Kanuhura A Sun Resort Maldives 5+*

Položaj: Smešten na severoistočnom obodu Lhaviyani atola. 1400m x 350 m veliko ostrvo je prepoznatljivo po belim peščanim plažama. Aerodrom Male je udaljen oko 150km, oko 40min leta hidroavionom.

Hotel: Ekskluzivan luksuzni kompleks u novom sjaju nakon renoviranja. U ukupno 5 restorana i 3 bara očekuje vas kulinarska ponuda u vidu švedskog stola ili a la carte menija. U italijanskim jelima uživajte u restoranu Bottega, lagana jela se služe u restoranu Deli, a azijski u restoranu Veli. Vrhunac svega su ostrva Jehunuhura i Masleggihuraa do koji se stiže čamcem za samo nekoliko minuta i koji mame na uživanje na suncu u ležaljkama. Hotel u ponudi ima infinity bazen, “Cowry Club” bar na bazenu i “Iru Sunset Beach Lounge” smešten na samom kraju ostrva na plaži, sa predivnim pogledom na zalazak sunca. Butik, frizer, biblioteka, besplatni Wi-Fi

Sobe: 80
Beach Bungalow: oko 59 m² (12), od prirodnih materijala, moderan i elegantan, poluotvoreno kupatilo sa kadom, WC i odvojeni spoljašnji tuš, fen, bade-mantil, TV, telefon, besplatni pristup internetu, klima, ventilator, mini-bar, Nespresso® aparat, aparat za čaj, sef, garderober, veranda, pogled na more, ležaljek na plaži.
Beach Villa: oko 75 m² (10), kao Beach Bungalow, samo sa većom verandom.
Water Villa: oko 125 m² (18), kao Beach Villa, na stubovima direktno iznad lagune, sa odvojenim spavaćim delom od dnevnog boravka. Terasa sa ležaljkama sunčanje i direktan prilaz vodi.
Beach Pool Villa: oko 82 m² (18), kao Beach Villa, sa privatnim bazenom.
Water Pool Villa: oko 135 m² (2), kao Water Villa, sa odvojenim dnevnim delom i privatnim bazenom na terasi.
Retreat Beach Pool Villa: oko 152 m² (6), kao Beach Pool Villa, sa većom verandom, sopstvenim bazenom i velikim vrtom. Apsolutna privatnost zagarantovana.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervisnog polupansiona ili punog pansiona dodatno “Dine Around” koncept sa označenim jelima u svim rewstoranima. Kod rezervisanog punog pansiona dodatno ručak u formi menija ili a-la-carte u svim restoranima osim “Drift”.

Zabava: povremeno večernja zabava.

Sport & fitness: Uračunato: fitnes centar, aerobik, joga, 2 teniska terena sa opremom (loptice i osvetljenje uz doplatu), skvoš , odbojka na plaži, stoni tenis, bilijar, pikado, windsurfing i kajak. Uz doplatu: loptice za tenis, časovi tenisa, skijanje na vodi, wakeboard, jedrenje katamaranom, banana čamac, pecanje na pučini.

Ronjenje: Resort ima sopstvenu PADI školu ronjenja. U ovom atolu postoji preko 40 izvanrednih ronilačkih motiva, među kojima su dve brodske olupine i velika raža. Ronilačka škola, kursevi i snorkling uz doplatu.

Beauty & Wellness: U prostranom i lepom spa centru gosti se mogu opustiti u savršenom ambijentu. Top ponudu čine maldivske masaže i ayurveda tretmani. Rezervišite omiljeni tretman i opustite se u sauni, parnom kupatilu ili đakuziju.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

Idealno za porodice:
Dečiji klub: za decu 4-11 god. Mnoge aktivnosti uključene, kao i igralište.
Teens-club: za decu 12-17 godina, razne aktivnosti i programi za omladinu.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.