Conrad Maldives Rangali Island 6*


Položaj: Conrad Maldives Rangali Island se prostire na 2 ostrva: ostrvo Rangali veličine 460m x 230 m i ostrvo Rangalifinohlu veličine 530 m x 120 m koji su povezani mostićem i šatl Dhoni brodićem. Aerodrom Male, udaljen je oko 91 km.


Conrad Maldives Rangali

Hotel: Predivni položaj ovog hotela je posebno omiljen kod zahtevnijih gostiju. Na glavnom ostrvu Rangalifinohlu nalazi se glavni restoran ,,Atoll Market Place’’ sa 8 otvorenih kulinarskih stanica: italijanska, azijska, japanska i indijska jela koja očaravaju, ,,Sunset Grill Reestaurant’’ koji je izgrađen iznad vode, kineski fine-dinning restoran ,,Ufaa by Jereme Leung’’ i ,,Mandhoo Spa Restaurant’’ (inovativna biodimanička i organska kuhinja).Nesvakidašnji podvodni restoran ,,Ithaa’’ (savremena francuska kuhinja: u večernjim satima od 16 godina starosti), kao i ,,Wine & Cheese Bar’’ dopunjavaju gastromonsku ponudu. Bazen sa odvojenim dečijim bazenom, juvelirnica, različiti butici i prodavnice, frizer i besplatan Wi-Fi upotpunjuju ponudu ostrva. Na ostrvu Rangali, sa sopstvnom recepcijom, nalazi se ,,Quiet Zone’’ (za starije od 16 godina) sa bazenom i lounge barom, ,,Koko Grill Restaurant’’ (japanski), restoran ,,Vilu’’ (mediteranski, azijski) sa barom, kao i podzemni ,,The Wine Cellar’’ u kom se uz delikatesnu kuhinju serviraju odgovarajuća vina.


Conrad Maldives Rangali  1

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat. Uz rezervisan polupansion dodatno i švedski sto za večeru u ,,Atoll Market Place’’. Uz pun pansion dodatno meni za ručak u ,,Mandhoo’’ ili ,,Ufaa’’, a za večeru švedski sto u ,,Atoll Market Place’’. Uz rezervisani polupansion plus odnosno pun pansion, uračunata su uz obroke i bezalkoholna pića, pivo, vino kuće i odabrani kokteli. U ostalim restoranima (osim Rangali Bar i Quite Zone) se polupansion naplaćuje.Sobe: 150
Beach Villa: oko 150 m² (od toga spoljašnji deo oko 50 m²) (35), smeštena na ostrvu Rangalifinohlu, elegantno uređene sa puno ukusa, kombinovano unutrašnjo-spoljašnje kupatilo sa WC, kao i spoljašnji tuš i kutak sa spoljašnjom kadom u baštenskom delu, fen, bade mantil, garderober, TV, CD/ DVD plejer, telefon, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, Nesperesso® aparat, sef, terasa sa ležaljkama i pristupom plaži.

Deluxe Beach Villa: oko 300 m² (od toga spoljašnji deo oko 120 m²) (42), kao Beach Villa, sa dosta privatnog prostora, dobro osvetljenim spavaćim prostorom, prostranim baštenskim delom i privatnim bazenom ispred terase.Sunrise Water Villa: oko 86 m² (28), kao Beach Villa, na ostrvu Regali, nalazi se direktno iznad lagune, luksuzno opremljena nameštajem Philippe Starck® u maldivskom, modernom stilu, sa zatvorenim kupatilom i privatnim bazenom na terasi za sunčanje.


Conrad Maldives Rangali  3

Deluxe Water Villa with Pool: oko 115 m² (12), kao Water Villa, u tradicionalnom maldivskom stilu, bez bazena, sa đakuzijem u spoljašnjem prostoru.


Grand Water Villa: oko 150 m², na ostrvu Rangalifinohlu, sa zastakljenim kupatilom, prostranom terasom za sunčanje i bazenom u spoljašnjem delu.Deluxe Water Villa: oko 115 m² (uključujući i spoljašnji deo) (6), kao Superior Water Villa, luksuznije opremljena.

Sport i fitnes: Uračunato: fitnes centar, teniski teren sa osvetljenjem, odbojka na plaži, veliki izbor nemotorizovanih vodenih sportova. Uz doplatu: joga, pilates, skijanje na vodi, wakeboard, jet-ski, kite-surfing, fun tubes, čamac sa staklenim dnom, banana-čamac, pecanje na otvorenom moru.


Conrad Maldives Rangali  5

Deca: dečiji klub za decu 3-12 godina, dnevno otvoren 8.30-19h. Uključene mnoge aktivnosti.

Ronjenje: Na oko 30 m ispred ostrva nalazi se greben dugačak oko 750 m. Škola ronjena (PADI) nudi ronilačke izlete i kurseve. Oprema za snorkling uračunata.Beauty & Wellness: Conrad Maldives Rangali Island ima prelepi „Spa Retreat“ koji je smešten ispred ostrva Rangalifinohlu, dok se drugi spa centar na vodi nalazi ispred Rangali ostrvu. Uz doplatu: parno kupatilo, sauna, masaže, tretmani za regeneraciju i razni tretmani za ulepšavanje.


Conrad Maldives Rangali  4

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

ili

Ukoliko vas zanimaju primeri cena aranžmana


Pogledajte iskustva putnika:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.