Cocoon Maldives 5*

Položaj: Na oko 700 m x 160 m velikom ostrvu Ookolhufinolhu u središtu velike lagune u Lhaviyani Atolu. Aerodrom Male je udaljen oko 30 minuta hidroavionom.

Hotel: Moderni rizort sa opuštajućom atmosferom. Ukupno 3 restorana sa raznovrsnim poslasticama: ,,Octopus Restaurant‘‘ priprema za vas sveža jela u formi švedskog stola. A-la-carte restoran ,,Manta’’, izgrađen iznad vode, razmaziće vas svojim kulinarskim specijalitetima, a restoran na plaži, na otvorenom ,,Palm Square’’ specijalizovan je za plodove mora i jela sa roštilja. Barovi ,,Loabi Loabi’’ i ,,Kurum’’ služe preko dana i uveče ukusne koktele. Ponudu rizorta upotpunjuju i bazen, suvenirnica, butik, besplatni Wi-Fi.

Sobe: 150
Beach Villa: oko 50 m² (50), u vilama sa po 2 stambene jedinice, na plaži, na strani izlaska sunca, u stilu prirodnih tonova, poluotvoreno kupatilo sa tušem, WC, fen, klima uređaj, plafonski ventilator, TV, telefon, besplatan Wi-Fi, mini-bar, aparat za čaj/kafu, sef, terasa sa dnevnim ležajem.
Beach Suite: oko 70 m² (25), kao Beach Villa, na strani zalaska sunca, samostalna vila sa većom terasom.
Beach Suite with Pool: oko 70 m² (5), kao Beach Suite, sa malim privatnim bazenom.
Family Beach Villa: oko 100 m² (10), 2 Beach Vile povezane terasom.
Lagoon Villa: oko 65 m² (40), kao Beach Villa, na pontonu iznad lagune, elegantnije uređena, sa zatvorenim kupatilom i drvenom terasom sa ležaljkama i direktnim prilazom laguni.
Lagoon Suite: oko 70 m² (15), kao Lagoon Villa, zasebna, na strani zalaska sunca, sa većim kupatilom, đakuzi kadom i odvojenim tušem.

Ishrana: Bogat doručak na bazi švedskog stola, kao i večera na bazi švedskog stola u restoranu ,,Octopus Restaurant’’ (uključeno: voda, bezalkoholna pića, kafa, čaj, pivo, vino kuće). Uz rezervisani pun pansion Plus odn. all inclusive dodatno i švedski sto za ručak u ,,Octopus Restaurant’’ (uključeno: voda, bezalkoholna pića, kafa, čaj, pivo, domaće vino). Za ostale pogodnosti usluge all inclusive pogledajte tabelu

Sport: Uračunato: fitness centar. Uz doplatu: pecanje na pučini.

Wellness:  Opustite se u predivnom ,,The Cube Spa’’ u središtu ostrva, i uživajte u mnogobrojim tretmanima za ulepšavanje kao i u masažama.

Zabava: Redovna večernja zabava, npr. živa muzika, diskoteka i karaoke.

Deca: 
Top popusti za decu: Deca do 11 godina u sobi sa roditeljima plaćaju u period od 01.11.-26.12. i od 07.01.- 31.10. samo Green taksu u visini od EUR 6 po detetu/noćenju.
Dečiji klub: ,,Pupa-Kids-Club’’ sa različitim aktivnostima.

Ronjenje: Greben je udaljen oko 10-15 minuta Dhoni čamcem. Ronilački izleti su svakodnevno u ponudi. Oprema za snorkling uključena.

Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.