Dhigali Maldives 5*


Položaj: Dhigali Maldives kompleks se nalazi na istoimenom ostrvu (1200m x 230m) udaljen 40 minuta vožnje hidroavionom od međunarodnog aerodroma Velana.


Dhigali Maldives

Hotel: Dhigali Maldives je luksuzno opremljen kompleks otvoren pre 4 godine, uz mnoštvo sadržaja i svoj „Premium All inclusive concept“ je idealno mesto za nezaboravan odmor uz opuštajuću tropsku vegetaciju koja ga okružuje. Početak putovanje počinje sa smeštajem u moderno opremljene i koloritne vile i bungalove pa sve do široke gastronomske ponude u restoranima poput, glavnog restorana „Capers„ gde se za doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola služi međunarodna kuhinja sa svih meridijana i nekoliko a la carta restorana kao što su: „Jade“, „Batutta“, „Faru“ i „Pizzerie“ dok u 2 bara imate priliku da probate razne koktele, aperitive, vina i osvežavajuće napitke.


Dhigali Maldives plaza

U okviru risorta se nalazi i opuštajući „Dhigali Spa“ pored 3 otvorena bazena. Gosti imaju u ponudi i fitness centar sa teretanom, otvoreni bioskop, centar za vodene sportove i ronjenje, butik i menjačnicu, kao i WI-FI konekciju.


Dhigali Maldives 2

Sobe: 180
Beach Bungalov: između 61m2-70m2, poluotvoreno kupatilo sa tušem, toalet, fen za kosu, klima uređaj, mini bar, tv, telefon, WI-FI konekcija, ketler za čaj/kafu, nameštena terasa.Beach Villa: između 101m2-120m2, nalazi se na samoj plaži pruža pogled na more, kupatilo sa tušem i kadom, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, mini bar, sef, tv, telefon, WI-FI konekciju, ketler za kafu/čaj, nameštenu terasu.Beach Villa with Pool: između 121m2-150m2, nalazi se na samoj plaži pruža pogled na more, kupatilo sa tušem i kadom, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, mini bar, sef, tv, telefon, WI-FI konekciju, aparat za espresso kafu, ketler za kafu/čaj, nameštenu terasu, zaseban bazen.Water Villa: između 81m2-90m2, koja se nalazi iznad vode na postavljenim nosačima, obezbeđuje direktan pristup moru uz pogled na more, kupatilo sa tušem i kadom, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, mini bar, sef, tv, telefon, WI-FI konekciju, ketler za kafu/čaj, nameštenu terasu.Lagon Villa with Pool: između 101m2-120m2, nalazi se iznad vode na postavljenim stubovima, obezbeđuje direktan pristup moru uz pogled na more, zaseban bazen, kupatilo sa tušem i kadom, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, mini bar, sef, tv, telefon, WI-FI konekciju, ketler za kafu/čaj, nameštenu terasu.


Dhigali Maldives vila na vodi

Ishrana: Raskošni obroci u vidu doručka, ručka i večere na bazi švedskog stola počinje u glavnom hotelskom restoranu „Capers“ sa međunarodnom i lokalnom kuhinjom, dok kinesku, tajlandsku ili indonežansku kuhinju možete okusiti u „Battuta“ a la carte restoranu uz neograničenu konzumaciju pića (voda, sokovi, kafa, čaj, kokteli, aperitivi, vino) uračunatih u cenu, dok je za morsku hranu i jela sa roštilja zaduženo osoblje „Faru“ restorana. 


Dhigali Maldives bazen

Zabava: Povremena večernja i dnevna zabava uz živu muziku.

Sport & Fitness: Uračunato: teretana, aqua fitness, joga, vožnja kajakom, vožnja daskom, ronjenje sa maskom. Uz doplatu: skijanje na vodi, vožnja banana čamacem, jedrenje, vožnja katamaranom, jedrenje na dasci, škola ronjenja.

Ronjenje: U okviru Dhigali Maldives rizorta nalazi se i škola ronjenja PADI uz instruktore na više svetskih jezika.

Wellness: Opuštajući „Dhigali Spa“ centar u prijatnom ambijentu nudi široku lepezu masaža i tretmana za vaše lice i telo.


Dhigali Maldives spa

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


ili

Ukoliko vas zanimaju primeri cena aranžmanaPogledajte iskustva putnika:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.