Sun Siyam Vilu Reef (ex Sun Aqua Vilu Reef Maldives) 5*


Ostrvo impresionira svoje goste prirodnom vegetacijom i fantastičnom širokom plažom. Opustite se i ostavite brige iza sebe.

Položaj: Sun Siyam Vilu Reef se nalazi na ostrvu Meedhuffushi veličine 390 metara x 170 metara na južnom Nilandhe atolu. Aerodrom Male udaljen je oko 145 kilometara, 50 minuta vožnje lokalnim letom i brodom ili 35 minuta vožnje hidroavionom.Hotel: Moderan, omiljen među gostima, nudi glavni restoran „The Aqua“, a la carte restoran „The Well Done“, glavni bar „The Nautilus“, bar pored bazena „Positive Energy“, bazen, besplatan internet u javnim delovima hotela, prodavnicu suvenira, juvelirnicu, klub za decu sa bazenom za decu. Na nekoliko mesta sagrađeni su lukobrani kako bi zaštitili ostrvo od erozije.Sobe: Ukupno 103.
Beach Bungalow: veličine oko 76 m², zasebne vile direktno na plaži, moderan nameštaj, belih i svetlih boja, u svom sastavu ima otvoreno kupatilo sa kadom/tušem, zaseban tuš, wc, fen, garderober, klimu, ventilator, TV, telefon, WLAN (bez doplate), aparat za čaj/kafu, mini bar, sef i terasu sa pogledom na more.Deluxe Beach Villa: veličine oko 76 m², opremljene kao Beach Vila, kvalitetnije nameštena, sa maldivskom ljuljaškom na plaži.
Jacuzzi Deluxe Beach Villa: veličine oko 76 m², opremljene kao Deluxe Beach Villa, dodatno sa đakuzijem.Sun Aqua Pool Villa: veličine oko 108 m², opremljene kao Deluxe Beach Villa Pool, nalazi se na zapadnoj strani sa pogledom na zalazak sunca.Reef Villa: veličine oko 78 m², opremljene kao Beach Villa, sagrađena na stubovima iznad vode, tradicionalno i klasično nameštena, bez spoljašnjeg tuša, sa zatvorenim kupatilom, sa velikom drvenom terasom na kojoj se nalazi đakuzi i sa direktan pristup laguni.Aqua Villa: veličine oko 90 m², opremljene kao Reef Villa, dodatno sa garderoberom i velikom terasom sa bazenom, ležaljkama i mrežom iznad vode.Ishrana: All inclusive – bogat švedski sto za doručak, ručak i večeru u restoranu „The Aqua“, odabrana alkoholna i bezalkoholna pića (voda, sokovi, sokovi u limenkama, pivo, domaće vino i odabrana žestoka pića) od 10 do 24h u glavnom restoranu i barovima, popodnevni čaj sa sendvičima od 16 do 18h u baru pored bazena.Sport: Uključeno: fitnes centar, badminton, odbojka, tenis, stoni tenis, pikado, bilijar. Uz doplatu: sportovi na vodi.

Wellness: Opustite se u lepom „Sun Aqua Spa“, jednoj od šest soba za tretmane, odaberite jednu od brojnih masaža i tretmana.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

Ronjenje: Lep unutrašnji koralni greben udaljen je od 40 do 120 metara. Oprema za snorkling uz doplatu. Na ostrvu se nalazi i škola ronjenja (Five star Gold Palm PADI Dive Center / SSI Diamond Dive Center).

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAJ

JUN

JUL

AVG

SEP

2.822 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Emerald All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)
  • Tip smeštaja:Deluxe Beach Villa
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte iskustva putnika:
Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.