Patina Maldives 5*


Patina Maldives pripada grupi Design Hotels. U ovom rizortu će vas razmaziti u svakom smislu te reči. Bilo da ste u potrazi za romatičnim odmorom ili želite da odete na odmor sa porodicom. Otkrijte zašto se za ovaj hotel kaže da je vrhunac luksuza dok odmarate na puderasto belom pesku.

Položaj: Nalazi se na ostrvu Fari. Do hotela se sa glavnog ostrva Male stiže luksuznom jahtom, vožnje traje oko 45 minuta.Hotel: Luksuzni rizort nudi privatnu plažu. Za one koji tokom dana žele da se sklone sa sunca hotel ima zatvoreni bazen, kao i otvoreni.Uživajte u različitim ukusima u nekom od 12 restorana u okviru hotela koji nude lokalne specijalitete, međunarodnu, meksičku, grčku, indijsku ili azijsku kuhinju. Ukoliko želite da se odmorite od plivanja u okeanu ili od šetnje plažom, možete sesti u jedan od dva bara na plaži i osvežiti se nekim egzotičnim koktelom.Za potpuno opuštanje možete posetiti SPA i osloboditi vaše telo i um briga svakodnevnog života. Za one aktivnije tu su fitnes centar, raznorazni sportovi na vodi, ronjenje i teren za tenis. Za najmlađe, tu je Footprints, klub za decu.Sobe: 110 luksuzno opremljenih vila koje nude uslugu 24h. Svaka vila poseduje besplatan Wi-Fi, Smart TV i Playstation, Xbox ili Nintendo na zahtev.

One Bedroom Beach Pool Villa: 240m2; sa pogledom na plažu ili tropsko zelenilo. Vila sa 3 strane ima prozore od poda do plafona i tako čini da ne znate gde počinje a gde se završava priroda. Privatna bašta sa bazenom od 6.2m.Two Bedroom Beach Pool Villa: 600m2 ; sa pogledom na plažu i tropsko zelenilo. Vila sa 3 strane ima prozore od poda do plafona. Privatna bašta od 280 m2 sa bazenom od 9.6 m.
One Bedroom Sunset Beach Pool Villa: 240m2; sa pogledom na plažu i tropsko zelenilo. Vila sa 3 strane ima prozore od poda do plafona i tako čini da ne znate gde počinje a gde se završava priroda. Privatna bašta sa bazenom od 6.2m za uživanje u zalascima sunca.
Two Bedroom Sunset Beach Pool Villa: 600m2; sa pogledom na plažu i okean. Vila sa 3 strane ima prozore od poda do plafona. Privatna bašta od 280 m2 sa bazenom od 9.6 m.
One Bedroom Water Pool Villa: 170m2; sa panoramskim pogledom na okean. Vila s jednom sobom i spoljašnjim prostorom iznad vode koji je odvojen staklenim, kliznim vratima i privatnim bazenom od
6.2m.Two Bedroom Water Pool Villa: 405m2; sa panoramskim pogledom na okean. Vila s dve sobe i spoljašnjim prostorom od 157m2 iznad vode koji je odvojen staklenim, kliznim vratima i privatnim bazenom od 9.2m.
One Bedroom Sunset Water Pool Villa: 170m2; okrenuta ka zapadu s pogledom na plažu ili tropsko zelenilo. Vila s jednom sobom i spoljašnjim prostorom iznad vode koji je odvojen staklenim, kliznim vratima i privatnim bazenom od 6.2m za uživanje u zalascima sunca.Two Bedroom Sunset Water Pool Villa: 405m2; okrenuta ka zapadu sa panoramskim pogledom na okean. Vila s dve sobe i spoljašnjim prostorom od 157m2 iznad vode koji je odvojen staklenim, kliznim vratima i privatnim bazenom od 9.2m.
The Beach House: 1.800m2; jedinstvena trosobna vila na dva sprata sa krovnom terasom i privatnim bazenom od 21 metra. Smešteno u bogato zelenilo tropske bašte.
Fari Studios: 60m2; moderan studio lociran blizu Fari Marina sela i kluba na plaži, galerije i butika. S pogledom na Fari Marina selo ili baštu.Sport: Uračunato: fitnes, tenis, badminton, stoni tenis, vožnja bicikla, vožnja kanua.
Uz doplatu: aerobik, ronjenje s maskom i disaljkom, jedrenje na dasci.Zabava: filmske večeri, živa muzika, karaoke, igraonica, Footprints klub decu, dečije igralište.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


ili

Ukoliko vas zanimaju primeri cena aranžmanaPogledajte više o hotelu:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.