The St. Regis Maldives Vommuli Resort 6*


Iskusite pravo rajsko ostrvo i prvoklasnu uslugu u St. Regis Maldivi rizortu.

St. Regis Maldivi rizort je lociran na privatnom ostrvu veličine 9 hektara. Rizort je okružen tropskom vegetacijom, belom peščanom plažom koja se utapa u tirkizne boje indijskog okeana.Položaj: „The St.Regis Maldives“ rizort se nalazi na privatnom ostrvu „Vommuli“, do hotela se sa ostrva Male stiže hidroavionom, gde let traje 45 minuta.

Hotel: Jedan od bisera iz lanca „St.Regis“. Hotel je okružen nestvarno lepom prirodom i predstavlja jedan od najluksuznijih hotela na destinaciji. U okviru hotela postoje 77 vila i apartmana koji se nalaze na plaži ili iznad vode. Svaka smeštajna jedinica je luksuzno opremljena i dekorisana. Sve u sastavu imaju privatni bazen sa uslugom batlera koji je na raspolaganju 24h.Nezaboravno kulinarsko iskustvo možete doživeti u jednom od ukupno 6 restorana na bazi: italijanske, japanske, kineske, halal, meksičke, indijske i međunarodne kuhinje uključujući u to ponudu vrhunskog vinskog podruma „Decanter“. Gostima je na raspolaganju ukupno 2 bazena, fitnes, spa centar, pored kojih se nalazi i bioskop na otvorenom unutar tropskog zelenila.Za mališane je dostupan i dečiji klub uz animaciju i igraonicu, dok je za odrasle goste koji vole aktivniji odmor omogućena široka lepeza sportova na vodi, škola ronjenja, najam teniskih terena, stonog tenisa, vožnje kanua, vožnje bicikla, jedrenja na dasci, bilijara i mnoštva drugih sadržaja medju kojima je i najam privatne jahte. U okviru kompleksa je omogućena WI-FI konekcija uz asistenciju profesionalnog osoblja koje govori više stranih jezika.

Sobe: 77 smeštajnih jedinica, svaka sa privatnim bazenom i terasom, TV-om, besplatnim Wi-Fi, iPad kontrolama za celu sobu i prozorima od poda do plafona i čuvenom personalizovanom batlerskom uslugom.

Garden Villa – vila okružena zelenilom od 150m2; sa bazenom, jednom sobom, 1 francuskim i jednim sofa krevetom.Beach Villa  – vila na plaži od 140m2; sa bazenom, jednom sobom, 1 francuskim i jednim sofa krevetom.

Overwater Villa – vila iznad vode od 182m2; sa bazenom, jednom sobom, 1 francuskim i jednim sofa krevetom.Sunset Overwater Villa – vila sa pogledom na zalazak sunca, iznad vode, od 182m2; sa bazenom, jednom sobom, 1 francuskim i jednim sofa krevetom.

Overwater St. Regis Suite – apartman od 282m2; sa bazenom, jednom sobom, 1 francuskim i jednim sofa krevetom.Ocean Villa – vila sa pogledom na okean, iznad vode, od 334m2; sa bazenom, dve sobe: u prvoj sobi 1 francuski krevet, u drugoj sobi 2 queen i jedan sofa krevet.

Cesar Balsa i Knickerbocker Ville – dvospratne vile od 531m2 na plaži, tik uz okean. Sa privatnim bazenom od 67m2, i dve sobe. Prva soba na spratu, sa balkonom i 1 francuskim krevetom. Druga soba sadrži 2 queen i jedan sofa krevet.Caroline Astor Estate Ville – dvospratne vile od 620m2 na plaži, tik uz okean. Sa privatnim bazenom od 67m2, i tri sobe. Prva soba sa 1 francuskim krevetom. Druga i treća soba sadrže 2 queen i jedan sofa krevet.

Villa John Jacob Astor Estate – trosobna vila od 1.726m2 iznad okeana. Sa privatnim bazenom od 92m2, đakuzijem, teretanom, bioskopom, potpuno opremljenom kuhinjom i delom za spa. Prva i druga soba sa po 1 francuskim krevetom. Treća soba 2 queen i jedan sofa krevet.Ishrana: Glavni hotelski restoran „Alba“ nudi bogat doručak međunarodne kuhinje na bazi švedskog stola, dok se ručak i večera služe a-la-carte u istoimenom restoranu, pića se dodatno naplaćuju. Restoran „Orientale“ je a-la-carte restoran koji nudi azijsku kuhinju za večeru, dok „Cargo“ restoran je za ljubitelje indijske kuhinje. Koktele i ostala osvežavajuća pića možete dobiti u „Whale Bar“-u, dok „Crust & Craft“ nudi slasne uskuse italijanskih specijaliteta.Zabava: Povremena večernja zabava uz živu muziku

Sport: Uračunato: tenis, stoni tenis, vožnja bicikla, vožnja kanua. Uz doplatu: ronjenje s maskom i disaljkom, jedrenje na dasci, pecanje, sportovi na vodi u okviru objekta.

Ronjenje: U okviru kompleska postoji profesionalna PADI škola ronjenja uz instruktore na više stranih jezika.

Welness: Hotelski „Iridijum Spa“ centar sa svoje 4 jedinice za masažu i 2 jedinice za „Ayurvedic“ tretmane kao i uz mnoštvo drugih tretmana za negu lica i tela i „Blue Hole“ bazen za hidroterapiju omogućiće nezaboravne opuštajuće momente.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


ili

Ukoliko vas zanimaju primeri cena aranžmanaPogledajte više o hotelu:
Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.