The St. Regis Maldives Vommuli Resort 6*


Iskusite pravo rajsko ostrvo i prvoklasnu uslugu u St. Regis Maldivi rizortu.

St. Regis Maldivi rizort je lociran na privatnom ostrvu veličine 9 hektara. Rizort je okružen tropskom vegetacijom, belom peščanom plažom koja se utapa u tirkizne boje indijskog okeana.Položaj: „The St.Regis Maldives“ rizort se nalazi na privatnom ostrvu „Vommuli“, do hotela se sa ostrva Male stiže hidroavionom, gde let traje 45 minuta.

Hotel: Jedan od bisera iz lanca „St.Regis“. Hotel je okružen nestvarno lepom prirodom i predstavlja jedan od najluksuznijih hotela na destinaciji. U okviru hotela postoje 77 vila i apartmana koji se nalaze na plaži ili iznad vode. Svaka smeštajna jedinica je luksuzno opremljena i dekorisana. Sve u sastavu imaju privatni bazen sa uslugom batlera koji je na raspolaganju 24h.Nezaboravno kulinarsko iskustvo možete doživeti u jednom od ukupno 6 restorana na bazi: italijanske, japanske, kineske, halal, meksičke, indijske i međunarodne kuhinje uključujući u to ponudu vrhunskog vinskog podruma „Decanter“. Gostima je na raspolaganju ukupno 2 bazena, fitnes, spa centar, pored kojih se nalazi i bioskop na otvorenom unutar tropskog zelenila.Za mališane je dostupan i dečiji klub uz animaciju i igraonicu, dok je za odrasle goste koji vole aktivniji odmor omogućena široka lepeza sportova na vodi, škola ronjenja, najam teniskih terena, stonog tenisa, vožnje kanua, vožnje bicikla, jedrenja na dasci, bilijara i mnoštva drugih sadržaja medju kojima je i najam privatne jahte. U okviru kompleksa je omogućena WI-FI konekcija uz asistenciju profesionalnog osoblja koje govori više stranih jezika.

Sobe: 77 smeštajnih jedinica, svaka sa privatnim bazenom i terasom, TV-om, besplatnim Wi-Fi, iPad kontrolama za celu sobu i prozorima od poda do plafona i čuvenom personalizovanom batlerskom uslugom.

Garden Villa – vila okružena zelenilom od 150m2; sa bazenom, jednom sobom, 1 francuskim i jednim sofa krevetom.Beach Villa  – vila na plaži od 140m2; sa bazenom, jednom sobom, 1 francuskim i jednim sofa krevetom.

Overwater Villa – vila iznad vode od 182m2; sa bazenom, jednom sobom, 1 francuskim i jednim sofa krevetom.Sunset Overwater Villa – vila sa pogledom na zalazak sunca, iznad vode, od 182m2; sa bazenom, jednom sobom, 1 francuskim i jednim sofa krevetom.

Overwater St. Regis Suite – apartman od 282m2; sa bazenom, jednom sobom, 1 francuskim i jednim sofa krevetom.Ocean Villa – vila sa pogledom na okean, iznad vode, od 334m2; sa bazenom, dve sobe: u prvoj sobi 1 francuski krevet, u drugoj sobi 2 queen i jedan sofa krevet.

Cesar Balsa i Knickerbocker Ville – dvospratne vile od 531m2 na plaži, tik uz okean. Sa privatnim bazenom od 67m2, i dve sobe. Prva soba na spratu, sa balkonom i 1 francuskim krevetom. Druga soba sadrži 2 queen i jedan sofa krevet.Caroline Astor Estate Ville – dvospratne vile od 620m2 na plaži, tik uz okean. Sa privatnim bazenom od 67m2, i tri sobe. Prva soba sa 1 francuskim krevetom. Druga i treća soba sadrže 2 queen i jedan sofa krevet.

Villa John Jacob Astor Estate – trosobna vila od 1.726m2 iznad okeana. Sa privatnim bazenom od 92m2, đakuzijem, teretanom, bioskopom, potpuno opremljenom kuhinjom i delom za spa. Prva i druga soba sa po 1 francuskim krevetom. Treća soba 2 queen i jedan sofa krevet.Ishrana: Glavni hotelski restoran „Alba“ nudi bogat doručak međunarodne kuhinje na bazi švedskog stola, dok se ručak i večera služe a-la-carte u istoimenom restoranu, pića se dodatno naplaćuju. Restoran „Orientale“ je a-la-carte restoran koji nudi azijsku kuhinju za večeru, dok „Cargo“ restoran je za ljubitelje indijske kuhinje. Koktele i ostala osvežavajuća pića možete dobiti u „Whale Bar“-u, dok „Crust & Craft“ nudi slasne uskuse italijanskih specijaliteta.Zabava: Povremena večernja zabava uz živu muziku

Sport: Uračunato: tenis, stoni tenis, vožnja bicikla, vožnja kanua. Uz doplatu: ronjenje s maskom i disaljkom, jedrenje na dasci, pecanje, sportovi na vodi u okviru objekta.

Ronjenje: U okviru kompleska postoji profesionalna PADI škola ronjenja uz instruktore na više stranih jezika.

Welness: Hotelski „Iridijum Spa“ centar sa svoje 4 jedinice za masažu i 2 jedinice za „Ayurvedic“ tretmane kao i uz mnoštvo drugih tretmana za negu lica i tela i „Blue Hole“ bazen za hidroterapiju omogućiće nezaboravne opuštajuće momente.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

7.165 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Lagoon Water Villa with Pool
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponuduPogledajte više o hotelu:
Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.