Kanuhura - TRAVEL BOUTIQUE

DOMINIKANA u NOVEMBRU
〈 Klikni za detalje 〉

Kanuhura 5+*

Položaj: ekskluzivan resort, smešten na severoistočnom obodu Lhaviyani atola. 1000m x 200m veliko ostrvo je prepoznatljivo po bujnoj vegetaciji. Aerodrom Male je udaljen oko 150km, oko 35min leta hidroavionom.

Hotel: ekskluzivan resort nudi odmor u luksuznom ambijentu, koji zadovoljava sve ukuse i želje. 4 restorana obezbeđuju raznovrsnu kulinarsku ponudu. Pored glavnog restorana „Thin Rah“ sa otvorenom kuhinjom, postoje još i „Olive Tree“, sa mediteranskim specijalitetima, i „Veli Cafe“, sa azijskim specijalitetima. „Veli Cafe“ poseduje drvenu verandu na plaži, prikladnu za organizovanje romatičnih večera. Tu je i grill restoran „Kandu“ (otvoren samo u vreme ručka), koji se nalazi na jednom mirnom obližnjem ostrvu, dostupan brzim brodićem za samo nekoliko minuta. Ovde su takođe posetiocima na raspolaganju 6 kabana prikladnih za organizovanje privatnih zabava. Ostali sadržaj hotela čine: 2 bara, veliki bazen sa odeljkom za decu, karaoke, film-lounge, radnja, juvelirnica, frizer, biblioteka, ambulanta, besplatan internet u biznis centru i WLAN u u “Handhuvaru” baru.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak u „Thin Rah“ uračunat. Kod rezervisnog polupansiona dodatno i švedski sto za večeru u „Thin Rah“ restoranu. Kod rezervisanog punog pansiona dodatno i meni za ručak u restoranu “Olive Tree”. Obavezna doplata za svečanu večeru 24.12. i 31.12.

Sobe: 95 vila
Sunrise Beach Villa: oko 62m² (68), izgrađene od prirodnih materijala i čvrstog drveta, privatni prostor se proteže do plaže i lagune. Nalaze sa na različitim lokacijama unutar ostrva, a sadrže poluotvoreno kupatilo sa kadom/wc i spoljnim tušem, fen, bade mantil, TV, telefon, besplatan pristup internetu, klima uređaj, ventilator na plafonu, minibar, sef, verandu i pogled na more. Sunset Beach Villa: oko 62m² (25), kao Beach Villa, na strani zalaska sunca. Water Villa: oko 125m² (od toga oko 57m² spoljašnji deo) (18), kao Beach Villa, na stubovima direktno iznad mora. Svaka Water Villa ima sopstvenu terasu za sunčanje sa direktnim prilazom vodi. Grand Water Villa: oko 135m² (od toga oko 54m² spoljašnji deo) (2), kao Water Villa, sa odvojenim dnevnim i spavaćim prostorom i velikom terasom za sunčanje. Sunset Duplex Villa: oko 132m² (5), dve međusobno povezane Sunset Beach Ville. Grand Beach Villa: oko 288m² (od toga oko 124m² spoljašnji deo) (2), kao Beach Villa, sa odvojenim dnevnim i spavaćim prostorom i velikom terasom sa đakuzijem.

Zabava: povremeno večernja zabava

Sport & fitness: Uračunato: fitnes centar, aerobik, yoga, 2 teniska terena sa opremom (loptice i osvetljenje uz dopatu), skvoš , odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, pikado, windsurfing i kajak. Uz doplatu: časovi tenisa (Tennis Academy), skijanje na vodi, wakeboard, jedrenje katamaranom, banana čamac, pecanje na pučini.

Ronjenje: Resort ima sopstvenu PADI školu ronjenja. U ovom atolu postoji preko 40 izvanrednih ronilačkih motiva, među kojima su dve brodske olupine i velika raža. Ronilačka škola, kursevi i snorkling uz doplatu.

Beauty & Wellness: U prostranom i lepom spa centru gosti se mogu opustiti u savršenom ambijentu. Top ponudu čine maldivske masaže i ayurveda terapije. Uračunato: parno kupatilo, sauna, đakuzi. Uz doplatu: masaže i tretmani.

Extra: Gosti dobijaju prilaz hotelskom Lounge-u na aerodromu Male, tokm čekanja na let hidroavionom.

Idealno za porodice: Top popust za decu: deca do 11 godina besplatno u sobi sa roditeljima (1.11.-30.11. plaćaju taksu EUR 6 po noćenju) Dečiji klub: za decu 4-11 god., dnevno otvoren 9-12h, 14-15h i 19-22h. Mnoge aktivnosti uključene, kao i igraonica i bazen. Teens-club: za decu 12-17 god., razne aktivnosti i programi za omladinu.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti