Conrad Maldives Rangali Island 6*


Položaj: Conrad Maldives Rangali Island se prostire na 2 ostrva: ostrvo Rangali veličine 460m x 230 m i ostrvo Rangalifinohlu veličine 530 m x 120 m koji su povezani mostićem i šatl Dhoni brodićem. Aerodrom Male, udaljen je oko 91 km.


Conrad Maldives Rangali

Hotel: Predivni položaj ovog hotela je posebno omiljen kod zahtevnijih gostiju. Na glavnom ostrvu Rangalifinohlu nalazi se glavni restoran ,,Atoll Market Place’’ sa 8 otvorenih kulinarskih stanica: italijanska, azijska, japanska i indijska jela koja očaravaju, ,,Sunset Grill Reestaurant’’ koji je izgrađen iznad vode, kineski fine-dinning restoran ,,Ufaa by Jereme Leung’’ i ,,Mandhoo Spa Restaurant’’ (inovativna biodimanička i organska kuhinja).Nesvakidašnji podvodni restoran ,,Ithaa’’ (savremena francuska kuhinja: u večernjim satima od 16 godina starosti), kao i ,,Wine & Cheese Bar’’ dopunjavaju gastromonsku ponudu. Bazen sa odvojenim dečijim bazenom, juvelirnica, različiti butici i prodavnice, frizer i besplatan Wi-Fi upotpunjuju ponudu ostrva. Na ostrvu Rangali, sa sopstvnom recepcijom, nalazi se ,,Quiet Zone’’ (za starije od 16 godina) sa bazenom i lounge barom, ,,Koko Grill Restaurant’’ (japanski), restoran ,,Vilu’’ (mediteranski, azijski) sa barom, kao i podzemni ,,The Wine Cellar’’ u kom se uz delikatesnu kuhinju serviraju odgovarajuća vina.


Conrad Maldives Rangali 1

Ishrana: Bogati švedski sto za doručak uračunat. Uz rezervisan polupansion dodatno i švedski sto za večeru u ,,Atoll Market Place’’. Uz pun pansion dodatno meni za ručak u ,,Mandhoo’’ ili ,,Ufaa’’, a za večeru švedski sto u ,,Atoll Market Place’’. Uz rezervisani polupansion plus odnosno pun pansion, uračunata su uz obroke i bezalkoholna pića, pivo, vino kuće i odabrani kokteli. U ostalim restoranima (osim Rangali Bar i Quite Zone) se polupansion naplaćuje.Sobe: 150
Beach Villa: oko 150 m² (od toga spoljašnji deo oko 50 m²) (35), smeštena na ostrvu Rangalifinohlu, elegantno uređene sa puno ukusa, kombinovano unutrašnjo-spoljašnje kupatilo sa WC, kao i spoljašnji tuš i kutak sa spoljašnjom kadom u baštenskom delu, fen, bade mantil, garderober, TV, CD/ DVD plejer, telefon, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, plafonski ventilator, mini-bar, aparat za kafu/čaj, Nesperesso® aparat, sef, terasa sa ležaljkama i pristupom plaži.

Deluxe Beach Villa: oko 300 m² (od toga spoljašnji deo oko 120 m²) (42), kao Beach Villa, sa dosta privatnog prostora, dobro osvetljenim spavaćim prostorom, prostranim baštenskim delom i privatnim bazenom ispred terase.Sunrise Water Villa: oko 86 m² (28), kao Beach Villa, na ostrvu Regali, nalazi se direktno iznad lagune, luksuzno opremljena nameštajem Philippe Starck® u maldivskom, modernom stilu, sa zatvorenim kupatilom i privatnim bazenom na terasi za sunčanje.


Conrad Maldives Rangali 3

Deluxe Water Villa with Pool: oko 115 m² (12), kao Water Villa, u tradicionalnom maldivskom stilu, bez bazena, sa đakuzijem u spoljašnjem prostoru.


Grand Water Villa: oko 150 m², na ostrvu Rangalifinohlu, sa zastakljenim kupatilom, prostranom terasom za sunčanje i bazenom u spoljašnjem delu.Deluxe Water Villa: oko 115 m² (uključujući i spoljašnji deo) (6), kao Superior Water Villa, luksuznije opremljena.

Sport i fitnes: Uračunato: fitnes centar, teniski teren sa osvetljenjem, odbojka na plaži, veliki izbor nemotorizovanih vodenih sportova. Uz doplatu: joga, pilates, skijanje na vodi, wakeboard, jet-ski, kite-surfing, fun tubes, čamac sa staklenim dnom, banana-čamac, pecanje na otvorenom moru.


Conrad Maldives Rangali 5

Deca: dečiji klub za decu 3-12 godina, dnevno otvoren 8.30-19h. Uključene mnoge aktivnosti.

Ronjenje: Na oko 30 m ispred ostrva nalazi se greben dugačak oko 750 m. Škola ronjena (PADI) nudi ronilačke izlete i kurseve. Oprema za snorkling uračunata.Beauty & Wellness: Conrad Maldives Rangali Island ima prelepi „Spa Retreat“ koji je smešten ispred ostrva Rangalifinohlu, dok se drugi spa centar na vodi nalazi ispred Rangali ostrvu. Uz doplatu: parno kupatilo, sauna, masaže, tretmani za regeneraciju i razni tretmani za ulepšavanje.


Conrad Maldives Rangali 4

Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavaju petogodišnjice braka.

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

MAJ

JUN

JUL

AVG

SEP

3.579 €

Cena PO OSOBI uključuje:

 • Avio kartu sa taksama
 • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
 • Tip usluge:7 x Polupansion
  (doručak i večera)
  * All Inclusive moguć uz doplatu
 • Tip smeštaja:Beach Villa
 • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu


Pogledajte iskustva putnika:


Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.