Nova Maldives 5*

Položaj: Nova Maldives se nalazi na atolu Južni Ari, na ostrvu veličine oko 210 m x 240 m. Od aerodroma do njega se stiže hidroavionom, voznja traje 25 minuta.


Nova Maldives

Hotel: Nova Maldives je moderan hotel, otvoren 2022. godine, pripada Pulse Hotels & Resorts brendu. Nalazi se na ostrvu sa fantastičnim plažama i bujnom tropskom vegetacijom. Greben hotela je bogat vrstama, jatima riba vojnika i riba šišmiša. I baš zbog toga Nova je u programu „ Održivo putovanje“, ulažu velike napore u održivost poslovanja i očuvanje životne sredine. Vile su opremljene u prirodnim svetlim tonovima i minimalističkom dizajnu. Gastronomsku ponudu čine 3 restorana , glavni „ Soul kitchen“ sa internacionalnom kuhinjom, „ Flames grill house“ sa specijalitetima sa rostilja i „Mizu“ sa japanskom Teppanyaki kuhinjom. Takođe, možete uživati u u 2 bara „Wink“ kao glavni bar i „Solis“ kao poll bar. U sklopu hotela postoji i konferencijska sala, juvelirnica, suvenirnica, foto studio, teretana, welness. Besplatan je Wi-Fi internet u svim vilama.Sobe: 76 smeštajnih jedinica

Beach Villa: oko 80 m2, nalazi se na strani izlaska sunca, ima direktan pristup plaži, okružena zelenilom i sadrži privatni spoljašnji prostor sa garniturom za sedenje, kao i ležaljke  za sunčanje. Poseduje kupatilo otvorenog tipa sa spoljašnjim i unutrašnjim tušem, king size krevet, aparate za kafu i čaj, Apple TV i flatscreen HD TV, fen za kosu, besplatan Wi-Fi internet , klimu i ventilator, mini bar (uz doplatu), sef, 24 h pristup fitnes centru.


Nova Maldives

Sunset Beach Villa: oko 80 m2 , nalazi se na zapadnoj strani ostrva, poseduje privatni spoljašnji prostor sa garniturama na kojima možete uživati u očaravajućim zalascima sunca. Ima i direktan pristup plaži sa ležaljkama za sunčanje. Kupatilo je poluotvorenog tipa sa unutrašnjim i spoljašnjim tušem. Vila je opremljena i Apple TV-om i flatscreen HD TV-om , sefom, mini barom (uz doplatu), klimom i ventilatorom, fenom za kosu, aparatom za čaj i kafu, besplatnim Wi-Fi internetom i ima 24h pristup fitnes centru.Sunset Beach Villa with jacuzzi: oko 80 m2 par koraka od plaže, na zapadnoj strani ostrva, sa prirodnim hladom i privatnim spoljašnjim prostorom ispred vile sa garniturom za uzivanje u pogledu na prelivanje boja dok  sunce zalazi na horizontu.  Ima direktan pristup plaži sa ležaljkama za sunčanje, kupatilo otvorenog tipa sa unutrašnjim i spoljašnjim tušem, kao i đakuzi sa mogućnošću podešavanja tempreture. Vila je opremljena king size krevetom, klima uređajem i ventilatorom, Apple TV-om i flatscreen TV-om, besplatnim Wi-Fi internetom, aparatom za čaj i kafu, sefom, fenom za kosu, mini barom (uz doplatu) i 24h pristupom fitnes centru.


