Velassaru Maldives - TRAVEL BOUTIQUE

LAST MINUTE MALDIVI U AVGUSTU
〈 Klikni za detalje 〉

Velassaru Maldives 5*

Položaj: u prelepoj laguni sa tirkizno plavom vodom i belim peščanim plažama, okružen palmama i tropskim biljkama. Ostrvo je oko 450m dugačko i 150m široko. Aerodrom Male je udaljen oko 12km, oko 25min vožnje brzim brodom.

Hotel: nudi kombinaciju modernog dizajna i prirodnih lepota ostrva. Pored glavnog restorana „Vela“ (internacionalni švedski sto), gosti mogu birati i 4 A-la-carte restorana: „Tirquoise“ (internacionalni), „Etesian“, koji je specijalizovan za modernu-mediteransku kuhinju, kao i „Sand“, smešten direktno na plaži sa otvorenim kuhinjama („Asian Fusion“, egzotični grill specijaliteti) i restorana “Teppanyaki”, koji je izgeđen iznad vode u kojem se služi japanska kuhinja. “Pizza Corner” nudi picu i male snackove. Dodatno postoji mogućnost „In Villa Dining“ kao i „Private Dininig“ na romantičnim mestima ostrva. Ostale ugodnosti hotela čine 2 bara, 1 bazen sa prelivajućom vodom i ležaljkama, suncobranima i peškirima, ležaljke i peškiri na plaži, radnja, iznajmljivanje CD/DVD-a, besplatan pristup internetu WLAN, lekarska ordinacija.

Ishrana: bogati švedski sto za doručak uračunat. Kod rezervisanog polupansiona dodatno i švedski sto za večeru a kod rezervacije punog pansiona i ručak u obliku švedskog stola ili menija u glavnom restoranu. “All inclusive” (Velassaru Indulgence) uključuje i mogućnost da ručak i večeru možete konzumirati u bilo kom restoranu. A-la-carte kao i individualno aranžirane večere uz doplatu. Obavezna doplata za svečanu večeru na 24.12. i 31.12.

Sobe: 129
Deluxe bungalow: oko 76m² (52), 2011 godine renovirani, zasebni, lepo sređeni, poluotvoreno kupatilo sa kadom/tušem/WC-om, dodatno spoljni tuš, fen, bade mantil, TV, DVD uređaj, telefon, besplatan pristup internetu WLAN, klima uređaj, ventilator, minibar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa sa dnevnim ležajima, pogled na baštu.
Beach Villa: oko 96m² (30), kao Deluxe Bungalow, novoizgrađeni, direktno na moru (na strani zalaska i izlaska sunca), prostraniji, elegantno uređen, veliko kupatilo sa dodatnim tušem, iPod station, aparat za espresso, frižider za vino, pogled na more, direktan pristup plaži.
Water Bungalow: oko 80m² (17), kao Beach Villa, na stubovima izviše vode, zatvoreno kupatilo sa prelepim pogledom iz kade na more, bez spoljašnjeg tuša, dodatno sa posudom za hlađenje vina, terasom za sunčanje i direktnim pristupom moru.

Zabava & izleti: 3x nedeljno živa muzika, 1x nedeljno otvoreni bioskop kao i tradicionalni ples. Uz doplatu: izleti brodom npr. „Bio Adventures“ sa morskim biologom ili vožnja tradicionalnim Dhoni-brodićem pri zalasku sunca.

Sport & Fitness: Uracunato: Fitnes centar, tenis (oprema uz doplatu), stoni tenis. Uz doplatu: windsurfing, kitesurfing, wakeboarding, skijanje na vodi, jet ski, katamaran, kajak, banana čamac, brod sa staklenim dnom, pecanje na pučini.

Idealno za ronioce
Ostrvo nudi idealne uslove za ronjenje. Unutrašnji greben je na oko 60 m a spoljašnji greben je na udaljenosti oko 450 m. U PADI školi u ponudi su mnogobrojni kursevi i izleti za ronioce, kao i snorkling uz doplatu. Oprema za snorkling je uračunata. Više informacija o školi ronjenja dobićete na mejl-upit indozean.malediven@dertour.de, Subject Velassaru.

Beauty & Wellness
Resort raspolaže prelepim „The Spa“ centrom sa pogledom na more. U ponudi su 10 prostorija za tretmane, u kojima možete uživati i u paru. Uračunato: (uz rezervisani tretman) sauna, parno kupatilo, jakuzzi. Uz doplatu: yoga, masaže, tretmani za ulepšavanje.

Honeymoon
Honeymoon special
Mladenci na dolasku dobijaju korpu sa voćem, flašu vina i večeru pod svećama. Minimalan boravak od 4 noćenja. Molimo naznačiti pri rezervaciji.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti