Constance Halaveli Maldives 5+*

Položaj: u severnom delu Južnog Ari atola, na ostrvu Halaveli, sa plažom od najsitnijeg peska, poput pudera. Od aerodroma Male udaljen oko 25 minuta leta hidroavionom.

Hotel: elegantan, luksuzan hotel sa bogatom kulinarskom ponudom. Gostima na raspolaganju stoje tri restorana: glavni restoran “The JAHAZ”, sa internacionalnim tematskim švedskim stolovima, “The JING” , sa evropskim i azijskim jelima, kao i restoran “The MEERU”, sa grill specijalitetima i jelima od plodova mora. Hotel dodatno sadrži dva bara, butik, frizer i bazen.

Ishrana: švedski sto za doručak. Kod rezervacije polupansiona, dodatno švedski sto u “The JAHAZ”.

Sobe: 86 vila
Water Villa: oko 100m² (od toga spoljašnji deo oko 49m²) (57), na stubovima iznad lagune, elegantno uređene, sa kombinovanim dnevno/spavaćim prostorom, kupatilo sa odvojenim tušem, wc, fen, TV, telefon, besplatan WLAN, Apple Mac Mini ® Entertainmentsystem sa iPod priključkom, minibar, Nespresso® aparat, aparat za čaj, sef, frižider za vino, klima, ventilator na plafonu, kao i terasa za sunčanje sa privatnom bazenom i direktnim pristupom moru.
Beach Villa: oko 350m² (od toga spoljašnji deo oko 255m²)(8), kao Water Willa, na plaži, sa malom baštom i velikim otvorenim kupatilom.
Double Storey Beach Villa: oko 410m² (od toga spoljašnji deo oko 308m²)(8), kao Beach Villa, dvospratne, dnevni boravak sa TV-om, dnevne novine, tuš i balkon na gornjem spratu, spavaća soba, otvoreno kupatilo i tarasa za sunčanje u prizemlju.
Family Beach Villa: oko 358m² (od toga spoljašnji deo oko 247m²)(12), kao Beach Villa, sa drugom spavaćom sobom sa krevetima na sprat.

Zabava & izleti: zabava uz muziku DJ-a. Uz doplatu: razni izleti npr. posmatranje delfina ili “Sunset Cruise” dhoni brodićem.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, tenis uz osvetljenje, stoni tenis, odbojka na plaži, pedalino, windsurfing, kajak. Uz doplatu: pecanje na pučini, noćno pecanje, skijanje na vodi, kneeboard, wakeboard, joga, časovi tenisa i obuka za sportove na vodi.

Deca: klub za decu od 4-11 godina.

Ronjenje: PADI škola ronjenja “TGI Diving” sa instruktorima ronjenja. Oprema za snorkling uračunata.

Beauty & Wellness: Uživajte u opuštajućim masažama u jedinstvenom “Le Spa de Constance”. Uračunato: sauna, parno kupatilo, whirlpool, plunge pool.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.