Velassaru Maldives 5*


Položaj: Velassaru Maldives se nalazi na ostrvu dužine oko 450 m i širine 230 m, bogat je tropskim zelenilom i ima predivnu belu peščanu plažu. Od Međunarodnog aerodroma Velana udaljen je oko 25minuta vožnje brzim brodom.


Velassaru Maldives

Hotel: Dizajnirani hotel koji obećava prijatnu atmosferu. Pored glavnog restorana „Vela“ sa internaccionalnim švedskim stolom, još 4 À-lacarterestorana: „Turquoise“ sa internacionalnom kuhinjom, „Etesian“ sa modernom morskom hranom, restoran „Teppanyaki“ iznad vode sa tradicionalnom japanskom kuhinjom i restoran na plaži „Sand“ koji se sastoji iz više paviljona sa egzotičnim specijalitetima sa roštilja. „Pool Deck Pizzeria“ nudi različite pice. 2 bara, prelivni bazen, butik, internet-stanica i besplatni Wi-Fi.


Velassaru Maldives plaza

Sobe: 129
Deluxe Bungalow: oko 70 m2 (7), moderno i ukusno uređene u veselim bojama, u bungalovima, poluotvoreno kupatilo sa tušem/WC, odvojeni spoljašnji tuš, fen, bade-mantil, TV, DVD plejer, telefon, besplatni Wi-Fi, klima, plafonski ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef i terasa sa dnevnim krevetom kao i pogled na vrt.


Velassaru Maldives vila

Deluxe Villa: oko 75 m2 (44), kao Deluxe Bungalow, renovirane i bolje uređene.

Beach Villa: oko 96 m2 (20), kao Deluxe Bungalow, direktno na plaži (strana ka izlasku i zalasku sunca), elegantnije uređene, sa velikim kupatilom sa kadom i odvojenim tušem, Nespresso-aparat za kafu, frižider za vino, delimično sa pogledom na more i direktnim pristupom plaži.

Beach Villa with Pool: oko 116 m2 (10), kao Beach Villa, sa privatnim bazenom (2,9 m x 3,9 m) na terasi.Water Bungalow with Pool: oko 80 m2 (17), kao Beach Villa, na stubovima direktno na laguni, bez spoljašnjeg tuša, sa zatvorenim kupatilom sa prelepim pogledom iz kade na more, privatni bazen (2,9 m x 2,6 m) i terasa za sunčanje sa direktnim pristupom ka moru.

Water Villa: oko 112 m2 (24), kao Water Bungalow with Pool, bolje opremljenje, bez bazena, sa velikim prozorima i većom terasom sa dodatnim dnevnim krevetom.Water Villa with Pool: oko 112 m2 (4), kao Water Villa, sa privatnim bazenom na terasi.


Velassaru Maldives vila na vodi

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat. Uz polupansion švedski sto za večeru u restoranu „Vela“ uračunat. Uz pun pansion dodatno ručak à-la-carte u „Turquoise“ i švedski sto za večeru u „Vela“ uračunati. Uz „All inclusive“ dodatno za ručak i večeru „Dine Around“, odn. sva označena jela u svim restoranima uračunato.Zabava: svakodnevno večernja zabava, jednom nedeljno „Bioskop pod zvezdama“. Uz doplatu: izleti čamcem kao npr. tradicionalna Dhoni-vožnja uz zalazak sunca.

Sport: Uračunato: teretana, joga i tenis. Uz doplatu: surfovanje, kitesurfen, skijanje na vodi, jetski, jedrenje katamaranom, kajak, Fun Tubes, banana-čamac, čamac sa staklenim dnom i pecanje na pučini.

Ronjenje: Velassaru Maldives ima idealne uslove za ronjenje. Greben je na oko 50 m, a spoljašnji greben na oko 450 m. U školi ronjenja (PADI) se nudi mnoštvo kurseva ronjenja i izleta. Dva puta nedeljno pod vođstvom morskog biologa obilazak grebena. Oprema za snorkling uračunata.


Velassaru Maldives ronjenje

Wellness: Velassaru Maldives ima spa centar „The Spa“ koji se nalazi iznad vode i nudi predivan pogled na more. U nekoj od 10 prostorija možete uživati sami ili u paru u različitim masažama i tretmanima.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

2.535 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Tip smeštaja:Deluxe Beach Villa
  • Transfer:Brzi brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pročitajte još zanimljivosti:

✔ Deluxe medeni mesec na Maldivima Pogledajte iskustva putnika:
Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.