OZEN Reserve Bolifushi 5+*

Položaj: “Ozen Reserve Bolifushi” hotel (750mx150m) se nalazi na samo 20 minuta vožnje gliserom od međunarodnog aerodrome Velana u prestonici Male.

Hotel: Jedan od prvih hotela “OZEN Collection” koji pripada čuvenoj hotelskoj grupaciji „Atmosphere Hotels & Resorts“ je jedan od najtraženijih hotela na destinaciji, koji će svojim sadržajima i okruženjem uz ljubazno osoblje biti pravi izbor za vaš savršen odmor. Zbog svog isključivo all-inclusive koncepta pogodan je parovima koji su na romantičnom odmoru ili medenom mesecu kao i porodičnim gostima. U svom sastavu poseduje ukupno 75 moderno opremljenih vila koje su pozicionirane kako na plaži tako i iznad mora i svaka sadrži privatni bazen sa ležaljkama i palubom. Poseban šarm daju prostrana kupatila, visoki plafoni, bogato opremljen mini bar i prelep pogled na Indijski okean. Vile uz plažu imaju tradicionalne drvene ljuljaške, dok neke od vila iznad vode poseduju tobogane sa gornjeg sprata koje goste vodi direktno do lagune. Hotel poseduje ukupno 5 restorana i 2 bara, dva velika otvorena bazena, Spa i Wellness centar, fitness centar. Mališani imaju na raspolaganju “Teen and Kids Club” gde će imati mogućnost da traže zakopano blago sa svojim animatorima. Za ljubitelje ronjenje hotel poseduje centar za podvodne aktivnosti, dok je gostima na raspolaganju i butik. U okviru kompleksa na raspolaganju je WI-FI.

Sobe: 75

Earth Pool Villa Sunrise: između 151m2-200m2, vila se nalazi sa sunčane strane ostrva pruža pogled na more, poseduje zaseban bazen, kombinovanu spavaću i dnevnu sobu, poluotvoreno kupatilo, garderober, ventilator, spoljašnu kadu, fen za sušenje kose, Wi-FI konekciju, bademantil, papuče, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef, tv, telefon, ketler za kafu / čaj, aparat za espresso mašinu, nameštenu terasu, baštu,

Earth Pool Villa Sunset: između 151m2-200m2, pruža pogled na more, poseduje zaseban bazen, kombinovanu spavaću i dnevnu sobu, poluotvoreno kupatilo, garderober, ventilator, spoljašnu kadu, fen za sušenje kose, Wi-FI konekciju, bademantil, papuče, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef, tv, telefon, ketler za kafu / čaj, aparat za espresso mašinu, nameštenu terasu, baštu.

Ocean Pool Suite: između 151m2-200m2 objekat se nalazi na nosačima iznad vode, pruža pogled na more, poseduje zaseban bazen, kombinovanu spavaću i dnevnu sobu, poluotvoreno kupatilo, garderober, ventilator, spoljašnu kadu, fen za sušenje kose, Wi-FI konekciju, bademantil, papuče, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef, tv, telefon, ketler za kafu / čaj, aparat za espresso mašinu, nameštenu terasu, baštu.

Ocean Pool Suite with Slide: između 151m2-200m2 objekat se nalazi na nosačima iznad vode, pruža pogled na more, poseduje zaseban bazen, kombinovanu spavaću i dnevnu sobu, poluotvoreno kupatilo, garderober, ventilator,  spoljašnu kadu, fen za sušenje kose, Wi-FI konekciju, bademantil, papuče, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef, tv, telefon, ketler za kafu / čaj, aparat za espresso mašinu, nameštenu terasu, poseduje tobogan koji vodi direktno u more.

Sunrise Earth Pool Pavilion: oko 200 m2, pruža pogled na more, poseduje zaseban bazen, dve  spavaće sobe, dnevnu sobu, poluotvoreno kupatilo, garderober, ventilator, spoljašnu kadu, fen za sušenje kose, Wi-FI konekciju, bademantil, papuče, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef, tv, telefon, ketler za kafu / čaj, aparat za espresso mašinu, nameštenu terasu, baštu.

Ishrana: Glavni hotelski restoran “Viste del Mar “ je otvoren za sva tri obroka (doručak, ručak i večera) i služi međunarodnu kuhinju na bazi švedskog stola, dok za posle podnevnu užinu i vrhunske koktele je na raspolaganju “OZAR” a la carte restoran, a za ljubitelje smelih ukusa na bazi indijske kuhinje za večeru je slobodan restoran “TRADITION SAFFRON”, a kao šlag na tortu po pitanju ostalih ukusa u okviru kompleksa se nalaze i francuski a la carte restoran ORIGINE koji je dostupan za večeru dok je za ljubitelje morskih plodova i blisko istočne kuhinje na raspolaganju SANGU BEACH. Konzumacija pića je uračunata u cenu.

Zabava: Povremena večernja zabava uz živu muziku.

Sport&Fitness: Uračunato: Fitness centar sa teretanom, vožnja katamaranom, vožnja kanuom, najam bicikla, veslanje na dasci. Uz doplatu: časovi tai-chi, časovi joge, škola ronjenja, gnjuranje, ribolov.

Ronjenje: Hotelski kompleks nudi svim gostima na raspolaganju školu “PADI” ronjenja sa instruktorima na više stranih jezika.

Welness: Opuštajući Spa centar u okviru hotela nudi različite masaže i tretmane za negu lica i tela.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.