Ozen Reserve Bolifushi (ex Jumeirah Vittaveli) 5+*

Položaj: na ostrvu Bolifushi, veličine oko 740m x 100m. Aerodrom Male udaljen oko 17km, oko 20min vožnje brzim brodom.

Hotel: resort, koji je otvoren leta 2011, obećava odmor na najvišem nivou i ispunjava sva očekivanja svojih gostiju. Prostrane vile su savršena mesta da se izolujete i potpuno odmorite, ali istovremeno i da uživate u aktivnom odmoru. Na raspolaganju su 3 ekskluzivna restorana kao npr. „Samsara“, sa azijskom kuhinjom, „Fenesse“ koji je izgrađen na vodi, sa mediteranskim specijalitetima, i „Mu Beach Bar and Grill“ sa jelima sa roštilja i morskim specijalitetima. Za osveženje su tu i 2 bazena (od kojih je jedan samo za odrasle, a drugi sa odeljkom za decu). Ostali sadržaj hotela čine više malih radnji i butik, kao i besplatni WLAN internet.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervisanog polupansiona odn. punog pansiona dodatno podnevni i večernji meni u „Samsara“ restoranu ili u „Mu Beach Bar and Grill“-u, ponekad švedski sto. Određena jela uz doplatu. Obavezna doplata za svečanu večeru 24.12. i 31.12.

Sobe: 89
Beach Villa sa bazenom: oko 184m² sa uračunatim spoljašnjim delom (20), zasebne vile, veoma prostrane, očaravaju neobičnim dizajnom. Sve vile imaju poluotvoreno kupatilo sa kadom sa tušem, wc, odvojeni spoljni tuš i spoljnu kadu, fen, garderober, bade mantil, TV, DVD uređaj, Apple® Media centar sa Surround sistemom, telefon, besplatni WLAN internet, klima uređaj, mini bar, Nespresso® aparat, aparat za kafu/čaj i sef. Vile raspolažu još i velikim baštenskim delom, sa bazenom i ležaljkama, u privatnoj atmosferi. Vile se nalaze u prvom redu do plaže.
Sunset Beach Villa sa bazenom: (16) kaoBeach Villa sa bazenom, na strani zalaska sunca.
Water Villa sa bazenom: oko 200m² sa uračunatim spoljašnjim delom (23), kao Beach Villa sa bazenom, na stubovima u laguni, sa velikom terasom za sunčanje, direktnim pristupom moru i prelepim pogledom na Indijski okean.
Sunset Water Villa sa bazenom: (16) kao Water Villa sa bazenom na strani zalaska sunca.
Ocean Suite sa bazenom: oko 256m² sa uračunatim spoljašnjim delom (7), kao Water Villa sa bazenom, na dva sprata. Ocean Suite-ovi se nalazi zasebno u laguni i dostupni su samo brodom. Lični batler servis uračunat.
Two Bedroom Beach Suite sa bazenom: oko 300m² sa uračunatim spoljašnjim delom (7), kao Beach Villa sa bazenom, na dva sprata, sa drugom spavaćom sobom, kao i krovnom terasom i ličnim batler servisom (Unterbr RXXB)

Zabava: redovna diskretna večernja zabava npr. sa tradicionalnom živom muzikom, povremeno barbeque večeri na plaži.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar, surfing, katamaran, kajak. Uz doplatu: motorizovani sportovi na vodi, pecanje na pučini.

Ronjenje: U neposrednoj okolini ostrva nalaze se izuzetna mesta za ronjenje i snorkling. Oprema za snorkling je uračunata.

Beauty & Wellness: Prelepi „Talise Spa“ neguje specijalni koncept sa produktima marke „ila“, koji uključuje elemente „prostor“ i „svetlo“. Uz doplatu: masaže, tretmani za ulepšavanje, kozmetički tretmani.

Extra: Gosti imaju mogućnost za early check in odn. late check out (prema raspoloživosti).


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

6.313 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)
  • Tip smeštaja:Earth Pool Villa
  • Transfer:Luxury Catamaran
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.