Riu Atoll 4*

Položaj: Rizort se nalazi na privatnom ostrvu Maafushi na Dhaalu atolu. Lociran je 5 km od centra Kudahuvadhoo, prestonice atola i 5 km od lokalnog aerodroma. Transef do Riu Atoll rizorta čini 45min let od Male internacionalnog aerodroma do Kudahuvadhoo-a i zatim 15min vožnja brodom do samog smeštaja.


Riu Atoll

Hotel: Riu Atoll pripada Riu Hotels & Resorts grupi , ima 4 zvezdice, otvoren je 2019. godine. U sklopu hotela ima 264 smestajnih jedinica, apartmana na 1-2 sprata ili apartmana iznad vode. Usluga je na bazi All inclusive-a 24h . Apartmani su na samoj obali, oni na prvom spratu imaju pogleg na kristalno prozirnu vodu i prirodu bez premca,  a kod onih u prizemlju vam je sitan beli pesak bukvalno na pragu.  Hotel pripada nivou 2 programa „Održivo putovanje“, ulaže velike napore i znatno investira u održivo poslovanje. Na plaži Vas čekaju ležaljke i suncobrani, a na bazenu i peskiri.U sklopu hotela se nalze 3 restorana: „  Dhoni“- internacionalni, „ Sofia“ – italijanski i „ Beef Steak House“- specijalizovan za odreske. Takođe i 3 bara: Boduberu- lounge bar, „Sports bar“-sportski bar otvoren 24h dnevno i „ Sunshine“- bar na bazenu sa swim-up šankom. U ponudi imaju i wellness centar, teretana, sauna, dečji klub i igralište, suvenirnica, butik i 2 bazena, jedan za odrasle i jedan dečji.Sobe: 264 smeštajnih jedinica

Double Standard: 31 m2; ova soba se nalazi na 1. spratu objekta na plaži, sa pogledom na more. U njoj možete uživati u svemu sto Vam je potrebno, sadrži king-size krevet ili 2 manja double kreveta, sofu u prostoru za sedenje, TV sa satelitskim programom, mini bar, klimu, ventilator, sef, elektricni ketler i besplatan Wi-Fi internet. Kupatilo je opremljeno „His & her washbasins“ (lavabo za nju i njega ), tušem i fenom za kosu. Ova soba poseduje i terasu na kojoj možete uživati u predivnom pogledu na more.Double room with direct beach access: 31 m2; nalazi se u prizemnom delu objekta na plaži i ima direktan pristup istoj, na kojoj Vas čekaju ležaljke i suncobrani za potpuni užitak. Takođe je opremljena „king size“ krevetom ili 2 manja „double“ kreveta, kupatilom sa „His & her washbasins“ i tušom, fenom za kosu, sofom u prostoru za sedenje, TV-om sa satelitskim programom, beslpatnim Wi-Fi internetom, klimom, ventilatorom, mini barom, aparatom za kafu/čaj i sefom.


Riu Atoll

Junior Suite – owerwater: 37 m2; apartman iznad vode sa direktnim pristupom okeanu i predivnim pogledom na isti. Apartman ima terasu sa Balinežanskim krevetom za potpuno uživanje u pogledu. Opremljen je 1 king size krevetom ili sa 2 manja double kreveta, sofom u delu za sedenje, TV-om sa satelitksim programom, besplatinim Wi-Fi internetom, mini barom, klimom, ventilatorom, sefom, aparatom za kafu i čaj, aparatom za točenje pića. Kupatilo poseduje tuš, „His & her washbasins“ tj 2 lavaboa, fen za kosu.Superior Junior Suite – owerwater: 41 m2 ; apartman iznad vode sa direktnim pristupom laguni. Možete uživati u pogledu sa terase,dok se opuštate na Balinežanskom krevetu. Apartman ima 1 king size krevet ( 200×200 cm) ili 2 double kreveta ( 125×200 cm), TV sa satelitskim programom, besplatan Wi-Fiinternet, klimu i ventilator, sef, mini bar, aprarat za točenje pića, aparat za kafu i čaj. Kupatilo je opremljeno „His & her washbasins“ , tušem i kadom.


Riu Atoll

Ishrana: U Riu Atoll rizortu usluga je bazirana na All Inclusive-u .Glavni restoran je „Dhoni“ sa internacionalnom kuhinjom. U hrani možete uživati kako u unutrašnjosti , tako i na terasi restorana. Hrana se služi na bazi švedskog stola, a 2 puta nedeljno za večeru je  postavka tematska. U resizortu je i a la carte restoran „Sofia“ sa italijanskim specijalitetima ( potrebna rezervacija unapred). Za ljubitelje bifteka tu je „ Beef Steak House“, a la carte restoran, koji pored bifteka svakog dana služi i kontinentalni doručak. I u ovom restoranu je potrebna rezervacija  unapred za večeru.


Riu Atoll

U rizortu se nalaze i 3 bara:
Boduberu“- lounge bar, udoban prostor sa terasom

Sports bar“ – kao sto mu samo ime kaže sportski bar,koji je otvoren 24h. Uz uživanje u sportu u ponudi su pića i grickalice

Sunshine pool bar“- bar na bazenu, za pića preko dana, sa swim-up šankom tako da ne morate napuštati bazen. Ovaj bar je namenjen samo odraslima.


Riu Atoll

Zabava: U rizortu je organizovana i dnevna i večernja zabava.Preko dana je uživo muzika,a uveče DJ i specijalni događaji.
Deca se mogu zabavljati i igrati na decjem igralištu i „Riu Land“ dečjem klubu koji dostupan 6 dana nedeljno i ima 2 tipa programa- za decu 4-7 godina i za decu 8-12 godina.


Riu Atoll

Sport i fitness: Riu Atoll u sklopu All Inclusive paketa nudi sledeće aktivnosti: vežbanje u teretani kao i grupne treninge u Riu Fit prostoru za vežbanje (6 dana nedeljno), zatim ronjenje, kajak,pedaline, uspravno veslanje na dasci koji su limitiranina označeni deo ispred centra za vodene sportove u rizortu.Wellness: Za Vaše potpuno opuštanje i uživanje u sklopu Riu Atoll rizorta se nalazi spa centar „Renova spa“ koji nudi veliki broj tretmana skrojenih po Vašim potrebama i željama. Ugođaj možete upotpuniti odlaskom kod frizera, u salon lepote ili u saunu.


Riu Atoll


riu-atoll

Riu Atoll 4*〈detaljnije o hotelu〉

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

NOV

DEC

JAN

FEB

2.558 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)
  • Tip smeštaja: Double Room Ocean Front
  • Transfer: Unutrašnji let + brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponuduPogledajte iskustva putnika:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.