OZEN LIFE MAADHOO – Luxury All Inclusive 5*

Položaj: Hotel „Ozen Life Maadhoo“ se nalazi na ostrvu Maadhoo (veličine oko 820m x 124m) koji je udaljen 45 minuta vožnje hidroavionom od međunarodnog aerodroma Velana u prestonici Maleu.

Hotel: Jedan od najpopularnijih rizorta nalazi se na ostrvu Maadhoo od 2016-te godine nudi svoju dobrodošlicu gostima iz celog sveta i predstavlja kombinaciju prirodnih lepota, luksuza i modernog dizajna i sa svojim sadržajima daje posetiocima mogućnost opustajućeg, a sa druge strane i uzbudljivog odmora.

Tokom odmora gostima je na raspolaganju čuveni „INDULGENCE“ ultra all inclusive koncept koji omogućava vrhunski servis i uslugu koja će vas pratiti do kraja boravka.

Gostima su na raspolaganju ukupno 90 smeštajnih jedinica koje imaju pogled na zalazak sunca i direktan pristup moru i plaži, sve vile imaju tv, sopstveno kupatilo sa kadom, bademantile i papuče, dok je gostima batler na raspolaganju. U okviru kompleksa se nalaze 6 restorana od čega 5 a la carte, a izdvaja se poseban podvodni a la carte restoran „M6m“ sa morskim specijalitetima uz jedinstven pogled na živi svet ispod morskih dubina. U glavnom restoranu „The Palms“  na bazi švedskog stola služi se međunarodna kuhinja za doručak, ručak, užinu i večeru, dok restorani „The Traditions- Peking“, „Raw“, „Joie de Vivre „i „The Traditions – Indo Ceylon „ vam mogu ponuditi široku lepezu ukusa od kineske, japanske, tajlandske kuhinje. U okviru hotela se nalaze dva otvorena bazena, dečiji klub sa bazenom sa morskom vodom, Spa i Welnness centar, Fitness centar, centar za sportove na vodi i još mnoštvo drugih sadržaja kroz koje će vas uputiti osoblje koje govori 11 svetskih jezika. Wi- Fi konekcija je dostupna u okviru celog kompleksa, kao i suvenirnica.

Sobe: 90

Earth Villa: izmedju 151m2-200 m2, pruža pogled na more, kombinovanu spavaću i dnevnu sobu. Poluotvoreno kupatilo, toalet, spoljni tuš, bademantil, fen za sušenje kose, klima uređaj, ventilator, mini bar, sef, tv, telefon, ketler za čaj / kafu, aparat za espresso kafu, frižider, nameštenu terasu.

Wind Villa: oko 85m2, vile se nalaze na nosećim stubvima iznad vode, omogućavaju direktan pristup moru uz pogled na more, poluotvoreno kupatilo, toalet, spoljni tuš, bademantil, fen za sušenje kose, klima uređaj, ventilator, mini bar, sef, tv, telefon, ketler za čaj / kafu, aparat za espresso kafu, frižider, nameštenu terasu.

Earth Villa with Pool: izmedju 151m2-200m2, locirane na sunčanoj strani, uz pogled na more, kombinovanu spavaću i dnevnu sobu, poluotvoreno kupatilo, toalet, spoljni tuš, bademantil, fen za sušenje kose, klima uređaj, ventilator, mini bar, sef, tv, telefon, ketler za čaj / kafu, aparat za espresso kafu, nameštenu terasu, zaseban bazen, po dolasku goste čekaju voće, penušavo vino i užina.

Earth-Pool-Pavillon-2-Bedroom-Suite: oko 200m2, dve spavaće sobe, pogled na more, zasebna dnevna soba, dva kupatila, tuš, spoljašnja kada, 2 toaleta, fen za kosu, klima uređaj, ventilator, mini bar, sef, tv, telefon, ketler za kafu / čaj, nameštena terasa, zaseban bazen, usluga batlera.

Ishrana: Bogat i raskošan glavni restoran „THE PALMS“ je na raspolaganju za doručak, ručak i večeru, na bazi švedskog stola i nudi međunarodnu i mediteransku hranu uz neograničenu konzumaciju pića uračunatog u cenu (voda, sokovi, kafa, čaj, aperitivi, kokteli, vina, pivo). Druge posebne ukuse možete probati u a la carte restoranima koji su vam na raspolaganju poput „R.A.W“ restorana- japanska kuhinja, „The Traditions“ – Indo Ceylon- indijska kuhinja, „The Traditions- Peking“,- kineska kuhinja, dok će šlag na torti biti u podvodnom restoranu „M6m“ uz morsku hranu i uparivanje vina. Za osveženje i snackove tu je „JOIE DE VIVRE – POOL BAR”, konzumacija pića je uračunata u cenu  (voda, sokovi, kafa, čaj, aperitivi, kokteli, vina, pivo).

Zabava: Povremena večernja zabava uz živu muziku.

Sport&Fitness: Uračunato: teretana, vožnja katamaranom, vožnja kanuom, jedrenje, veslanje na dasci. Uz doplatu: vožnja jet-ski, najam teniskih terena, ronjenje.

Ronjenje: U okviru centra za sportove na vodi se nalazi i škola ronjenja.

Wellness: Vrhunski Spa centar u okviru hotela nudi veliki izbor tretmana za neku lica i tela, masaže za opuštanje uz korišćenje saune, jacuzzi-a, parnog kupatila.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.