Patina Maldives 5*


Patina Maldives pripada grupi Design Hotels. U ovom rizortu će vas razmaziti u svakom smislu te reči. Bilo da ste u potrazi za romatičnim odmorom ili želite da odete na odmor sa porodicom. Otkrijte zašto se za ovaj hotel kaže da je vrhunac luksuza dok odmarate na puderasto belom pesku.

Položaj: Nalazi se na ostrvu Fari. Do hotela se sa glavnog ostrva Male stiže luksuznom jahtom, vožnje traje oko 45 minuta.Hotel: Luksuzni rizort nudi privatnu plažu. Za one koji tokom dana žele da se sklone sa sunca hotel ima zatvoreni bazen, kao i otvoreni.Uživajte u različitim ukusima u nekom od 12 restorana u okviru hotela koji nude lokalne specijalitete, međunarodnu, meksičku, grčku, indijsku ili azijsku kuhinju. Ukoliko želite da se odmorite od plivanja u okeanu ili od šetnje plažom, možete sesti u jedan od dva bara na plaži i osvežiti se nekim egzotičnim koktelom.Za potpuno opuštanje možete posetiti SPA i osloboditi vaše telo i um briga svakodnevnog života. Za one aktivnije tu su fitnes centar, raznorazni sportovi na vodi, ronjenje i teren za tenis. Za najmlađe, tu je Footprints, klub za decu.Sobe: 110 luksuzno opremljenih vila koje nude uslugu 24h. Svaka vila poseduje besplatan Wi-Fi, Smart TV i Playstation, Xbox ili Nintendo na zahtev.

One Bedroom Beach Pool Villa: 240m2; sa pogledom na plažu ili tropsko zelenilo. Vila sa 3 strane ima prozore od poda do plafona i tako čini da ne znate gde počinje a gde se završava priroda. Privatna bašta sa bazenom od 6.2m.Two Bedroom Beach Pool Villa: 600m2 ; sa pogledom na plažu i tropsko zelenilo. Vila sa 3 strane ima prozore od poda do plafona. Privatna bašta od 280 m2 sa bazenom od 9.6 m.
One Bedroom Sunset Beach Pool Villa: 240m2; sa pogledom na plažu i tropsko zelenilo. Vila sa 3 strane ima prozore od poda do plafona i tako čini da ne znate gde počinje a gde se završava priroda. Privatna bašta sa bazenom od 6.2m za uživanje u zalascima sunca.
Two Bedroom Sunset Beach Pool Villa: 600m2; sa pogledom na plažu i okean. Vila sa 3 strane ima prozore od poda do plafona. Privatna bašta od 280 m2 sa bazenom od 9.6 m.
One Bedroom Water Pool Villa: 170m2; sa panoramskim pogledom na okean. Vila s jednom sobom i spoljašnjim prostorom iznad vode koji je odvojen staklenim, kliznim vratima i privatnim bazenom od
6.2m.Two Bedroom Water Pool Villa: 405m2; sa panoramskim pogledom na okean. Vila s dve sobe i spoljašnjim prostorom od 157m2 iznad vode koji je odvojen staklenim, kliznim vratima i privatnim bazenom od 9.2m.
One Bedroom Sunset Water Pool Villa: 170m2; okrenuta ka zapadu s pogledom na plažu ili tropsko zelenilo. Vila s jednom sobom i spoljašnjim prostorom iznad vode koji je odvojen staklenim, kliznim vratima i privatnim bazenom od 6.2m za uživanje u zalascima sunca.Two Bedroom Sunset Water Pool Villa: 405m2; okrenuta ka zapadu sa panoramskim pogledom na okean. Vila s dve sobe i spoljašnjim prostorom od 157m2 iznad vode koji je odvojen staklenim, kliznim vratima i privatnim bazenom od 9.2m.
The Beach House: 1.800m2; jedinstvena trosobna vila na dva sprata sa krovnom terasom i privatnim bazenom od 21 metra. Smešteno u bogato zelenilo tropske bašte.
Fari Studios: 60m2; moderan studio lociran blizu Fari Marina sela i kluba na plaži, galerije i butika. S pogledom na Fari Marina selo ili baštu.Sport: Uračunato: fitnes, tenis, badminton, stoni tenis, vožnja bicikla, vožnja kanua.
Uz doplatu: aerobik, ronjenje s maskom i disaljkom, jedrenje na dasci.Zabava: filmske večeri, živa muzika, karaoke, igraonica, Footprints klub decu, dečije igralište.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

5.588 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
  • Tip smeštaja:One Bedroom Beach Pool Villa
  • Transfer:Brzi brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponuduPogledajte više o hotelu:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.