Joali Maldives 6*

Položaj: Joali Maldives resort se nalazi na ostrvu Muravandhoo na Raa atolu, severni deo Maldiva. Lociran u sred Indijskog okeana, oivičen plažama boje slonovače i azurno plavom vodom. Od aerodroma u Maleu se do resorta stiže letom hidroavionom u trajanju od 40 min.


Joali Maldives

Hotel: Joali Maldives je otvoren 2018. godine, sagrađen je imajući u vidu očuvanje prirodnog okruženja, više od 1.000 drveća je sačuvano. U tome možete učestvovati i vi kao gosti putem njihovog „Joali reef restoration programme“ gde možete „usvojiti“ koralni okvir ili sto. Iz resorta u vaše ime posade korale i o njima vode račua dok ne dostignu zrelost i onda ih presade u „kućni“ greben resorta. Ceo proces može biti i personalizovan, na okvir/sto se doda pločica sa vašim imenom i šalju vam slike napretka svakog meseca u toku godinu dana.


Joali Maldives 1

Gastronomsku ponudu resorta čine 4 restorana: Vandhoo, Saoke, Bellinis i Tuhu. Pored restorana tu je i Mura bar, oni sa istančanim ukusom mogu uživati u Wine cellar i Whisky & cigare lonudžu. Za ljubitelje slatkiša tu je La Joie poslastičarnica, sa preko 60 vrsta sladoleda, ručno pravljenih mafina i macaroons-a.
Joali Maldives je kreirao mnoštvo radionica u okviru „Kids of Joali“ programa,kako bi se najmlađi zabavljali. Neke od njih su interaktivne potrage za blagom i kulinarske lekcije u kuhinji prolagođenoj deci. Svi programi su prilagođeni deci od 4-12 godina.
Za one koji vole da ostanu u formi čak i dok su na odmoru resort raspolaže fitness centrom, a posle treninga možete se relaksirati u Spa by Espa wellness centru.Sobe: 73 smeštajne jedinice – 24 vile na plaži i 49 vila na vodi

Beach villa with pool: unutrašnjost površine 108 m2, spoljašnjost 680 m2 ; prostrana vila sa 1 spavaćom sobom sa king size ili twin krevetom,može ugostiti do 3 gosta, ima pogled na plažu i more. Opremljena je ručno izrađenom dekoracijom, privatnim dvorištem na plaži, kupatilom su spa stilu sa saostojećom kadom i spoljašnjim „rain“ tušom. Poseduje infinity bazen koji gleda na okean, savršen za plivanje pod zvezdama sakriveni od pogleda. Privatni batler je tu da Vam osigura idealan boravak u resortu.  Vila je opremljena Apple TV-om, BOSE ozvučenjem, telefonom, klimom, besplatnim Wi-Fi internetom, sefom, aparatom za kafu/čaj, mini barom, fenom i peglom za kosu, antialergjskim jastucima. Dvorište vile na plaži je opremljeno ležaljkama za sunčanje, suncobranima i garniturom za sedenje.


Joali Maldives vila

Luxury beach villa with pool: unutrašnjost površine 117 m2, spoljašnjost 865 m2; može ugostiti do 4 gosta;  Prostrana vila sa odvojenim dnevnim boravkom, spavaćom sobom i privatnom bibliotekom. U dvorištu se nalazi infinity bazen ,smešten u tropskom zelenilu, kao i ležaljke, suncobrani i garnitura za sedenje. Vila poseduje prostrano kupatilo sa samostojećom kadom, „his & her washbasins“, spoljašnjim „rain“ tušom. Takođe su Vam dostupne usluge privatnog batlera, za sve što Vam je potrebno za savršen boravak. Vila je opremljena sa  king size ili twin krevetom, antialergijskim jastucima, klimom, besplatnim Wi-Fi internetom Apple TV-om, BOSE ozvučenjem, telefonom, aparatom za kafu/čaj,mini barom, sefom, fenom i peglom za kosu.


vila sa bazenom

Water villa with pool: unutrašnjost površine 100 m2, spoljašnjost 240 m2, može ugostiti do 3 gosta;
Opustite na prostranoj terasi uz zvuk talasa Indijskog okeana pod Vašim nogama ili uživajte u infinity bazenu koji gleda na beskrajno plavetnilo okeana. Vila poseduje prostrano kupatilo, sa „his & her washbasins“, samostojećom kadom, spoljašnjim „rain“ tušem, fenom i peglom za kosu. Opremljena je king size ili twin krevetom, antialergijskim jastucima, klimom, besplatnim Wi-Fi internetom, Apple TV-om, BOSE ozvučenjem, telefonom, mini barom, sefom, aparatom za kafu/čaj. Vaš boravaku ovoj vili će upotpuniti i usluga privatnog batlera koji je na raspolaganju za Vaše želje i zahteve.


