JW Marriott Maldives Resort & Spa 5+*


Položaj: „JW Marriott Resort“ se nalazi na Vagaru ostrvu, veličine 595m x 215 m. Aerodrom Velana je udaljen 55 minuta leta hidroavionom.Hotel: Gostima se nudi ukupno 5 restorana od čega 4 a la carte sa bogatim izborom različitih ukusa iz celog sveta kao i ponudom hrane na bazi azijske, kontinentalne, medjunarodne, vegetarijanske i hallal kuhinje, dok su 3 bara i cigar salon uz nargile kao i vinski podrum, mesta gde ćete se osvežiti i uparivati ukuse vina iz celog sveta uz vrhunske obroke. Za mališane obezbeđen je dečiji klub „Little Griffin‘s“ sa dečijim bazenom, gusarskim brodom dugačkim 13 metara i zatvorenim igralištem, dok su za ljubitelje aktivnijeg odmora na raspolaganju 2 bazena za odrasle, fitness centar, krstarenja, vožnja katamaranom, ronjenje i mnogobrojni sportovi na vodi. U okviru kompleksa je obezbeđena WI- FI konekcija kao i butik i suvenirnica.Sve sobe su moderno opremljene sa maldivskim motivima uz zasebne dnevne i spavaće sobe, nameštene terase za sunčanje i uslugom batlera 24/7.

Sobe: 60

Overwater Villa Pool Sunrise: oko 234m2,  nalaze sa na nosačima postavljenim iznad vode sa pogledom na more, sadrže, bračni krevet, kupatilo sa kadom, kišni tuš,zaseban bazen, privatna terasa za sunčanje, fen za sušenje kose, bade mantil, telefon, tv, WI-FI, pegla i daska za peglanje, ketler za čaj / kafu, aparat za espresso kafu, mini bar, sef, klima uređaj.Beach Pool Villa: oko 248 m2, nalaze se na plaži, u okruženju tropske vegetacije, pruža delimičan pogled na more, bračni krevet, kupatilo sa kadom, kišni tuš,zaseban bazen, privatna terasa za sunčanje, fen za sušenje kose, bade mantil, telefon, tv, WI-FI, pegla i daska za peglanje, ketler za čaj / kafu, aparat za espresso kafu, mini bar, sef, klima uređaj.Duplex Overwater Pool Villa: oko 274m2,dupleks vila nalazi sa na nosačima postavljenim iznad vode sa pogledom na more i direktan pristup moru, zasebna dnevna i spavaća sobe sadrže, bračni krevet, dva kupatila sa kadom, kišni tuš, zaseban bazen, privatna terasa za sunčanje, fen za sušenje kose, bade mantil, telefon, tv, WI-FI, pegla i daska za peglanje, ketler za čaj / kafu, aparat za espresso kafu, mini bar, sef, klima uređaj.Duplex Beach Pool Villa: oko 285m2, dupleks vila na plaži na 2 nivoa, sa kombinovanom dnevnom i spavaćom sobom, uz dodatne dve spavaće sobe i tri kupatila u okruženju tropskog zelenila, pruža pogled na more, bračni krevet, kupatilo sa kadom, kišni tuš, zaseban bazen, privatna terasa za sunčanje, fen za sušenje kose, bade mantil, telefon, tv, WI-FI, pegla i daska za peglanje, ketler za čaj / kafu, aparat za espresso kafu, mini bar, sef, klima uređaj.Ishrana: Doručak na bazi švedskog stola se služi u restoranu „Aailaa“ dok u ovom restoranu na bazi set menia gosti mogu dobiti ručak i večeru. Za ljubitelje italijanske hrane „Fiamma“ a la carte restoran je dostupan za ručak i večeru, dok ljubitelji tajlandske kuhinje za ručak mogu posetiti „Kaashi“ a la carte restoran. Za romantične večere hotel nudi ljubiteljima azijske kuhinja dva a la carte restorana „Hashi“ i „Shio“. Piće nije uračunato u cenu.Zabava: Povremena večernja zabava uz živu muziku i karaoke.

Sport&Fitness: Uračunato: fitness centar, stoni tenis, vožnja kajakom, odbojka na pesku, veslanje na dasci. Uz doplatu: vožnja banana čamcem, ronjenje, ribolov.

Ronjenje: Hotelski centar za sportove na vodi u svom sastavu poseduje i školu ronjenja „Padi“ uz instruktore na nekoliko jezika.

Wellness: Hotelski Spa centar poseduje ukupno 7 prostorija za masaže, tretmane za negu lica i tela i uz parno kupatilo napuniće vaše baterije.Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

5.150 €

Cena PO OSOBI uključuje:

  • Avio kartu sa taksama
  • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
  • Tip usluge:7 x Polupansion
    (doručak i večera)
    * All Inclusive moguć uz doplatu
  • Tip smeštaja:Overwater Pool Villa
  • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponuduPogledajte više o hotelu:

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.