SAII Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 4+*

Položaj: SAII Lagoon Maldives je od međunarodnog aerodroma Velana udaljen 8km i do kompleksa se dolazi gliserom u trajanju od 15 minuta. Ostrvo na kome se hotel nalazi je veličine 1200 m x 440 m i bogato je lepom vegetacijom.


SAII Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 3

Hotel: SAII Lagoon Maldives je deo kompleksa, pod nazivom ’’Crossroads Maldives’’ koga čine 2 hotela i Marina sa svojim restoranima i različitim prodavnicama. Marina je sa hotelom povezana mostićem i udaljena je od njega svega 500 m. Tamo se mogu naći najrazličitije prodavnice i restorani, od kojih je možda najpopularniji ’’Hard Rock Cafe Maldives’’. Pored toga gosti imaju pristup i muzeju ’’Maldives Discovery Center’’, kao i centru sportova na vodi. Sam hotel poseduje 1 a-la-carte i 1 jedan restoran na bazi švedskog stola, kao i 2 bazena sa svojim ležaljkama i suncobranima.


Marina

Sobe: 198
Sky Room: oko 44 m2, nalaze se u zgradi sa 12 smeštajnih jedinica koje su na spratu, tuš, kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, televizor, mini bar (uz doplatu), sef, telefon, Wi- FI, ketler za čaj / kafu, nameštena terasa.


Sky Room

Beach Room: oko 44 m2, nalazi se na plaži, pogled more, poluotvoreno kupatilo sa tušem i kadom, kišni tuš, fen za kosu, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef, Tv, telefon, WI-FI, ketler za čaj / kafu, nameštena terasa.


Beach Room

Beach Room with Pool: oko 44m²,u  prizemlju (u zgradi sa 12 smeštajnih jedinica), sa direktnim pristupom plaži. Tuš, kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, televizor, mini bar (uz doplatu), sef, telefon, Wi- FI konekcija, ketler za čaj / kafu, nameštena terasa, sa pogledom na more. Ovaj tip jedinica poseduje i privatni bazen.


Beach Room with Pool

Beach Villa: oko 60m²,nalazi se na plaži, pogled more, poluotvoreno kupatilo sa tušem i kadom, spolajšnji tuš, fen za kosu, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef, TV, telefon, WI-FI, ketler za čaj / kafu, nameštena terasa.


Beach Villa

Overwater Villa: oko 84m², nalazi se iznad vode na postavljenim nosačima, obezbeđen direktan pristup laguni i pogled na more, poluotvoreno kupatilo sa tušem i kadom, spolajšnji tuš, fen za kosu, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef, TV, telefon, WI- FI, ketler za kafu / čaj, nameštena terasa.


Vile na vodi iz vazduha

Two Bedroom Overwater Villa with Pool: oko 240 m², dve spavaće sobe, vila koje se nalazi iznad mora, ima zasebne dnevne sobe, dva kupatila, spoljašnji tuš, zasebna kupatila, fen za kosu, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef, TV, telefon, WI- FI, ketler za kafu / čaj, nameštena terasa sa privatnim bazenom.


Vile na vodi SAII Lagoon Maldives

Ishrana: Raskošan švedski sto za doručak, dok se ručak i večera služe kao set menu (tri jela u nizu) u restoranima „Mr Tomyam“ i „Miss Olive Oyl“, za goste koji su izabrali All Inclusive servis piće (voda, sokovi, kafa, čaj, kokteli, aperitivi, pivo i vino) su uračunati u cenu.


SAII Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 1

Zabava: Povremena večernja zabava.

Sport & Fitness: Uračunato: oprema za gnjuranje, kajak, pedaline, fitnes, joga, odbojka na pesku. Uz doplatu: skijanje na vodi, banana boat, voznja katamaranom.


fitnes

Ronjenje: Centar za ronjenje u okviru „Marina @ CROSSROADS” nudi školu i obuku ronjenja.

Wellness: Opuštajući Spa centar u okviru rizorta nudi različite masaže i tretmane (uz doplatu).


SAII Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.
Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAJ

JUN

JUL

AVG

SEP

2.370 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Sky Room
  • Transfer:Brzi brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.