Joali Maldives bazen

Luxury water villa with pool: unutrašnjost površine 108 m2, spoljašnjost 240 m2 ; može ugostiti 3 gosta; Vila raspolaže spavaćom sobom, dnevnom sobom sa pogledom na svetlucavi okean i uređenom bibliotekom, terasom za sunčanje sa ležaljkama i infinity bazenom. Prostrano kupatilo je opremljeno samostojećom kadom, „his & her washbasins“, velikim gardaroberom, spoljašnjim „rain“ tušem, fenom i peglom za kosu. Vilaje takodje opremljena klimom, Apple TV-om, BOSE ozvučenjem, besplatnim Wi-Fi internetom, telefonom, antialergijskim jastucima, mini barom, sefom, aparatom za kafu/čaj. I u ovoj vili vam je na raspolaganju batler za sve Vaše želje i zahteve.


Vila unutrasnjost

Sunset water villa with pool: unutrašnjost 100 m2 , spoljašnjost 280 m2 ; može ugostiti do 3 gosta; Ova prostrana vila se nalazi na zapadnoj strani ostrva, i zbog toga možete uživati u zalascima sunca u svojoj spavaćoj sobi ili terasi svake večeri. Ova vila na vodi poseduje i prostranu terasu sa infinity bazenom od 35 m2 , pored njega i ležaljke za sunčanje i garnituru za sedenje za potpuni užitak. Unutrašnjost vile se sastoji od spavaće sobe sa 2 kreveta i antialergijskim jastucima ( king size ili twin), dnevnog boravka i prostranog kupatila sa „his & her“ lavaboima, samostojećom kadom, spoljašnjim „rain“ tušem, fenom i peglom za kosu. Opremljena je i Apple TV-om , besplatnim Wi-Fi internetom, BOSE ozvučenjem, klimom, aparatom za čaj/kafu, sefom i mini barom. Takođe Vam je na usluzi i privatni batler.


vila 1

Sunset luxury water villa with pool: unutrašnjost 108 m2 , spoljašnjost 280 m2 ; do 3 gosta može ugostiti; Na prostranoj terasi ove luksuzne vile možete uživati u nestvarnim zalascima sunca svake veceri. I ova vila poseduje infinity bazen od 35 m2 , udobnu garnituru za sedenje i ležaljke na terasi za potpuni doživljaj relaksacije. Za sve Vaše želje na raspolaganju Vam je privatni batler. Vila sadrži dnevni boravak, spavaću sobu sa 2 kreveta ( king size ili twin) i antialergijskim jastucima i prostrano kupatilo sa gardaroberom . Kupatilo je opremljeno „his & her „ lavaboima, samostojećom kadom, spoljašnjim „rain“ tušem, fenom i peglom za kosu. Vila je takođe opremljena Apple Tv-om, besplatnim Wi-Fi internetom, BOSE ozvučenjem, telefonom, klimom, aparatom za kafu/čaj, sefom, mini barom.


kupatilo u vili

Family beach villa with 2 pools: unutrašnjost 142 m2, spoljašnjost 940 m2; Može ugostiti do 5 gostiju, pogodna je za porodice ili manje grupe. Ova prostrana vila se sastoji od 2 spavaće sobe sa 4 kreveta ( king siz ili twin) sa antialergjskim jastucima, dnevnog boravka,  velikog kupatila, ima svoje dvorište na plaži sa 2 infinity bazena. Jedan bazen je ispred plaze i gleda na okean, a drugi je smešten u zadnjem dvorištu i okružen je zelenilom. U dvorištu pored bazena su i naravno ležaljke za sunčanje, garnitura za sedenje, gnezdo ljuljaške, suncobrani. Kupatila su opremnljena „his & her“ lavaboima, samostojećom kadom, spoljašnjim „rain“ tušem, fenom i peglom za kosu. Od ostalih pogodnosti, vila poseduje Apple Tv, besplatan Wi-Fi internet, BOSE ozvučenje,klimu, telefon, sef, aparat za kafu/čaj, mini bar. Za sve ostalo što poželite tu je privatni batler koji Vam je na usluzi.