Nova Maldives

Water Villa: oko 125-150 m2 bungalov iznad vode, sa pogledom na otvoren okean i direktnim pristupom laguni. Možete se sunčati na prostranoj terasi ili stepenicama sići do lagune i uživati u plivanju.Vila poseduje prostrano kupatilo sa samostojećom kadom i unutrašnjim tušem. Opremljena je klimom i ventilatorom, Apple TV-om i flatscreen HD TV-om, aparatom za kafu i čaj, fenom za kosu, sefom, besplatnim Wi-Fi internetom i ima 24h pristup fitnes centru.Water Villa wizh jacuzzi: oko 125-150 m2, takođe, bungalov iznad vode,sa direktnim pogledom na more i pristupom laguni. Poseduje terasu sa ležaljkama za sunčanje i đakuzijem sa mogućnošću kontole temperature. Opremljena je king size i twin krevetom, prostanim kupatilom sa samostojećom kadom i unutrašnjim tušem. Takođe, i Apple TV-om i flatscreen HD TV-om, klimom, ventilatorom, aparatom za kafu i čaj, sefom, mini barom (uz doplatu), fenom za kosu, besplatnim Wi-Fi internetom i ima 24h pristup fitnes centru.


Nova Maldives

Beach Villa with private pool: oko 160 m2, prostrana vila sa pogledom na okean i direktnim pristupom obali, u kojoj možete uživati na privatnom spoljašnjem prostoru ispred vile sa udobnhim garniturama i ležaljkama ili se opuštati u privatnom bazenu. Poseduje otvoreno kupatilo sa spoljašnjim i unutrašnjim tušem i king size krevet. Opremljena je Apple TV-om i Flatscreen HD TV-om, klimom i ventilatorom, besplatnim Wi-Fi internetom, sefom, mini barom (uz doplatu), aparatom za kafu i čaj, fenom za kosu. Kao gost ove vile imate 24h pristup fitnes centru.Water Villa with private pool: oko 150-200 m2,  oaza mira iznad lagune sa direktnim pristupom vodi. Poseduje terasu sa ležaljkama  i privatan bazen na za potpuni ugođaj. Vila je opremljena king size i twin krevetom, prostranim kupatilom sa tušem i samostojećom kadom, besplatnim Wi-Fi internetom, Apple TV-om i Flatscreen HD TV-om, klimom,ventilatorom, sefom , mini barom (uz doplatu), aparatom za kafu i čaj i 24h pristupom fitnes centru.


Nova Maldives

Family Beach Villa: oko 160 m2,  nalazi se na strani izlaska sunca, sa pogledom na lagunu i direktnim pristupom plaži, privatnim spoljašnjim prostorom ispred vile  sa sofama  za sedenje i ležaljkama za sunčanje. Sastoji se od 2 Beach Ville povezane vratima, sadrži 1 dnevnu sobu i 2 odvojene spavaće sobe , 2 kupatila sa tušem i kadom. Kupatilo je otvorenog tipa sa spoljašnjim i unutrašnjim tušem. Vila poseduje klimu i ventilator, fen za kosu, aparat za kafu i čaj, sef, mini bar (uz doplatu), Apple TV i Flatscreen HD TV, besplatan Wi-Fi internet, 24h pristup fitnes centru.Sunset Family Beach Villa with jacuzzi: oko 160 m2 takođe, na zapadnoj strani ostrva sa pogledom na lagunu i privatnim spoljašnjim prostorom ispred vile sa pogledom na zadivljujuće zalaske sunca. Sastoji se od 2 vile povezane vratima . Ima 2 spavaće sobe, 2 kupatila sa kadom i tušem. Kupatilo je poluotvorenog tipa, sa spoljašnjim i unutrašnjim tušem. Možete uživati i u kupanju u privatnom đakuziju okruženi zelenilom. Vila poseduje Apple TV i flatscreen HD TV, klimu i ventilator, aparat za kafu i čaj, sef, mini bar (uz doplatu), fen za kosu, besplatan Wi-Fi internet i 24h pristup fitnes centru.


