Ayada Maldives 5*

Položaj: Hotel se nalazi na Maguhdhuvaa ostrvu udaljenom 431 km južno od glavnog grada Malea, transfer od međunarodnog aerodroma Velana do risorta se vrši direktnim letom do grada Kaadedhdhoo u trajanju od 55 minuta, nakon čega se do hotela gosti transferišu brodom u trajanju od 45 minuta.  

Hotel: Pravi mali raj za hedoniste, jedan od luksuznijih rizorta nalazi se na privatnom ostrvu u netaknutoj prirodi okružen tropskim zelenilom, netaknutim peskom, nudi mnoštvo sadržaja koja će sva vaša čula probuditi i omogućiti da boravak na ovom magičnom mestu ostane zauvek urezan u vašem sećanju. Elegantno uređen enterijer u svakoj vili obiluje detaljima Bliskog Istoka i Maldiva. Smeštajne jedinice na plaži sadrže osamljeni privatni vrt sa bazenom i tušem na otvorenom. Vile i suite jedinice iznad vode nude neverovatan pogled na otvoreni okean, a imaju i privatne bazene i tuševe na otvorenom.

Hotel poseduje ukupno 6 restorana (od toga 5 a la carte) i nekoliko barova, nudi široku lepezu ukusa sa svih meridijana, počevši od glavnog hotelskog „Magu“ restorana gde se služe doručak i večera i na dnevnom nivou smenjuju meniji počevši od lokalne, medjunarodne, mediteranske, orijentalne, azijske i meksičke kuhinje pa do „Ocean Brezze“ restorana na vodi gde se služi tipično evropska hrana uz ponudu i morskih specijalieta, nakon čega nas put vodi do restorana japanske kuhinje „MIZU“ gde su pored tradicionalne japanske kuhinje u ponudi i vina iz celog sveta, gastro put se tu ne završava i nastavlja se na„KAI“ restoran (tajlandska, vijetnamska, japanska, indonežanska kuhinja) i  barova poput „Ottoman Lounga“ (turska kafa i nargile)  i“ Ile de Joie“ (sirevi i vrhunska vina)

Gosti imaju prilike da putem Wi-FI konekcije podele svoja iskustva sa ostatkom sveta uz osoblje koje će im asistirati na 12 svetskih jezika, a da pri tom osete čari Spa centra sa tretmanima za podmlađivanje, fitness centrom, dva bazena, ili samo da se opuste i zaplivaju sa koralima u okviru ronilačkog kluba u sklopu hotela.

Sobe: 122
Garden Villa: oko 101 m2, okružena bujnim zelenilom, sadrži kupatilo sa tušem, toalet, kišni tuš, fen za kosu, klima uređaj, mini bar, televizor, telefon, ventilator, aparat za espreso, ketler za čaj / kafu, nameštenu terasu.
Beach Villa: oko 103 m2, direktan pristup plaži, u okruženju lokalne flore, zaseban bazen, sadrži kupatilo sa tušem, toalet, kišni tuš, fen za kosu, klima uređaj, mini bar, televizor, telefon, ventilator, aparat za espreso, ketler za čaj / kafu, nameštenu terasu.
Beach Suite: oko 115m2, direktan pristup plaži, pogled na more, u okruženju lokalne flore, zaseban bazen, sadrži kupatilo sa tušem, toalet, kišni tuš, fen za kosu, klima uređaj, mini bar, televizor, telefon, ventilator, aparat za espreso, ketler za čaj / kafu, velika nameštena terasa.
Ocean Villa With Poll: oko 108m2, vila koja se nalazi  iznad vode na postavljenim nosačima, direktan pristup moru, pogled na more, zaseban bazen, sadrži kupatilo sa tušem, toalet, kišni tuš, fen za kosu, klima uređaj, mini bar, televizor, telefon, aparat za espreso, ketler za čaj / kafu, velika nameštena terasa.
Sunset Ocean Familly Suite: oko 172 m2, vila koja se nalazi iznad vode na postavljenim nosačima, direktan pristup moru, pogled na more, zaseban bazen, dve spavaće sobe i dva kupatila sa tušem, toalet, kišni tuš, fen za kosu, klima uređaj, mini bar, televizor, telefon, aparat za espreso, ketler za čaj / kafu, velika nameštena terasa, stakleni pod.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak i večeru se služi u glavnom hotelskom MAGU restoranu, konzumacija pića se dodatno naplaćuje, mogućnost korišćenja ostalih a la carte restorana uz doplatu.

Zabava: Povremena večernja zabava uz živu muziku ili nastup D.J.

Sport & Fitness: Uračunato : vožnja kajakom, teretana, najam teniskih terena, joga, pilates Uz doplatu: Ronjenje, pecanje, krstarenje, skijanje na vodi.

Ronjenje: U ponudi je i škola ronjenja uz brojne izlete i kurseve.

Welness: „Ay Spa“ centar u opuštajućem i prijatnom ambijentu nudi različite tretmane za neku lica i tela i više vrsta masaža. U okviru risorta se nalazi i Turski Hamam uz mogućnost korišćenja, saune i parnog kupatila.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.