The Nautilus Maldives 6*

Položaj: The Nautilus Maldives hotel se nalazi na samo 35 minuta vožnje hidroavionom od međunarodnog aerodroma „Velana“ u prestonici Male.

Hotel: Luksuzno odmaralište sa svojih 26 moderno opremljenih smeštajnih jedinica koje su pozicionirane kako na plaži tako i  iznad same lagune, nalazi se u neposrednoj blizini zaliva Hanafaru, udaljen samo nekoliko metara od koralnog grebena, svojim sadržajima, netaknutnom prirodom i vrhunskim servisom omogućava svim gostima boravak za pamćenje. Hotel poseduje ukupno 3 alla-carte restorana i 2 bara omogućava različite i smele ukuse kuhinja počevši od marokanske, španske, italijanske, azijske i američke kuhinje, dok barovi su na raspolaganju za osvežavajuće napitke i vrhunske koktele. „Solasta Spa“ centar nudi opuštajuće masaže i mnoštvo tretmana za negu lica i tela, dok je gostima na raspolaganju i mnoštvo drugih sadržaja poput: otvorenog bioskopa, dečijeg kluba, centra za sportove na vodi, fitness centara, prelivnog otvorenog bazena, kao i mogućnost organizovanja raznih ekskurzija i nezaboravnog ronjenje, koje mogu upotpuniti vaš boravak na ovom magičnom ostrvu. Više nego ljubazno osoblje koje govori više od 7 svetskih jezika uz besplatan Wi-FI biće vaš najbolji vodič tokom boravka.

Sobe: 26

Svaka od 26 smeštajnih jedinica se nalazi u okruženju azurno plavog mora, nude maksimalnu privatnost dok je enterijer preliven svetlošću a unutrašnjost svetlim bojama. Sve vile poseduje zasebnu dnevnu sobu, kupatilo sa kadom, nameštenu terasu, privatni bazen, ljuljašku, nameštenu terasu, aparat za pripremu kafe / čaja, privatni bazen, mini bar,  klima uredjaj, ličnog batlera.

Beach House : oko 309m2, omogućava direktan pristup plaži uz pogled na more.

Ocean House: oko 282 m2, smeštena na nosačima iznad vode, direktan pogled na more.

Ocean Residence: oko 453m2, odvojena trpezarija sa barom, zasebna spavaća soba, direktan pogled  na more.

Beach Residence: oko 415 m2, na dva sprata, pogled na more.

Ishrana: „Zeytoun“ restoran nalazi se iznad lagune i služi mediteransku i azijsku kuhinju uz pogled na okean, dok „Ocaso“ restoran koji se nalazi na plaži omogućava japanske i latino američke specijalitete. Restoran „Timijan“ razmaziće vas velikim izborom kuhinje iz celog sveta dok osvezavajuće napitke i koktele u barovima poput „Thyme“ i „Naiboli“. 

Zabava: Povremene večernje zabave uz animaciju i živu muziku.

Sport&Fitness: Uračunato: fitnes centar, časovi joge, ronjenje sa maskom, vožnja kajakom, veslanja na dasci, vožnja kajakom. Uz doplatu: krstarenje, izlet do zaliva Hanifaru, najam privatne jahte, ronjenje sa mantama i ajkulama, sportovi na vodi.

Ronjenje: Ronilački „Padi Centar“ omogućava da upoznate podvodni svet u neposrednoj blizini ostrva kao i plivanje sa mantama .

Wellness: Vrhunski „Solasta Spa“ centar u prijatnom i opuštajućem ambijentu nudi različite masaže i tretmane za negu lica i tela.

Medeni mesec: Posebni paketi za sve goste koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja)


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

8.551 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Ocean House with Private Pool
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.