Kuramathi Maldives 4*

Položaj: Smešten na atolu Rasdhoo, ostrvo je dužine 1.8 km. Od aerodroma Male se može stići hidroavionom (oko 20 minuta) ili brzim brodom (oko 90 minuta).

Hotel: Ima različite tipove smeštaja od vila na plaži do vila na vodi iodličan je izbor za porodice. Uživajte u različitim specijalitetima u 3 glavna restorana u kojima se služe internacionalna jela na bazi švedskog stola za doručak, ručak i večeru ili u nekom od 9 a-la-carte restorana. Takođe hotel ima 6 barova gde možete popiti neki od osvežavajućih pića i koktela. Gosti mogu da se opuste na nekom od 3 otvorena bazena u rizortu.

Sobe:
Beach Villa: oko 70m2, vile su smeštene na nekoliko koraka od plaže. Sadrže: king-size krevet sa baldahinom i drvenu terasu sa ležaljkama, mini bar, TV, aparat za kafu/čaj. Gostima je takođe na raspolaganju kupatilo koje je delimično na otvorenom, a ima spoljni tuš sa efektom kiše.
Deluxe Beach Villa: oko 95m2, vile su smeštena na sredini ostrva, na plaži i sa pogledom na tirkiznu lagunu. Sadrži: otvorenu hidromasažnu kadu, na uzdignutoj terasi se nalaze ležaljke i suncobrani. Pored toga sadrži king-size krevet sa baldahinom i ugradni divan na osunčanom mestu. Kupatilo ima kadu, 2 umivaonika, tuš i veliki spoljni prostor opremljen tušem sa efektom kiše.
Water Villa: oko 90m2, vile su izgrađene na stubovima iznad vode. Sadrže: king-size krevet, mini bar, TV, klima uređaj, aparat za kafu/čaj, prostrano kupatilo sa 2 umivaonika i tuš sa efektom kiše. Gostima je takođe na raspolaganju izuzetno velika terasa na dva nivoa sa hidromasažnom kadom, ležaljkama i suncobranima.
Water Villa with Pool: oko 142m2, kao Water Villa samo sa bazenom.

Deca: U „Bageecha“ dečijem klubu deca se mogu zabaviti kako unutrašnjim tako i spoljašnjim aktivnostima (na primer: lov na blago, šetnja plažom, edukacija o morskom životu…).

Wellness: Uživajte u opuštajućim masažama, raznim tretmanima za lice i telo u spa centru.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cenu za ovaj hotel


Pogledajte iskustva putnika:
Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.