Velassaru Maldives 5*


Položaj: Velassaru Maldives se nalazi na ostrvu dužine oko 450 m i širine 230 m, bogat je tropskim zelenilom i ima predivnu belu peščanu plažu. Od Međunarodnog aerodroma Velana udaljen je oko 25minuta vožnje brzim brodom.


Velassaru Maldives

Hotel: Dizajnirani hotel koji obećava prijatnu atmosferu. Pored glavnog restorana „Vela“ sa internaccionalnim švedskim stolom, još 4 À-lacarterestorana: „Turquoise“ sa internacionalnom kuhinjom, „Etesian“ sa modernom morskom hranom, restoran „Teppanyaki“ iznad vode sa tradicionalnom japanskom kuhinjom i restoran na plaži „Sand“ koji se sastoji iz više paviljona sa egzotičnim specijalitetima sa roštilja. „Pool Deck Pizzeria“ nudi različite pice. 2 bara, prelivni bazen, butik, internet-stanica i besplatni Wi-Fi.


Velassaru Maldives plaza

Sobe: 129
Deluxe Bungalow: oko 70 m2 (7), moderno i ukusno uređene u veselim bojama, u bungalovima, poluotvoreno kupatilo sa tušem/WC, odvojeni spoljašnji tuš, fen, bade-mantil, TV, DVD plejer, telefon, besplatni Wi-Fi, klima, plafonski ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef i terasa sa dnevnim krevetom kao i pogled na vrt.


Velassaru Maldives vila

Deluxe Villa: oko 75 m2 (44), kao Deluxe Bungalow, renovirane i bolje uređene.

Beach Villa: oko 96 m2 (20), kao Deluxe Bungalow, direktno na plaži (strana ka izlasku i zalasku sunca), elegantnije uređene, sa velikim kupatilom sa kadom i odvojenim tušem, Nespresso-aparat za kafu, frižider za vino, delimično sa pogledom na more i direktnim pristupom plaži.

Beach Villa with Pool: oko 116 m2 (10), kao Beach Villa, sa privatnim bazenom (2,9 m x 3,9 m) na terasi.Water Bungalow with Pool: oko 80 m2 (17), kao Beach Villa, na stubovima direktno na laguni, bez spoljašnjeg tuša, sa zatvorenim kupatilom sa prelepim pogledom iz kade na more, privatni bazen (2,9 m x 2,6 m) i terasa za sunčanje sa direktnim pristupom ka moru.

Water Villa: oko 112 m2 (24), kao Water Bungalow with Pool, bolje opremljenje, bez bazena, sa velikim prozorima i većom terasom sa dodatnim dnevnim krevetom.Water Villa with Pool: oko 112 m2 (4), kao Water Villa, sa privatnim bazenom na terasi.


Velassaru Maldives vila na vodi

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat. Uz polupansion švedski sto za večeru u restoranu „Vela“ uračunat. Uz pun pansion dodatno ručak à-la-carte u „Turquoise“ i švedski sto za večeru u „Vela“ uračunati. Uz „All inclusive“ dodatno za ručak i večeru „Dine Around“, odn. sva označena jela u svim restoranima uračunato.Zabava: svakodnevno večernja zabava, jednom nedeljno „Bioskop pod zvezdama“. Uz doplatu: izleti čamcem kao npr. tradicionalna Dhoni-vožnja uz zalazak sunca.

Sport: Uračunato: teretana, joga i tenis. Uz doplatu: surfovanje, kitesurfen, skijanje na vodi, jetski, jedrenje katamaranom, kajak, Fun Tubes, banana-čamac, čamac sa staklenim dnom i pecanje na pučini.

Ronjenje: Velassaru Maldives ima idealne uslove za ronjenje. Greben je na oko 50 m, a spoljašnji greben na oko 450 m. U školi ronjenja (PADI) se nudi mnoštvo kurseva ronjenja i izleta. Dva puta nedeljno pod vođstvom morskog biologa obilazak grebena. Oprema za snorkling uračunata.


Velassaru Maldives ronjenje

Wellness: Velassaru Maldives ima spa centar „The Spa“ koji se nalazi iznad vode i nudi predivan pogled na more. U nekoj od 10 prostorija možete uživati sami ili u paru u različitim masažama i tretmanima.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


velassaru

Velassaru Maldives 5*〈detaljnije o hotelu〉

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

OKT

NOV

DEC

JAN

FEB

2.355 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Tip smeštaja: Deluxe Beach Villa
  • Transfer: Brzi brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati i aranžman sa više noćenja / dana. Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pročitajte još zanimljivosti:

✔ Deluxe medeni mesec na Maldivima Pogledajte iskustva putnika:
Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.