Hard Rock Hotel Maldives 5*

Položaj: Hard Rock Hotel Maldives je porodični rizort koji se nalazi na samo 8 km od glavnog grada Malea i transfer gliserom do hotela traje ne više od 15 minuta.


Hard Rock Hotel Maldives

Hotel: Hard Rock Hotel Maldives je moderno opremljen kompleks koji gostima nudi mnoštvo atrakcija poput „Rock Spa centra”, “Body Rock” teretane, “Rock Shop” prodavnicu, “Hard Rock Kafe” i direktan pristup “The Marina @ CROSSROADS” objektu sa mnoštvo butika i radnji za svačiji ukus koji je udaljen 500 metara od hotela do koga se dolazi drvenim mostom, te veliki bazen sa toboganima i podvodnim zvučnicima.


Marina

Pan Latin – Amerikan restoran je jedan od mnogobrojnih restorana koji će zadovoljiti vaše kulinarske apetitete dok će mališani kao i tinejdžeri imati odličan program u okviru “Roxity“ i “Ten Spirit“ kluba.


Hard Rock Hotel Maldives restoran

Sve hotelske sobe imaju krevet Simmons “Cool-Max” sa posteljinom od 300 niti, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i interaktivnim igrama, zvučnike Soundbar, mini-bar i besplatan čaj i kafu. Ponuda objekta uključuje besplatno korišćenje Fender gitara i Crosley gramofona za svirke u smeštajnoj jedinici.


Vile

Sobe: 178

Silver Sky Studio: između 46m2-50m2 na prvom spratu, tuš, kupatilo, bademantil, fen za kosu, mini bar (uz doplatu), sef, TV, telefon, WI-FI konekciju, ketler za kafu / čaj, nameštenu terasu.

Silver Beach Studio: između 46m2-50m2 studio u prizemlju, tuš, toalet, bade mantil, fen za kosu, mini bar (uz doplatu), sef, TV, telefon, WI-FI konekcija, ketler za kafu / čaj, nameštena terasa.


Hard Rock Hotel Maldives sky studio

Gold Beach Villa: između 61m2 -70 m2  se nalazi na plaži i pruža pogled na more, kupatilo sa kadom i tušem, bademantil, fen za kosu, minibar (uz doplatu), sef, TV, telefon, WI-FI konekcija, ketler za kafu / čaj, nameštena terasa.


Gold Beach Villa

Platinum Overwater Villa: između 71 m2 – 80 m2 bungalovi na vodi na stubovima, pružaju pogled na more, kupatilo sa tušem i kadom, toalet, mini bar (uz doplatu), sef, TV, telefon, WI-FI konekcija, ketler za kafu /čaj, nameštena terasa.

Platinum Overwater Pool Villa: između 61 m2 – 70 m2,  vodeni bungalov na stubovima iznad lagune sa pogledom na more, privatni bazen, tuš, kada, toalet, bade mantil, fen za kosu, mini bar (uz doplatu), sef, TV, telefon, WI-FI konekcija, ketler za kafu / čaj, nameštana terasa.


Vila na vodi Hard Rock Hotel Maldives

Ishrana: Doručak na bazi švedskog stola se služi u restoranu „Sessions“ dok ručak i večera u ostalim restoranima poput „Miss Olive Oyl”, ” Kin Kao Thai Bistro” i “Hard Rock Café”. Ukoliko izaberete All inclusive uslugu, konzumacija pića (voda, sokovi, kafa, čaj, kokteli, alkoholna pića, aperitive) ulaze u cenu.


Restoran

Zabava: Večernja zabava u klubovima poputThe Elephant and The Butterfly”.

Sport i Fitnes: Uračunato: odbojka na pesku, teretana, brazilska Jiu – Jitsu, korišćenje kajaka, pedalina. Uz doplatu : jedrenje na dasci, noćno pecanje, ribolov, noćno ronjenje.


Bazen Hard Rock Hotel Maldives

Ronjenje: U ponudi je i škola ronjenja sa brojnim kursevima i izletima.

Wellness: „Rock Spa Centar“ omogućava masaže, kozmetičke tretmane, vitaminske terapije u opuštajućem i prijatnom ambijentu (uz doplatu).


Spa centar

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

2.448 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Silver Sky Studio
  • Transfer:Brzi brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:

 

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.