Kuramathi Maldives 4*


Položaj: Smešten na atolu Rasdhoo, ostrvo je dužine 1.8 km. Od aerodroma Male se može stići hidroavionom (oko 20 minuta) ili brzim brodom (oko 90 minuta).Hotel: Kuramathi Maldives ima različite tipove smeštaja od vila na plaži do vila na vodi iodličan je izbor za porodice. Uživajte u različitim specijalitetima u 3 glavna restorana u kojima se služe internacionalna jela na bazi švedskog stola za doručak, ručak i večeru ili u nekom od 9 a-la-carte restorana. Takođe hotel ima 6 barova gde možete popiti neki od osvežavajućih pića i koktela. Gosti mogu da se opuste na nekom od 3 otvorena bazena u rizortu.Sobe:
Beach Villa: oko 70m2, vile su smeštene na nekoliko koraka od plaže. Sadrže: king-size krevet sa baldahinom i drvenu terasu sa ležaljkama, mini bar, TV, aparat za kafu/čaj. Gostima je takođe na raspolaganju kupatilo koje je delimično na otvorenom, a ima spoljni tuš sa efektom kiše.Deluxe Beach Villa: oko 95m2, vile su smeštena na sredini ostrva, na plaži i sa pogledom na tirkiznu lagunu. Sadrži: otvorenu hidromasažnu kadu, na uzdignutoj terasi se nalaze ležaljke i suncobrani. Pored toga sadrži king-size krevet sa baldahinom i ugradni divan na osunčanom mestu. Kupatilo ima kadu, 2 umivaonika, tuš i veliki spoljni prostor opremljen tušem sa efektom kiše.Water Villa: oko 90m2, vile su izgrađene na stubovima iznad vode. Sadrže: king-size krevet, mini bar, TV, klima uređaj, aparat za kafu/čaj, prostrano kupatilo sa 2 umivaonika i tuš sa efektom kiše. Gostima je takođe na raspolaganju izuzetno velika terasa na dva nivoa sa hidromasažnom kadom, ležaljkama i suncobranima.Water Villa with Pool: oko 142m2, kao Water Villa samo sa bazenom.Thundi Water Villa with Pool: oko 142m2, kao Water Villa with Pool samo na još boljoj poziciju, blizu peščanog spruda.Deca: U „Bageecha“ dečijem klubu deca se mogu zabaviti kako unutrašnjim tako i spoljašnjim aktivnostima (na primer: lov na blago, šetnja plažom, edukacija o morskom životu…).Wellness: Uživajte u opuštajućim masažama, raznim tretmanima za lice i telo u spa centru.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

2.071 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Pun pansion
    (doručak, ručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Beach Bungalow
  • Transfer:Brzi brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte iskustva putnika:
Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.