lti Maafushivaru Maldives 5*

Položaj: Hotel se nalazi na ostrvuLonubo “(500 m x 300 m). Aerodrom Velana je udaljen 94.7 km od rizorta, transfer hidroavionom traje 25 minuta.

Hotel: Prelepi kompleks ušuškan u tropski ambijent ostrva, okružen belim plažama sa svim svojim sadržajima omogućava gostima iz raznih delova sveta neponovljivo iskustvo.

Moderno opremljene vile sa krovovima od slame, koje se nalaze na plaži ili iznad vode sa pogledom na more učiniće svako buđenje nezaboravnim, dok u okviru hotela postoji 8 restorana (4 a la carte) koji su na raspolaganju sa izvanrednom ponudom hrane i vina.

Restoran “Cuisine Gallery “je zadužen za doručak sa ukusima: američke, kineske, kontinentalne i azijske kuhinje na bazi švedskog stola, dok je “Cielo” restoran u toku celog dana dostupan gostima sa vrhunskom ponudom morske hrane pa sve do italijanske i međunarodne kuhinje. U ponudi su Moodhu Grill, Tapas, Ocean Cafe, Oishii, Library Lounge i bar Water.

Gosti mogu da uživaju u ronjenju, gnjuranju i ribolovu. Opuštajuće masaže mogu se rezervisati u spa centru na obali mora. Na raspolaganju je i bazen na otvorenom sa dečjim bazenom dok je ceo kompleks pokriven WI- FI konekcijom i poseduje prodavnicu sa suvenirima i butik.

Sobe: 81
Beach Villa: između 91m2-100m2, nalazi se na samoj plaži, pružaju pogled na more, kupatilo sa tušem, toalet, bademantil, fen za kosu, klima uređaj, mini bar, sef, tv, telefon, mašinu za espresso kafu, nameštena terasa.
Water Villa: između 91m2-100m2, nalazi se iznad vode na postavljenim nosačima, obezbedjuje direktan pristup moru uz pogled na Indijski okean, kupatilo sa tušem, toalet, bademantil, fen za sušenje kose, klima uređaj, ventilator, mini bar, sef, tv, telefon, aparat za espresso kafu, nameštena terasa.
Beach Pool Villa: između 101m2-120m2, nalazi se na plaži, pruža pogled na more, poseban bazen, kupatilo sa tušem, toalet, bademantil, fen za sušenje kose, klima uređaj, ventilator, mini bar, sef, tv, telefon, aparat za espresso kafu, nameštena terasa.
Water Poll Villa: između 121m2-150m2, vila se nalazi iznad vode na postavljenim nosačima sa  direktanim pristupom moru, pogled na more, kupatilo sa tušem, zaseban bazen, toalet, bademantil, fen za sušenje kose, klima uređaj, mini bar, sef, tv, telefon, aparat za espresso kafu, nameštena terasu.
Duplex Poll Villa: između 151m2-200m2, na dva nivoa, okružene tropskom vegetacijom, u blizini plaže pružaju pogled na more, zasebne dnevne sobe, dva kupatila, tuš, bademantil, fen za kosu, mini bar, sef, tv, telefon, aparat za espresso kafu, zaseban bazen, nameštena terasa I balkon.

Ishrana: Raskošan švedski sto za doručak se služi u restoranu “Cuisine Gallery”(američki, kineski, veganski, vegeterijanski), a ukoliko izaberete All inclusive uslugu ručak i večera se služe u a la carte restoranima poput “Cileo” I Umi” uz neograničenu konzumaciju pića (voda, sokovi, kafa/čaj, aperitive, vina, pivo,kokteli) tokom celog dana. Za razne snack-ove i slatkiše pobrinuće se “LAS TAPAS” bar, dok intimne večernje trenutke možete provesti u okviru “Moodhu Grill-a” na obali mora gde ćete probati lokalnu kuhinju i morske specijalitete.

Zabava: Povremena večernja zabava uz živu muziku.

Ronjenje: Vrhunski opremljen PADI i SSI ronilački centar, sa instruktorima na više svetskih jezika omogućiće vam da zavirite u podvodni svet Indijskog okeana.

Wellness: “OCEANE Spa” nudi široku lepezu tretmana za negu lica i tela, dok razne vrste masaža možete iskoristiti u prijatnom i opuštajućem ambijentu.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.