Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru 6*

Položaj: Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru je od glavnog aerodroma na Maleu udaljen 30 minuta leta hidroavionom. Ovo luksuzno ostrvo, smešteno unutar UNESCO rezervata biosfere, je veličine veličine 800 m x 200m. Nudi sofisticirani užitak kako na kopnu, tako i u vodi, od autentičnih ajurvedskih tretmana, do plivanja, jedrenja, ronjenja.


FOUR SEASONS AT LANDAA GIRAAVARU

Hotel: Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru je pravo rajsko utočište koji kombinuje luksuz sa prirodnim lepotama. Ostrvo je bogato tropskim zelenilom, a uz to ga krase i duga plaža sa belim peskom i voda Indijskog okeana, tirkizne boje. Na jugu ostrva plaža je idealna za sunčanje, a voda za snorkeling i ronjenje. Koralni greben se nalazi vrlo blizu ronilačkog centra rizorta, a postoje i druge manje koralne ’’bašte’’ oko samog ostrva.
Rizort ima 4 restorana, 5 barova, 4 bazena, dečiji bazen, butike, videoteku, dečiji klub i klub za tinejdžere, kao i spa i fitnes centar.


FOUR SEASONS AT LANDAA GIRAAVARU vila

Sobe: 
Sve vile su opremljene modernom tehnikom i kvalitetnim nameštajem. Svaka vila ima TV, DVD, telefon, WIFI, minibar, sef, klima uređaj. Neke vile imaju delom otvoren dnevni boravak, dok druge imaju trpezariju koja se nalazi na otvorenom. Sve imaju pogled na more, gde je pojedinima pogled ograničen zbog bogate vegetacije na ostrvu.


Vila na plazi

Premier Oceanfront Bungalow With Pool: 75m² je površina bungalova, a ukupna površina sa spoljašnjim delom koji bungalovu pripada iznosi 166 m². Nalazi se na severnoj strani ostrva. Ima svoj vrt, kao i bazen površina 12 m². Vila sadrži kupatilo, kadu, tuš, tuš na otvorenom, fen, bademantili, TV, DVD, telefon, WIFI, minibar, sef, klima uređaj, aparat za kafu, čaj, sveže voće svakog dana.


FOUR SEASONS AT LANDAA GIRAAVARU unutrasnjost vile

Beach Villa With Pool: 137m² je površina vile, a površina spoljašnjeg dela koji vili pripada iznosi 260 m². Sveže renovirane vile nalaze se na južnoj strani ostrva, direktno na plaži. Ima svoj vrt, kao i bazen površina 12 m². Vila sadrži kupatilo, kadu, tuš, tuš na otvorenom, fen, bademantili, TV, DVD, telefon, WIFI, minibar, sef, klima uređaj, aparat za kafu, čaj, sveže voće svakog dana. Vila ima i natkriveno potkrovlje za dnevni boravak.


Spoljasnjost vile

Sunrise Water Villa With Pool: 86m² je površina vile, a ukupna površina spoljašnjeg dela koji vili pripada iznosi oko 150 m². Vile se nalaze na severozapadnoj strani ostrva, na strani izlaska sunca, direktno iznad vode. Kombinovana dnevna i spavaća soba. Terasa sa bazenom i mrežom za odmor, koja je iznad vode. Vila sadrži kupatilo, kadu, tuš, fen, bademantili, TV, DVD, telefon, WIFI, minibar, sef, klima uređaj, aparat za kafu, čaj, sveže voće svakog dana.

Sunset Water Villa Pool: kao Sunrise Water Villa Pool, samo što je na strani zalaska Sunca.


