SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 4+*

Položaj: Hotel je od međunarodnog aerodroma Velana udaljen 8km i do kompleksa se dolazi gliserom u trajanju od 15 minuta.

Hotel: Jedan od novijih rizorta koji se se nalazi na privatnom ostrvu nudi mnoštvo pogodnosti svojim klijentima raznovrsnom ponudom restorana, barova i šankova na otvorenom, bazenom i wellness centrom, dok prelaskom preko pešačkog mosta gosti dolaze do „Marina @CROSSROADS” gde će imati priliku da posete: centar za ronjenje i sportove na vodi, centar „Marine Discovery”, centar “Maldives Discovery”, dečiji klub i kamp na plaži kao i mnoštvo restorana sa indijskom, lokalnom i međunarodnom kuhinjom. WiFi konekcija je dostupna u svim objektima.

Sobe: 198
Sky Room: između 41m2 -45m2, nalaze se u zgradi sa 12 smeštajnih jedinica koje su na spratu, tuš, kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, televizor, mini bar (uz doplatu), sef, telefon, Wi- FI konekcija, ketler za čaj / kafu, nameštena terasa.
Beach Villa: između 51m2 -60m2, nalazi se na plaži, pogled more, poluotvoreno kupatilo sa tušem i kadom, kišni tuš, fen za kosu, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef, Tv, telefon, WI-FI konekcija, ketler za čaj / kafu, nameštena terasa.
Overwater Villa: između 81m2-90m2, nalazi se iznad vode na postavljenim nosačima, obezbeđen direktan pristup laguni i pogled na more, poluotvoreno kupatilo sa tušem i kadom, kišni tuš, fen za kosu, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef, tv, telefon, WI- FI konekcija , ketler za kafu / čaj, nameštena terasa.
Two Bedroom Overwater Poll Villa: oko 240 m2, dve spavaće sobe, vila koje se nalazi na nosačima postavljenim direktno iznad mora, pogled more, zasebne dnevne sobe, dva kupatila, kišni tuš, zasebna kupatila, kišni tuš, fen za kosu, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), sef, tv, telefon, WI- FI konekcija, ketler za kafu / čaj, nameštena terasa.

Ishrana: Raskošan švedski sto za doručak, dok se ručak i večera služe kao set menu (tri jela u nizu) u restoranima „Mr Tomyam“ i „Miss Olive Oyl“, za goste koji su izabrali All Inclusive servis piće (voda, sokovi, kafa, čaj, kokteli, aperitivi, pivo i vino) su uračunati u cenu.

Zabava: Povremena večernja zabava.

Sport & Fitness: Uračunato: oprema za gnjuranje, kajak, pedaline, fitnes, joga, odbojka na pesku. Uz doplatu: skijanje na vodi, banana boat, voznja katamaranom.

Ronjenje: Centar za ronjenje u okviru „Marina @ CROSSROADS” nudi školu i obuku ronjenja.

Wellness: Opuštajući Spa centar u okviru rizorta nudi različite masaže i tretmane.

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

saii-lagoon-maldives-curio-collection-by-hilton

Saii Lagoon Curio Collection by Hilton 4+*〈detaljnije o hotelu〉

Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

OKT

NOV

DEC

JAN

FEB

2.228 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana * za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge: 7 x Pun pansion
    (doručak, ručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja: Sky Room
  • Transfer: Brzi brod
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte više o hotelu:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.