Nova Maldives 5*

Položaj: Nova Maldives se nalazi na atolu Južni Ari, na ostrvu veličine oko 210 m x 240 m. Od aerodroma do njega se stiže hidroavionom, voznja traje 25 minuta.


Nova Maldives

Hotel: Nova Maldives je moderan hotel, otvoren 2022. godine, pripada Pulse Hotels & Resorts brendu. Nalazi se na ostrvu sa fantastičnim plažama i bujnom tropskom vegetacijom. Greben hotela je bogat vrstama, jatima riba vojnika i riba šišmiša. I baš zbog toga Nova je u programu „ Održivo putovanje“, ulažu velike napore u održivost poslovanja i očuvanje životne sredine. Vile su opremljene u prirodnim svetlim tonovima i minimalističkom dizajnu. Gastronomsku ponudu čine 3 restorana , glavni „ Soul kitchen“ sa internacionalnom kuhinjom, „ Flames grill house“ sa specijalitetima sa rostilja i „Mizu“ sa japanskom Teppanyaki kuhinjom. Takođe, možete uživati u u 2 bara „Wink“ kao glavni bar i „Solis“ kao poll bar. U sklopu hotela postoji i konferencijska sala, juvelirnica, suvenirnica, foto studio, teretana, welness. Besplatan je Wi-Fi internet u svim vilama.Sobe: 76 smeštajnih jedinica

Beach Villa: oko 80 m2, nalazi se na strani izlaska sunca, ima direktan pristup plaži, okružena zelenilom i sadrži privatni spoljašnji prostor sa garniturom za sedenje, kao i ležaljke  za sunčanje. Poseduje kupatilo otvorenog tipa sa spoljašnjim i unutrašnjim tušem, king size krevet, aparate za kafu i čaj, Apple TV i flatscreen HD TV, fen za kosu, besplatan Wi-Fi internet , klimu i ventilator, mini bar (uz doplatu), sef, 24 h pristup fitnes centru.


Nova Maldives

Sunset Beach Villa: oko 80 m2 , nalazi se na zapadnoj strani ostrva, poseduje privatni spoljašnji prostor sa garniturama na kojima možete uživati u očaravajućim zalascima sunca. Ima i direktan pristup plaži sa ležaljkama za sunčanje. Kupatilo je poluotvorenog tipa sa unutrašnjim i spoljašnjim tušem. Vila je opremljena i Apple TV-om i flatscreen HD TV-om , sefom, mini barom (uz doplatu), klimom i ventilatorom, fenom za kosu, aparatom za čaj i kafu, besplatnim Wi-Fi internetom i ima 24h pristup fitnes centru.Sunset Beach Villa with jacuzzi: oko 80 m2 par koraka od plaže, na zapadnoj strani ostrva, sa prirodnim hladom i privatnim spoljašnjim prostorom ispred vile sa garniturom za uzivanje u pogledu na prelivanje boja dok  sunce zalazi na horizontu.  Ima direktan pristup plaži sa ležaljkama za sunčanje, kupatilo otvorenog tipa sa unutrašnjim i spoljašnjim tušem, kao i đakuzi sa mogućnošću podešavanja tempreture. Vila je opremljena king size krevetom, klima uređajem i ventilatorom, Apple TV-om i flatscreen TV-om, besplatnim Wi-Fi internetom, aparatom za čaj i kafu, sefom, fenom za kosu, mini barom (uz doplatu) i 24h pristupom fitnes centru.


