Heritance Aarah Premium All Inclusive Resort 5*

Položaj: Heritance Aarah se nalazi na ostrvu veličine 520 m x 330 m, u središtu predivne lagune. Od aerodroma u Maleu je udaljen 60 minuta vožnje lokalnim letom i brzim brodom, a moguć je transfer i hidroavionom (uz doplatu), za šta je potrebno oko 40 minuta vožnje.


Heritance Aarah pogled

Hotel: U ovom elegantnom rizortu sve je skladno, visokokvalitetni Premium All Inclusive koncept i udobnost vile idu jedno uz drugo i gostima pružaju potpuni užitak. Pored toga, ogromna laguna koja ostrvo okružuje pruža gostima mogućnost za pregršt aktivnosti – od ronjenja u koralnom grebenu do jedrenja katamaranom.
Heritance Aarah poseduje 5 a-la-carte restorana, jedan restoran na bazi švedskog stola, piceriju, 4 bara. Ima jedan bazen sa suncobranima i ležaljkama, centar za sportove na vodi, kao i dečiji klub za najmlađe.


Heritance Aarah  bazen

All inclusive: Kako je osnovna usluga all inclusive, gostima se minibar dopunjuje jednom dnevno (gostima je omogućeno 2 flaše vina dnevno u vili, imaju pristup svim restoranima na ostrvu i 3 bara, mogu da prisustvuju različitim interaktivnim sadržajima, kakvi su npr. časovi kuvanja, dobijaju po dolasku masku i peraja za snorkeling i omogućen je i batler servis.


Heritance Aarah

Sobe: 150
Beach Villa:
oko 92 m², na plaži, sa pogledom na more. Poseduje poluotvoreno kupatilo sa kadom i spoljašnjim tušem, klima uređaj, minibar, sef, balkon


Beach Villa

Ocean Villa: oko 92 m², diretkno iznad vode. Poseduje kupatilo sa kadom i tušem, klima uređaj, minibar, sef, balkon.


Ocean Villa

Pool Beach Villa: oko 120 m², na plaži, sa pogledom na more. Poseduje poluotvoreno kupatilo sa kadom i spoljašnjim tušem, klima uređaj, minibar, sef, balkon, privatni bazen.


Pool Beach Villa

Sport: Uračunato: teretana, snorkeling, stand-up paddle Uz doplatu:katamaran, škola ronjenja


Spa centar

Hotel poseduje i SPA centar ’’IASO Medical Spa’’, gde gosti mogu uživati u masažama i kozmetičkim tretmanima (uz doplatu).*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


heritance-aarah

Heritance Aarah 5*

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

NOV

DEC

JAN

FEB

4.251 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Premium All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)
  • Tip smeštaja: Beach Villa
  • Transfer: Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati i aranžman sa više noćenja / dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.