Spoljasnji deo vile

Two bedroom beach villa with pool: unurašnjost 157 m2, spoljašnjost 865 m2 ; Vila je savršena za porodice, može ugostiti 5 gostiju, poseduje prostranu dnevnu sobu i 2 spavaće sobe, tako da svi mogu provoditi vreme zajedno, ali i uživati u privatnosti. Glavna soba je opremljena king size krevetom, dok je druga sa 2 twin kreveta. Cela porodica će uživati u prostranom dvorištu sa infinity bazenom, ležaljkama za sunčanje, garniturom za sedenje i sve to okruženo zelenilom. Kupatilo je opremljeno samostojećom kadom,“his &her“ lavaboima, spoljašnjim „rain“ tušem, fenom i peglom za kosu. Od ostale opreme vila poseduje Apple TV, Bose ozvučenje, telefon, klimu, sef, aparat za kafu/čaj, antialergijske jastuke, mini bar. Na usluzi Vamje takođe i privatni batler.


Joali Maldives 2

Two bedroom water villa with pool: unutrašnjost 145 m2 , spoljašnjost 298 m2 ; Savršen ostrvski dom na vodi za porodicu, poseduje prozračnu dnevnu sobu i 2 spavaće sobe (1 master, 1 twin), i može ugostiti do 5 gostiju, kojima pruža mogućnost zajedničkog druženja, ali i potpune privatnosti. Vila poseduje i prostrano kupatilo sa „his & her“ lavaboima, samostojećom kadom, spoljašnjim „rain“ tušem i gardaroberom. Za potencijalne želje i zahteve na raspolaganju Vam je privatni batler. U sklopu vile je i prostrana otvorena terasa sa infinity bazenom, ležaljkama, garnaturom za sedenje za potpun užitak u pogledu na okean. Vila je jos i opremljena Apple Tv-om, besplatnim Wi-Fi internetom, telefonom, BOSE ozvučenjem, klimom, sefom, mini barom, aparatom za kafu/čaj, antialergijskim jastucima, fenom i peglom za kosu.


Joali Maldives 3

Three bedroom ocean residence with 2 pools: unutrašnjost 400 m2 , spoljašnjost 990 m2 ; Luksuzna rezidncija sa 2 dnevne i 3 spavaće sobe, 3 kupatila, 2 infinity bazena, može ugostiti 6 osoba. Uživajte u magičnim trenutcima sa porodicom i prijateljima na terasi sa pogledom koji oduzima dah ili obnovite romansu u intimnom zagrljaju privatnih balkona. Kupatila su opremljena „his & her“ lavaboima, samostojecom kadom, spoljašnjim „rain“ tušem i kabinama sa ugradnim ormarima. Rezidencija  poseduje i privatnu spa sobu koja gleda na talase okeana. Za potpuni doživljaj luksuza na usluzi Vam je i privatni batler. Kao i druge vile opremljena je Apple TV-om, besplatnim Wi-Fi interenetom, telefonom, BOSE ozvučenjem, klimom, sefom, mini barom, aparatom za kafu/čaj, antialergijskim jastucima.


Joali Maldives 4

Four bedroom beach residence with pool: unutrašnjost 500 m2 , spoljašnjost 1.200 m2 ; Ovo je duplex rezidencija na plaži, pogodna za veće porodice ili grupe prijatelja, može ugostiti 8 osoba bez kompromisa oko prostora i privatnosti.  Na spratu se nalaze 2 spavaće sobe ( 1 king size, 1 twin) i 2 kupatila. U prizemlju su takođe 2 spavaće sobe (1 king size i 1 twin), 2 kupatila, kao i dnevni boravak sa trpezarijom. Za one koji pored uživanja vole da ostanu u formi, ova rezidencija poseduje i teretanu. U prostranom dvorištu infinity bazen gleda na okean, a privatna biblioteka Vam pruža nestvarno iskustvo uživanja u čitanju. Uz bazen su tu naravno i ležaljke za sunčanje, natkriveni deo sa garniturom za sedenje, gnezdo ljuljaske, sve ušuškano u predivnom zelenilu. Svako kupatilo je opremljeno „his & her“ lavaboima, samostojećom kadom, spoljašnjim „rain“ tušom, fenom i peglom za kosu. I ova rezidencija je opremljena Apple TV-om, besplatnim Wi-Fi internetom, telefonom, BOSE ozvučenjem, klimom, aparatom za kafu/čaj, mini barom, sefom, fenomi peglom za kosu. Za potpuni doživljaj luksuza ova rezidencija poseduje i sobu za batlera kako bi Vam bio na raspolaganju 24h , kao i buggy i vozača za izlete na ostrvu.