Nova Maldives

Water Villa: oko 125-150 m2 bungalov iznad vode, sa pogledom na otvoren okean i direktnim pristupom laguni. Možete se sunčati na prostranoj terasi ili stepenicama sići do lagune i uživati u plivanju.Vila poseduje prostrano kupatilo sa samostojećom kadom i unutrašnjim tušem. Opremljena je klimom i ventilatorom, Apple TV-om i flatscreen HD TV-om, aparatom za kafu i čaj, fenom za kosu, sefom, besplatnim Wi-Fi internetom i ima 24h pristup fitnes centru.Water Villa wizh jacuzzi: oko 125-150 m2, takođe, bungalov iznad vode,sa direktnim pogledom na more i pristupom laguni. Poseduje terasu sa ležaljkama za sunčanje i đakuzijem sa mogućnošću kontole temperature. Opremljena je king size i twin krevetom, prostanim kupatilom sa samostojećom kadom i unutrašnjim tušem. Takođe, i Apple TV-om i flatscreen HD TV-om, klimom, ventilatorom, aparatom za kafu i čaj, sefom, mini barom (uz doplatu), fenom za kosu, besplatnim Wi-Fi internetom i ima 24h pristup fitnes centru.


Nova Maldives

Beach Villa with private pool: oko 160 m2, prostrana vila sa pogledom na okean i direktnim pristupom obali, u kojoj možete uživati na privatnom spoljašnjem prostoru ispred vile sa udobnhim garniturama i ležaljkama ili se opuštati u privatnom bazenu. Poseduje otvoreno kupatilo sa spoljašnjim i unutrašnjim tušem i king size krevet. Opremljena je Apple TV-om i Flatscreen HD TV-om, klimom i ventilatorom, besplatnim Wi-Fi internetom, sefom, mini barom (uz doplatu), aparatom za kafu i čaj, fenom za kosu. Kao gost ove vile imate 24h pristup fitnes centru.Water Villa with private pool: oko 150-200 m2,  oaza mira iznad lagune sa direktnim pristupom vodi. Poseduje terasu sa ležaljkama  i privatan bazen na za potpuni ugođaj. Vila je opremljena king size i twin krevetom, prostranim kupatilom sa tušem i samostojećom kadom, besplatnim Wi-Fi internetom, Apple TV-om i Flatscreen HD TV-om, klimom,ventilatorom, sefom , mini barom (uz doplatu), aparatom za kafu i čaj i 24h pristupom fitnes centru.


Nova Maldives

Family Beach Villa: oko 160 m2,  nalazi se na strani izlaska sunca, sa pogledom na lagunu i direktnim pristupom plaži, privatnim spoljašnjim prostorom ispred vile  sa sofama  za sedenje i ležaljkama za sunčanje. Sastoji se od 2 Beach Ville povezane vratima, sadrži 1 dnevnu sobu i 2 odvojene spavaće sobe , 2 kupatila sa tušem i kadom. Kupatilo je otvorenog tipa sa spoljašnjim i unutrašnjim tušem. Vila poseduje klimu i ventilator, fen za kosu, aparat za kafu i čaj, sef, mini bar (uz doplatu), Apple TV i Flatscreen HD TV, besplatan Wi-Fi internet, 24h pristup fitnes centru.Sunset Family Beach Villa with jacuzzi: oko 160 m2 takođe, na zapadnoj strani ostrva sa pogledom na lagunu i privatnim spoljašnjim prostorom ispred vile sa pogledom na zadivljujuće zalaske sunca. Sastoji se od 2 vile povezane vratima . Ima 2 spavaće sobe, 2 kupatila sa kadom i tušem. Kupatilo je poluotvorenog tipa, sa spoljašnjim i unutrašnjim tušem. Možete uživati i u kupanju u privatnom đakuziju okruženi zelenilom. Vila poseduje Apple TV i flatscreen HD TV, klimu i ventilator, aparat za kafu i čaj, sef, mini bar (uz doplatu), fen za kosu, besplatan Wi-Fi internet i 24h pristup fitnes centru.