Vila na vodi FOUR SEASONS AT LANDAA GIRAAVARU

Family Beach Villa With Pool: 164m² je površina vile, a ukupna površina spoljašnjeg dela koji vili pripada iznosi oko 260 m². Vile se nalaze direktno na plaži, na južnoj strani ostrva. Jedna spavaća soba sa delom za dnevni boravak i jedna radna soba sa 2 odvojena kreveta. Vila sadrži još i 2 kupatila, kadu, tuš, tuš na otvorenom, fen, bademantili, TV, DVD, telefon, WIFI, minibar, sef, klima uređaj, aparat za kafu, čaj, sveže voće svakog dana. Poseduje i natkrivenu trpezariju, na pesku, kao i bazen.


Family Beach Villa Pool

Three Bedroom Water Suite: 294m² je površina jedinice, a ukupna površina spoljašnjeg dela koji joj pripada iznosi oko 397 m². Nalazi se na severozapadu ostrva, direktno iznad vode. Ima sunrise i sunset verzije tj. postoje oni koji gledaju na izlazak, dok drugi gledaju na zalazak sunca. Ima 2 king-size kreveta i 2 twin-a. Vila sadrži još i 3 kupatila, kadu, tuš, tuš na otvorenom, fen, bademantili, TV, DVD, telefon, WIFI, minibar, sef, klima uređaj, aparat za kafu, čaj, sveže voće svakog dana. Poseduje bazen dug 20 m , kao i ležaljku direktno iznad vode.


Three Bedroom Water Suite

Three Bedroom Landaa Estate: 841m² je površina jedinice, a ukupna površina spoljašnjeg dela koji jedinici pripada iznosi oko 2000 m². Nalazi se na jugoistočnoj strani ostrva, direktno na plaži. Naime, gosti ove jedinice imaju 80m dugu plažu ispred jedinice samo za sebe, potpuno privatnu. Ima 2 king-size kreveta i 2 twin-a, kao i potpuno opremljenu kuhinju. Vila sadrži još i 3 kupatila, kadu, tuš, 2 tuša na otvorenom, fen, bademantili, TV, DVD, telefon, WIFI, minibar, sef, klima uređaj, aparat za kafu, čaj, sveže voće svakog dana. Poseduje bazen dug 30 m. Gosti ove vile imaju batlera za vreme svog boravka.


Three Bedroom Landaa Estate

Ishrana: Cafe Landaa nudi specijalitete azijske i regionalne kuhinje. Večera u vodenoj bašti ovog restorana je poseban doživljaj, jer šef priprema hranu pred gostima hotela, u stilu Tepanjaki. U Barakat restoranu gosti mogu da isprobaju libansku i marokansku hranu, dok je Blu, restoran italijanske kuhinje poznat po čuvenom kuvaru sa Mišelinovom zvezdom, Gaetanu Trovatu. Rezort ima i Fuego Grill, kao i Seabar, gde se služe pića.
Doručak se gostima u Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru služi u formi švedskog stola u Cafe Landaa. Kod polupansiona ili punog pansiona, ručak i večera su a-la-carte u 4 navedena restorana na ostrvu.


Cafe Landaa

Sport: Uračunato: Teniski teren, snorkeling, katamaran, jedrenje, teretana. Uz doplatu: ronjenje, snorkeling sa ražama, motorizovani sportovi na vodi.


Joga

Wellness: “Spa Ayurma’’ je pravo mesto za dodatno opuštanje, a fokus stavljaju na časove joge i ajurvedske tretmane. Ima ukupno 10 prostorija u kojima se tretmani izvode. Neke se nalaze iznad vode, dok su druge smeštene u vrtu. Za svoje goste nudi i manji bazen, parno kupatilo, hidromasažnu kadu, saunu, jogu. Uz doplatu: tretmani, individualni časovi joge, ’’anti-gravity’’ joga, noćni spa (korišćenje spa centra noću).


Spa centar

Deca: Uračunato: Kids Club za decu od 3-12 godina, Teen Club za decu od 13-17 godina, kreveci za bebe u sobama (na upit).

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAJ

JUN

JUL

AVG

SEP

7.188 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Tip smeštaja:Water Villa with Pool – Partial Sea View
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.