Dhigali Maldives 5*


Hotel će biti zatvoren zbog renoviranja od 20. maja do 30. juna 2024


Položaj: Dhigali Maldives kompleks se nalazi na istoimenom ostrvu (1200m x 230m) udaljen 40 minuta vožnje hidroavionom od međunarodnog aerodroma Velana.


Dhigali Maldives

Hotel: Dhigali Maldives je luksuzno opremljen kompleks otvoren pre 4 godine, uz mnoštvo sadržaja i svoj „Premium All inclusive concept“ je idealno mesto za nezaboravan odmor uz opuštajuću tropsku vegetaciju koja ga okružuje. Početak putovanje počinje sa smeštajem u moderno opremljene i koloritne vile i bungalove pa sve do široke gastronomske ponude u restoranima poput, glavnog restorana „Capers„ gde se za doručak, ručak i večeru na bazi švedskog stola služi međunarodna kuhinja sa svih meridijana i nekoliko a la carta restorana kao što su: „Jade“, „Batutta“, „Faru“ i „Pizzerie“ dok u 2 bara imate priliku da probate razne koktele, aperitive, vina i osvežavajuće napitke.


Dhigali Maldives plaza

U okviru risorta se nalazi i opuštajući „Dhigali Spa“ pored 3 otvorena bazena. Gosti imaju u ponudi i fitness centar sa teretanom, otvoreni bioskop, centar za vodene sportove i ronjenje, butik i menjačnicu, kao i WI-FI konekciju.


Dhigali Maldives 2

Sobe: 180
Beach Bungalov: između 61m2-70m2, poluotvoreno kupatilo sa tušem, toalet, fen za kosu, klima uređaj, mini bar, tv, telefon, WI-FI konekcija, ketler za čaj/kafu, nameštena terasa.Beach Villa: između 101m2-120m2, nalazi se na samoj plaži pruža pogled na more, kupatilo sa tušem i kadom, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, mini bar, sef, tv, telefon, WI-FI konekciju, ketler za kafu/čaj, nameštenu terasu.Beach Villa with Pool: između 121m2-150m2, nalazi se na samoj plaži pruža pogled na more, kupatilo sa tušem i kadom, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, mini bar, sef, tv, telefon, WI-FI konekciju, aparat za espresso kafu, ketler za kafu/čaj, nameštenu terasu, zaseban bazen.Water Villa: između 81m2-90m2, koja se nalazi iznad vode na postavljenim nosačima, obezbeđuje direktan pristup moru uz pogled na more, kupatilo sa tušem i kadom, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, mini bar, sef, tv, telefon, WI-FI konekciju, ketler za kafu/čaj, nameštenu terasu.Lagon Villa with Pool: između 101m2-120m2, nalazi se iznad vode na postavljenim stubovima, obezbeđuje direktan pristup moru uz pogled na more, zaseban bazen, kupatilo sa tušem i kadom, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, mini bar, sef, tv, telefon, WI-FI konekciju, ketler za kafu/čaj, nameštenu terasu.


Dhigali Maldives vila na vodi

Ishrana: Raskošni obroci u vidu doručka, ručka i večere na bazi švedskog stola počinje u glavnom hotelskom restoranu „Capers“ sa međunarodnom i lokalnom kuhinjom, dok kinesku, tajlandsku ili indonežansku kuhinju možete okusiti u „Battuta“ a la carte restoranu uz neograničenu konzumaciju pića (voda, sokovi, kafa, čaj, kokteli, aperitivi, vino) uračunatih u cenu, dok je za morsku hranu i jela sa roštilja zaduženo osoblje „Faru“ restorana. 


Dhigali Maldives bazen

Zabava: Povremena večernja i dnevna zabava uz živu muziku.

Sport & Fitness: Uračunato: teretana, aqua fitness, joga, vožnja kajakom, vožnja daskom, ronjenje sa maskom. Uz doplatu: skijanje na vodi, vožnja banana čamacem, jedrenje, vožnja katamaranom, jedrenje na dasci, škola ronjenja.

Ronjenje: U okviru Dhigali Maldives rizorta nalazi se i škola ronjenja PADI uz instruktore na više svetskih jezika.

Wellness: Opuštajući „Dhigali Spa“ centar u prijatnom ambijentu nudi široku lepezu masaža i tretmana za vaše lice i telo.


Dhigali Maldives spa

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

3.126 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Premium All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)
  • Tip smeštaja:Beach Bungalow
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponuduPogledajte iskustva putnika:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.