Anantara Kihavah Maldives Villas 5*


Položaj: Hotelski kompleks se nalazi na ostrvu “Kihavah Huravalh” (veličine oko 590m x 294m) do koga se dolazi sa međunarodnog aerodroma Velana u prestonici Male vožnjom hidroavionom u trajanju od 30 minuta.



Hotel: Luksuz, nebesko plavo more, netaknuta priroda i vrhunski servis su samo neki od sinonima koji su vezani za kompleks od 6* pod nazivom “Anantara Kihavah”. Jedan od “najinstagramičnijih” hotela na svetu čija je biosfera pod zaštitiom “Unesco”-a prati ovaj kompleks od svog osnivanja 2010-te godine. U okviru hotela se nalazi 80 vila i apartmana u okruženju tropskog zelenila i tirkiznog mora. Svaka vila poseduje zaseban prelivni bazen, batlera koji je na raspolaganju 24h, opremljen mini bar, posteljinu od najkvalitetnijeg pamuka, ogromnu kadu, prostor za obedovanje na otvorenom kao i sistem za zabavu sa flat-screen TV-om, baznom stanicom za iPod i DVD, uz rashlađivač za vino i aparat za pripremu espresa.



Vrhunski smeštaj upotpuniće i ostali hotelski sadržaji poput Spa i Wellness centra, bazena, fitness centra, teniskog terena, velikog broja sportova na vodi poput: skijanja na vodi, jedrenja na dasci, vožnja kanua, gnjuranja, jedrenja katamaranom ili pak plivanja sa jatima raža. Jedinstvena mogućnost posmatranja zvezda iz hotelske opservatorije koja se nalazi iznad vode takođe je na raspolaganju gostima hotela.



Za mališane je predviđena trambolina u okviru dečijeg kluba, dok su za gastronomsku turu na raspolaganju ukupno 6 restorana (od toga 5 a la carte) na čelu sa jednistvenim podvodnim restoranom “SEA” koji će vam uz poseban pogled na podvodni svet ponuditi morsku hranu, dok je bogati doručak na bazi švedskog stola moguć u okviru “PLATES” restorana, a za kinesku, azijsku, italijansku i međunarodnu kuhinju su zaduženi a la carte restorani “MANAZARU”, “FIRE” , “SALT”, i na kraju kao vrhunac gosti će imati izbor koktela i osvežavajućih napitaka u okviru “SKY” bara. WI-FI je dostupan u okviru kompleksa.



Sobe: 80

Beach Pool Villa: oko 258 m2, nalaze se na plaži uz delimičan pogled na more, u okruženju tropskog zelenila, poseduje zaseban bazen uz poluotvoreno kupatilo sa velikom kadom, kišni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, DVD, satelitsku TV, telefon, Wi-Fi, mini bar, aparat za espresso mašinu, garderober, frižider za vino, klima uređaj, ventilator, nameštena terasa sa trpezarijom.



Sunset Beach Pool Villa: oko 258 m2, nalaze se na plaži uz delimičan pogled na more, u okruženju tropskog zelenila, poseduje zaseban bazen uz poluotvoreno kupatilo sa velikom kadom, kišni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, DVD, satelitsku TV, telefon, Wi-Fi, mini bar, aparat za espresso mašinu, garderober, frižider za vino, klima uređaj, ventilator, nameštena terasa sa trpezarijom, na sunčanoj strani.



Overwater Pool Villa: oko 258 m2, nalazi se iznad vode na postavljenim nosačima, direktan pristup moru uz pogled na more, poseduje zaseban bazen iznad vode, uz poluotvoreno kupatilo sa velikom kadom, kišni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, DVD, satelitsku TV, telefon, Wi-Fi, mini bar, aparat za espresso, garderober, frižider za vino, klima uređaj, ventilator, nameštenu terasa za sunčanje.



Family Beach Pool Villa: oko 412m2, na plaži uz pogled na more, dve spavaće sobe, poseduje zaseban bazen uz poluotvoreno kupatilo sa velikom kadom, kišni tuš, fen za sušenje kose, bademantil, DVD, satelitsku TV, telefon, Wi-Fi, mini bar, aparat za espresso, garderober, frižider za vino, klima uređaj, ventilator, nameštena terasa.

Ishrana: Raskošan doručak na bazi švedskog stola se nudi u okviru “PLATES” restorana, dok gosti na bazi punog pansiona ručak i večeru koriste u a la carte restoranima poput “SALT” i “Manzaru”. Pića tokom obroka se dodatno naplaćuju. 



Zabava: Povremena večernja zabava uz živu muziku.

Sport&Fitness: Uračunato: fitness centar, teniski tereni, odbojka na pesku, badmington, stoni tenis, gnjuranje, vožnja kanuom, vožnja kajakom, časovi joge, posmatranje zvezde iz opservatorije. Uz doplatu: jedrenje katamaranom, jedrenje na dasci, ribolov, tajlandski boks, ronjenje.



Ronjenje: U okviru kompleksa se nalazi škola ronjenja uz instruktore na nekoliko stranih jezika.

Welness: „Cocoon Medi Spa“ uz svojih 6 apartmana iznad vode nudi opuštajuće masaže i širok spektar tretmana za negu lica i tela koji će napuniti vaše baterije.


default

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

5.392 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Beach Pool Villa
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu



Pogledajte više o hotelu:












Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.