Nova Maldives

Two Bedroom Beach Residence with private pool: 250 m2 , nalazi se na par koraka od obale, sastoji se od 2 apartmana sa king size krevetima, privatnim spoljašnjim prostorom ispred vile sa sofama i ležaljkama za sunčanje. Ima kupatilo otvorenog tipa sa spoljašnjim i unutrašnjim tušem i đakuzi. Opremljena je Apple TV-om i Flatscreen HD TV-om , besplatnim Wi-Fi internetom, klimom, ventilatorom, sefom, mini barom (uz doplatu), aparatom za kafu i čaj i pristup fitnes centru 24h.Ishrana: U Nova Maldives resortu je ishrana bazirana na punom pasionu, uz mogućnost doplate za All Inclusive za rezervacije od 4 ili više noći. Glavni restoran je  „Soul kitchen“ sa internacionalnom kuhinjom, gde se služe doručak,ručak i večera na bazi švedskog stola. Sadrži još 2 a la carte restorana. Jedan od njih je „Mizu“, japanski Teppanyaki restoran iznad vode. Drugi je „Flames grill house“  koji nudi lsvežu lokalnu ribu, morske plodove i meso grilovane do perfekcije.
Nova sadrzi i 2 bara „ Wink“ koji je glavni bar, gde možete uzivati u koktelima, muzici uzivo i ukusnim zalogajima ( salate, burgeri, club sendviči, pizze) i „ Solis“ koji je pool bar u kome možete pijuckati koktele ili po vašem izboru  sveže ceđene sokove.Zabava: Povremeno večernja zabava, društvene igre.

Sport i fitnes: Od aktivnosti koje su uračunate u cenu spadaju odbojka na plaži, fudbal i 24h pristup fitnes centru. Od aktivnosti koje su dostupne uz doplatu spadaju skijanje na vodi, jet ski, windsurfing, kajak, veslanje na dasci, parasaling, kite surfing.Ronjenje: Nova Maldives je raj za ljubitelje ronjenja, sa preko 35 lokacija za ronjenje na 10-60 min vožnje brodom. Jedna od par lokacija u svetu gde pored ronjenja da meduzama i ražama, možete roniti i pored nežnih divova kit ajkula. Pored ronjenja organizuju i radionice gde sve može više naučiti o biologiji, zaštiti morskog sveta i kit ajkula. Organizuju i ronjenje uz koralni greben, noćno ronjenje i ronjenje sa kornjačama.
Možete ići i na razne izlete kao što su krstarenje sa delfinima, sunset cruse, tura Južnim Ari atolim i pecanje, Handline (ručno) pecanje u kombinaciji sa zalaskom sunca ili privatno krstarenje brodom.Wellnes: Opustite se i preporodite  u Eskape Spa wellnes centru, koji se nalazi iznad vode gledajući na  očaravajuće plavetnilo Nova lagune. Možete uživati u raznim spra ritualima i tretmanima za koje se koriste luksuzni organski proizvodi. Takođe, u raznim vrstama masaža i  aromaterapija. Sa svoje 3 blažene sobe za tretmane, Thai i Yoga paviljonom i sobom za relaksaciju, Eskape Spa će Vam pružiti wellnes iskustvo dizajnirano da se povežete i probudite svoja čula.Venčanje i medeni mesec: Za sve koje sanjaju o venčanju na Maldivima, Nova je pravi izbor. Nude nekoliko paketa venčanja i na Vama je samo da izaberete i uzivate u svom danu. U ponudi možete naći pakete „Ocean promises“ -privatna ceremonija na plaži, mladenci i matičar, „Sandy toes“ – ceremonija na privatno ostrvu gde možete krunisati svoju ljubav u prisustvu porodice  , i „A sun kissed kind of love“ na Nova paviljonu iznad vode.
Takođe, Nova resort tek venčanim parovima poklanja večeru na plaži od 3 jela, 60 minutnu masažu u Eskape spa wellnes centru, penušavo vino i korpu voća. Ovaj poklon je namenjen mladencima koji su se venčali u predhodnih 12 meseci i rezervisali su minimum 7 noći.
Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

ili

Ukoliko vas zanimaju primeri cena aranžmanaPogledajte iskustva putnika:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.