Sun Siyam Vilu Reef (ex Sun Aqua Vilu Reef Maldives) 5*


Ostrvo impresionira svoje goste prirodnom vegetacijom i fantastičnom širokom plažom. Opustite se i ostavite brige iza sebe.

Položaj: Sun Siyam Vilu Reef se nalazi na ostrvu Meedhuffushi veličine 390 metara x 170 metara na južnom Nilandhe atolu. Aerodrom Male udaljen je oko 145 kilometara, 50 minuta vožnje lokalnim letom i brodom ili 35 minuta vožnje hidroavionom.Hotel: Moderan, omiljen među gostima, nudi glavni restoran „The Aqua“, a la carte restoran „The Well Done“, glavni bar „The Nautilus“, bar pored bazena „Positive Energy“, bazen, besplatan internet u javnim delovima hotela, prodavnicu suvenira, juvelirnicu, klub za decu sa bazenom za decu. Na nekoliko mesta sagrađeni su lukobrani kako bi zaštitili ostrvo od erozije.Sobe: Ukupno 103.
Beach Bungalow: veličine oko 76 m², zasebne vile direktno na plaži, moderan nameštaj, belih i svetlih boja, u svom sastavu ima otvoreno kupatilo sa kadom/tušem, zaseban tuš, wc, fen, garderober, klimu, ventilator, TV, telefon, WLAN (bez doplate), aparat za čaj/kafu, mini bar, sef i terasu sa pogledom na more.Deluxe Beach Villa: veličine oko 76 m², opremljene kao Beach Vila, kvalitetnije nameštena, sa maldivskom ljuljaškom na plaži.
Jacuzzi Deluxe Beach Villa: veličine oko 76 m², opremljene kao Deluxe Beach Villa, dodatno sa đakuzijem.Sun Aqua Pool Villa: veličine oko 108 m², opremljene kao Deluxe Beach Villa Pool, nalazi se na zapadnoj strani sa pogledom na zalazak sunca.Reef Villa: veličine oko 78 m², opremljene kao Beach Villa, sagrađena na stubovima iznad vode, tradicionalno i klasično nameštena, bez spoljašnjeg tuša, sa zatvorenim kupatilom, sa velikom drvenom terasom na kojoj se nalazi đakuzi i sa direktan pristup laguni.Aqua Villa: veličine oko 90 m², opremljene kao Reef Villa, dodatno sa garderoberom i velikom terasom sa bazenom, ležaljkama i mrežom iznad vode.Ishrana: All inclusive – bogat švedski sto za doručak, ručak i večeru u restoranu „The Aqua“, odabrana alkoholna i bezalkoholna pića (voda, sokovi, sokovi u limenkama, pivo, domaće vino i odabrana žestoka pića) od 10 do 24h u glavnom restoranu i barovima, popodnevni čaj sa sendvičima od 16 do 18h u baru pored bazena.Sport: Uključeno: fitnes centar, badminton, odbojka, tenis, stoni tenis, pikado, bilijar. Uz doplatu: sportovi na vodi.

Wellness: Opustite se u lepom „Sun Aqua Spa“, jednoj od šest soba za tretmane, odaberite jednu od brojnih masaža i tretmana.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

Ronjenje: Lep unutrašnji koralni greben udaljen je od 40 do 120 metara. Oprema za snorkling uz doplatu. Na ostrvu se nalazi i škola ronjenja (Five star Gold Palm PADI Dive Center / SSI Diamond Dive Center).

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

SEP

OKT

NOV

DEC

JAN

FEB

2.757 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Emerald All Inclusive
    (doručak, ručak, večera i određena alkoholna i bezalkoholna pića)
  • Tip smeštaja:Deluxe Beach Villa
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte iskustva putnika:
Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.