Pullman Maldives 5*

Položaj: Nalazi se na južnom delu Maldiva, na ostrvu Maamutaa. Aerodrom​ ​Male udaljen je oko​ ​400 kilometara, odnosno 55 minuta unutrašnjim letom i 15 minuta vožnje brodom.

Hotel: Otvoren 2019. godine. All Inclusive hotel koji se prostire na 18 hektara tropskog zelenila, predivne plaže i tirkizne lagune. Hotel se nalazi i na jednom od retkih ostrva kojima ima prirodno jezero. Gostima su na raspolaganju 3 restorana (Melange, Souq Oven, Phat Chameleon) i 3 bara (The Hub, Sol Rising, Saffron Affair). Tokom boravka se možete zabaviti raznim aktivnostima od tenisa, golf simulatora, drugih sportskih sadržaja, do vodenih sportova i aktivnosti na plaži.

Ishrana: All Inclusive. A usluga uključuje sve obroke i pića, kao i 1 aktvnost i ekskurziju, punjenje mini bara 2 puta dnevno.

Sobe: Ukupno 122.
Beach Villa: oko 200 m² ima savršen pogled na plažu i tirkiznu lagunu. Vila je opremljena televizorom, mini barom, „king size“ krevetom, aparatom za kafu/čaj, WiFi, kupatilo. U spoljašnjem delu se nalazi terasa sa ležaljkama.
Beach Pool Villa: oko 240 m², kao Beach Villa sa privatnim bazenom.
Ocean Villa: oko 160 m², nalazi se iznad vode i opremljena je kao Beach Villa.
Ocean Pool Villa: oko 165 m², kao Watter Villa sa privatnim bazenom.
Aqua Villa: oko 200 m², ova vila ima 2 tipa spvaće sobe, jednu podvodnu i drugu nadvodnu, dnevnu sobu, bazen, televizor, WiFi, mini bar, kupatilo

Deca: Niz zabavnih i obrazovnih aktivnosti. Uključujući stoni tenis, razne društvene igre i unutrašnji golf simulator. Šetnje prirodom, lov na blago i sportovi na otvorenom.

Wellness: Uživajte u opuštajućim masažama, raznim tretmanima za lice i telo u spa centru Phytomer.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cenu za ovaj hotelPogledajte iskustva putnika:Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.