Joali Maldives 5

Ishrana:  Gastronomsku ponudu resorta čine 4 restorana:

 • Vandhoo pruža posebno iskustvo uz ukuse Jugoistočne Azije , Kine i Indije. Pravi gurmani ce uživati u izboru jela kako za doručak tako i za večeru.
 • Saoke je japanaski restoran, koji je dizajnirao svetski poznati arhitekta Noriyoshi Muramatsu. Nalazi se na vodi i pruža neverovatan pogled na okean, i nudi idealan prostor za branč ili proslavu venčanja. Kako biste u potpunosti doživeli japansku kulturu i kuhinju restoran nudi i „kotatsu“ mesta za sedenje.
 • Bellinis nudi deo Italije na Maldivima. Bar posvećen pravljenju perfektnog Bellinisa i domaćeg Limoncella, nudi i  pažljivo napravljen meni od strane chefa sa Michelin-ovom zvezdicom Theodora Falser-a sa autentičnim Italijanskim ukusima.
 • Tuhu lociran alfresco ( na otvorenom) na plaži ispod osvetljenih palmi, služi kuhinju Levanta, autentična jela sa neverovatnom eksplizijom ukusa.
 • Resort nudi i koncept Her kitchen gde možete spremati hranu po lokalnim receptima, u profesionalnoj kuhinji, vođeni iskusnim chef-ovima.

Pored ova 4 restorana tu su i Mura bar sa prozračnim kabanama (cabanas) u kojima se možete opustiti uz zalaske sunca i raznim događajima uživo. Meni nudi ukusne grickalice i „uličnu hranu“ .


Restoran

Zabava: Večernja zabava, društvene igre.

Sport i fitness: Iznajmljivanje bicikla, tenis, pikado, ronjenje sa maskom su dostupni bez nadoknade.
Uz doplatu resort nudi ronjenje sa bocom, vožnju kanua, pecanje.


Joali Maldives

Wellness: u Joali Maldives Spa by ESPA možete uživati u tretmanima koji ce preporoditi Vaše telo i otključati Vašu unutrašnju radost. Nalazi se među baštama koje oduzimaju dah i imaju pogled na okean. Postoji 8 soba za tretmane. Terapije se zasnivaju na holističkom principu i svaka počinje  sa osvežavajućom infuzijom kokosovom vodom. Na raspolaganju su vam i sauna, parno kupatilo, hamam i „vitality“ bazen.


Joga

Venčanja: Joali Maldives nudi organizovanje vašeg najlepšeg dana. U ponudi imaju 3 paketa za one koji žele da započnu svoj zajednički život na najromantičnijoj destinaciji:

 • Glamorous boheme- boho šik ceremonija na plaži, među palmama, svežim cvećem i Maldivskim bubnjevima, praćena šampanjcem uz talase i preukusnom večerom u Bellinis-u.
 • Rustic luxe love – savršena ceremonija za zaljubljene, flaša Dom Perignon šampanjca, masaža za dvoje i večera pod zvezdama. U ovom paketu dobijate i kompletnu šminku, fotografe i sve ostalo što vam treba za vaš dan.
 • La dolce islola – ceremonija na privatnom ostrvu ,udaljeno samo kratku vožnju brodom od resorta. Možete uživati sa svojim voljenima na pesku boje slonovače. Ekskluzivna sala će biti rezervisana samo za vašu ceremoniju.

Joali Maldives

*Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.
Cene se razlikuju po mesecima.
Odaberite mesec da saznate više.

JUN

JUL

AVG

SEP

OKT

NOV

7.574 €

Cena PO OSOBI uključuje:

 • Avio kartu sa taksama
 • 7 noćenja / 9 dana* za više noćenja pošaljite nam upit
 • Tip usluge:7 x Polupansion
  (doručak i večera)
 • Tip smeštaja:Water Villa with Pool
 • Transfer:Hidroavion
Napomena:

* Primeri aranžmana su na 7 noći. Možete rezervisati aranžman sa više noći/dana.
Vi birate datum putovanja, nisu grupe sa fiksnim datumom polaska i vodičem.

Kontaktirajte naše agente da vam naprave ponudu

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.