Velassaru Maldives 5*

Položaj: Na prelepom oko 450 m x 230 m velikom ostrvu Velassaru u laguni sa tirkizno-plavom vodom, okružen palmama, tropskim biljkama i belom peščanom plažom. Od Međunarodnog aerodroma Velana udaljen je oko 25minuta vožnje brzim brodom.

Hotel: Dizajnirani hotel koji obećava prijatnu atmosferu. Pored glavnog restorana „Vela“ sa internaccionalnim švedskim stolom, još 4 À-lacarterestorana: „Turquoise“ sa internacionalnom kuhinjom, „Etesian“ sa modernom morskom hranom, restoran „Teppanyaki“ iznad vode sa tradicionalnom japanskom kuhinjom i restoran na plaži „Sand“ koji se sastoji iz više paviljona sa egzotičnim specijalitetima sa roštilja. „Pool Deck Pizzeria“ nudi različite pice. 2 bara, prelivni bazen, butik, internet-stanica i besplatni Wi-Fi.

Sobe: 129
Deluxe Bungalow: oko 70 m2 (7), moderno i ukusno uređene u veselim bojama, u bungalovima, poluotvoreno kupatilo sa tušem/WC, odvojeni spoljašnji tuš, fen, bade-mantil, TV, DVD plejer, telefon, besplatni Wi-Fi, klima, plafonski ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef i terasa sa dnevnim krevetom kao i pogled na vrt.
Deluxe Villa: oko 75 m2 (44), kao Deluxe Bungalow, renovirane i bolje uređene.
Beach Villa: oko 96 m2 (20), kao Deluxe Bungalow, direktno na plaži (strana ka izlasku i zalasku sunca), elegantnije uređene, sa velikim kupatilom sa kadom i odvojenim tušem, Nespresso-aparat za kafu, frižider za vino, delimično sa pogledom na more i direktnim pristupom plaži.
Beach Villa with Pool: oko 116 m2 (10), kao Beach Villa, sa privatnim bazenom (2,9 m x 3,9 m) na terasi.
Water Bungalow with Pool: oko 80 m2 (17), kao Beach Villa, na stubovima direktno na laguni, bez spoljašnjeg tuša, sa zatvorenim kupatilom sa prelepim pogledom iz kade na more, privatni bazen (2,9 m x 2,6 m) i terasa za sunčanje sa direktnim pristupom ka moru.
Water Villa: oko 112 m2 (24), kao Water Bungalow with Pool, bolje opremljenje, bez bazena, sa velikim prozorima i većom terasom sa dodatnim dnevnim krevetom.
Water Villa with Pool: oko 112 m2 (4), kao Water Villa, sa privatnim bazenom na terasi.

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat. Uz polupansion švedski sto za večeru u restoranu „Vela“ uračunat. Uz pun pansion dodatno ručak à-la-carte u „Turquoise“ i švedski sto za večeru u „Vela“ uračunati. Uz „All inclusive“ dodatno za ručak i večeru „Dine Around“, odn. sva označena jela u svim restoranima uračunato.

Zabava: svakodnevno večernja zabava, jednom nedeljno „Bioskop pod zvezdama“. Uz doplatu: izleti čamcem kao npr. tradicionalna Dhoni-vožnja uz zalazak sunca.

Sport: Uračunato: teretana, joga i tenis. Uz doplatu: surfovanje, kitesurfen, skijanje na vodi, jetski, jedrenje katamaranom, kajak, Fun Tubes, banana-čamac, čamac sa staklenim dnom i pecanje na pučini.

Ronjenje: Ostrvo ima idealne uslove za ronjenje. Greben je na oko 50 m, a spoljašnji greben na oko 450 m. U školi ronjenja (PADI) se nudi mnoštvo kurseva ronjenja i izleta. Dva puta nedeljno pod vođstvom morskog biologa obilazak grebena. Oprema za snorkling uračunata.

Wellness: „The Spa“ sa pogledom na more nudi 10 prostorija za tretmane iznad vode u kojima možete sami ili u paru uživati u tretmanima. Parno kupatilo i đakuzi.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cenu za ovaj hotel


Pročitajte još zanimljivosti:

✔ Deluxe medeni mesec na Maldivima Pogledajte iskustva putnika:
Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.