Nova Maldives

Two Bedroom Beach Residence with private pool: 250 m2 , nalazi se na par koraka od obale, sastoji se od 2 apartmana sa king size krevetima, privatnim spoljašnjim prostorom ispred vile sa sofama i ležaljkama za sunčanje. Ima kupatilo otvorenog tipa sa spoljašnjim i unutrašnjim tušem i đakuzi. Opremljena je Apple TV-om i Flatscreen HD TV-om , besplatnim Wi-Fi internetom, klimom, ventilatorom, sefom, mini barom (uz doplatu), aparatom za kafu i čaj i pristup fitnes centru 24h.Ishrana: U Nova Maldives resortu je ishrana bazirana na punom pasionu, uz mogućnost doplate za All Inclusive za rezervacije od 4 ili više noći. Glavni restoran je  „Soul kitchen“ sa internacionalnom kuhinjom, gde se služe doručak,ručak i večera na bazi švedskog stola. Sadrži još 2 a la carte restorana. Jedan od njih je „Mizu“, japanski Teppanyaki restoran iznad vode. Drugi je „Flames grill house“  koji nudi lsvežu lokalnu ribu, morske plodove i meso grilovane do perfekcije.
Nova sadrzi i 2 bara „ Wink“ koji je glavni bar, gde možete uzivati u koktelima, muzici uzivo i ukusnim zalogajima ( salate, burgeri, club sendviči, pizze) i „ Solis“ koji je pool bar u kome možete pijuckati koktele ili po vašem izboru  sveže ceđene sokove.Zabava: Povremeno večernja zabava, društvene igre.

Sport i fitnes: Od aktivnosti koje su uračunate u cenu spadaju odbojka na plaži, fudbal i 24h pristup fitnes centru. Od aktivnosti koje su dostupne uz doplatu spadaju skijanje na vodi, jet ski, windsurfing, kajak, veslanje na dasci, parasaling, kite surfing.Ronjenje: Nova Maldives je raj za ljubitelje ronjenja, sa preko 35 lokacija za ronjenje na 10-60 min vožnje brodom. Jedna od par lokacija u svetu gde pored ronjenja da meduzama i ražama, možete roniti i pored nežnih divova kit ajkula. Pored ronjenja organizuju i radionice gde sve može više naučiti o biologiji, zaštiti morskog sveta i kit ajkula. Organizuju i ronjenje uz koralni greben, noćno ronjenje i ronjenje sa kornjačama.
Možete ići i na razne izlete kao što su krstarenje sa delfinima, sunset cruse, tura Južnim Ari atolim i pecanje, Handline (ručno) pecanje u kombinaciji sa zalaskom sunca ili privatno krstarenje brodom.Wellnes: Opustite se i preporodite  u Eskape Spa wellnes centru, koji se nalazi iznad vode gledajući na  očaravajuće plavetnilo Nova lagune. Možete uživati u raznim spra ritualima i tretmanima za koje se koriste luksuzni organski proizvodi. Takođe, u raznim vrstama masaža i  aromaterapija. Sa svoje 3 blažene sobe za tretmane, Thai i Yoga paviljonom i sobom za relaksaciju, Eskape Spa će Vam pružiti wellnes iskustvo dizajnirano da se povežete i probudite svoja čula.Venčanje i medeni mesec: Za sve koje sanjaju o venčanju na Maldivima, Nova je pravi izbor. Nude nekoliko paketa venčanja i na Vama je samo da izaberete i uzivate u svom danu. U ponudi možete naći pakete „Ocean promises“ -privatna ceremonija na plaži, mladenci i matičar, „Sandy toes“ – ceremonija na privatno ostrvu gde možete krunisati svoju ljubav u prisustvu porodice  , i „A sun kissed kind of love“ na Nova paviljonu iznad vode.
Takođe, Nova resort tek venčanim parovima poklanja večeru na plaži od 3 jela, 60 minutnu masažu u Eskape spa wellnes centru, penušavo vino i korpu voća. Ovaj poklon je namenjen mladencima koji su se venčali u predhodnih 12 meseci i rezervisali su minimum 7 noći.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.
Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

2.671 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Pun pansion
    (doručak, ručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Beach Villa
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponuduPogledajte iskustva putnika:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.