gosti dobijaju jednu veliku flašu vode po vili/danu.

Venčanja & Honeymoon
Venčanje u raju
Detaljan opisi informacije o paketu za venčanje Iru Fushi Resort &Spa potražite kod svoje agencije.

Honeymoon special
Mladenci na dolasku dobijaju flašu šampanjca i korpu sa voćem, poludnevni izlet brodom, kao ivaučer u vrednosti USD 50 po osobi. Važi 12 meseci nakon venčanja. Minimalan boravak 4 noćenja. Molimo naznačiti pri rezervaciji.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti