Riu Atoll 4*

Položaj: Rizort se nalazi na privatnom ostrvu Maafushi na Dhaalu atolu. Lociran je 5 km od centra Kudahuvadhoo, prestonice atola i 5 km od lokalnog aerodroma. Transef do Riu Atoll rizorta čini 45min let od Male internacionalnog aerodroma do Kudahuvadhoo-a i zatim 15min vožnja brodom do samog smeštaja.


Riu Atoll

Hotel: Riu Atoll pripada Riu Hotels & Resorts grupi , ima 4 zvezdice, otvoren je 2019. godine. U sklopu hotela ima 264 smestajnih jedinica, apartmana na 1-2 sprata ili apartmana iznad vode. Usluga je na bazi All inclusive-a 24h . Apartmani su na samoj obali, oni na prvom spratu imaju pogleg na kristalno prozirnu vodu i prirodu bez premca,  a kod onih u prizemlju vam je sitan beli pesak bukvalno na pragu.  Hotel pripada nivou 2 programa „Održivo putovanje“, ulaže velike napore i znatno investira u održivo poslovanje. Na plaži Vas čekaju ležaljke i suncobrani, a na bazenu i peskiri.U sklopu hotela se nalze 3 restorana: „  Dhoni“- internacionalni, „ Sofia“ – italijanski i „ Beef Steak House“- specijalizovan za odreske. Takođe i 3 bara: Boduberu- lounge bar, „Sports bar“-sportski bar otvoren 24h dnevno i „ Sunshine“- bar na bazenu sa swim-up šankom. U ponudi imaju i wellness centar, teretana, sauna, dečji klub i igralište, suvenirnica, butik i 2 bazena, jedan za odrasle i jedan dečji.Sobe: 264 smeštajnih jedinica

Double Standard: 31 m2; ova soba se nalazi na 1. spratu objekta na plaži, sa pogledom na more. U njoj možete uživati u svemu sto Vam je potrebno, sadrži king-size krevet ili 2 manja double kreveta, sofu u prostoru za sedenje, TV sa satelitskim programom, mini bar, klimu, ventilator, sef, elektricni ketler i besplatan Wi-Fi internet. Kupatilo je opremljeno „His & her washbasins“ (lavabo za nju i njega ), tušem i fenom za kosu. Ova soba poseduje i terasu na kojoj možete uživati u predivnom pogledu na more.Double room with direct beach access: 31 m2; nalazi se u prizemnom delu objekta na plaži i ima direktan pristup istoj, na kojoj Vas čekaju ležaljke i suncobrani za potpuni užitak. Takođe je opremljena „king size“ krevetom ili 2 manja „double“ kreveta, kupatilom sa „His & her washbasins“ i tušom, fenom za kosu, sofom u prostoru za sedenje, TV-om sa satelitskim programom, beslpatnim Wi-Fi internetom, klimom, ventilatorom, mini barom, aparatom za kafu/čaj i sefom.


Riu Atoll

Junior Suite – owerwater: 37 m2; apartman iznad vode sa direktnim pristupom okeanu i predivnim pogledom na isti. Apartman ima terasu sa Balinežanskim krevetom za potpuno uživanje u pogledu. Opremljen je 1 king size krevetom ili sa 2 manja double kreveta, sofom u delu za sedenje, TV-om sa satelitksim programom, besplatinim Wi-Fi internetom, mini barom, klimom, ventilatorom, sefom, aparatom za kafu i čaj, aparatom za točenje pića. Kupatilo poseduje tuš, „His & her washbasins“ tj 2 lavaboa, fen za kosu.Superior Junior Suite – owerwater: 41 m2 ; apartman iznad vode sa direktnim pristupom laguni. Možete uživati u pogledu sa terase,dok se opuštate na Balinežanskom krevetu. Apartman ima 1 king size krevet ( 200×200 cm) ili 2 double kreveta ( 125×200 cm), TV sa satelitskim programom, besplatan Wi-Fiinternet, klimu i ventilator, sef, mini bar, aprarat za točenje pića, aparat za kafu i čaj. Kupatilo je opremljeno „His & her washbasins“ , tušem i kadom.


Riu Atoll

Ishrana: U Riu Atoll rizortu usluga je bazirana na All Inclusive-u .Glavni restoran je „Dhoni“ sa internacionalnom kuhinjom. U hrani možete uživati kako u unutrašnjosti , tako i na terasi restorana. Hrana se služi na bazi švedskog stola, a 2 puta nedeljno za večeru je  postavka tematska. U resizortu je i a la carte restoran „Sofia“ sa italijanskim specijalitetima ( potrebna rezervacija unapred). Za ljubitelje bifteka tu je „ Beef Steak House“, a la carte restoran, koji pored bifteka svakog dana služi i kontinentalni doručak. I u ovom restoranu je potrebna rezervacija  unapred za večeru.


Riu Atoll

U rizortu se nalaze i 3 bara:
Boduberu“- lounge bar, udoban prostor sa terasom

Sports bar“ – kao sto mu samo ime kaže sportski bar,koji je otvoren 24h. Uz uživanje u sportu u ponudi su pića i grickalice

Sunshine pool bar“- bar na bazenu, za pića preko dana, sa swim-up šankom tako da ne morate napuštati bazen. Ovaj bar je namenjen samo odraslima.


Riu Atoll

Zabava: U rizortu je organizovana i dnevna i večernja zabava.Preko dana je uživo muzika,a uveče DJ i specijalni događaji.
Deca se mogu zabavljati i igrati na decjem igralištu i „Riu Land“ dečjem klubu koji dostupan 6 dana nedeljno i ima 2 tipa programa- za decu 4-7 godina i za decu 8-12 godina.


Riu Atoll

Sport i fitness: Riu Atoll u sklopu All Inclusive paketa nudi sledeće aktivnosti: vežbanje u teretani kao i grupne treninge u Riu Fit prostoru za vežbanje (6 dana nedeljno), zatim ronjenje, kajak,pedaline, uspravno veslanje na dasci koji su limitiranina označeni deo ispred centra za vodene sportove u rizortu.Wellness: Za Vaše potpuno opuštanje i uživanje u sklopu Riu Atoll rizorta se nalazi spa centar „Renova spa“ koji nudi veliki broj tretmana skrojenih po Vašim potrebama i željama. Ugođaj možete upotpuniti odlaskom kod frizera, u salon lepote ili u saunu.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Riu Atoll


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

2.204 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)
  • Tip smeštaja:Double Room Ocean Front
  • Transfer:Unutrašnji let + brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponuduPogledajte iskustva putnika:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.