Cocoon Maldives - TRAVEL BOUTIQUE

DOMINIKANA u NOVEMBRU
〈 Klikni za detalje 〉

Cocoon Maldives 5*

Lokacija: Udaljenost od aerodroma 30 minuta, veličina ostrva je 700 m x 160 m.

Hotel: Novi hotel, počeo sa radom 2017. godine, elegantan i moderno uređen. Poseduje tri restorana „Octopus Restaurant“ buffet restoran,“Manta“ à la carte restoran, lociran direktno na laguni, kao i „Palm Square“ restoran koji služi riblje specijalitete.“Loabi Loabi“ bar i „Kurum“ bar služe koktele tokom dana i uveče. Hotel poseduje bazen, biblioteku, butik i besplatan WI-FI u okolini rizorta.

Sobe: Ukupno 150.
Beach Villa: oko 50 m2,  dekorisana u prirodnim bojama, poseduje toalet, WC, fen, klimu, ventilator, TV, telefon, besplatan internet, DVD / CD player , minibar, aparat za kafu/čaj, sef, terasu sa ležaljkama I lociran je na plaži.
Beach Suite: oko 70m2, kao Beach Villa, samo sa većom terasom.
Beach Suite Pool: oko 70m2, kao Beach Suite, sa privatnim bazenom.
Family Beach Villa: oko 100 m2, kao Beach Villa, sa dodatnim ležajima za decu. 
Lagoon Villa: oko 65 m2, kao Beach Villa, nalazi se iznad vode, elegantno uređen.
Lagoon Suite: oko 70m2, opremljena kao Lagoon Villa.

Ishrana: bogat doručak i večera na bazi švedskog stola u okviru „Octopus Restaurant“ (uključeno: voda, osvežavajuća pića, domaće vino, pivo, kafa I čaj u toku obroka). U okviru All nclusive usluge ručak na bazi švedskog stola u „Octopus restaurant“ . Tačan opis All Inclusive usluge nalazi se u tabeli.

Wellness: Opustite se i uživajte u okviru „Spa Cocoon“ u nekoj od brojnih masaža (uz doplatu).
Zabava: uveče zabava sa uživo muzikom, disco i karaoke. Uz doplatu: brojne ekskurzije kao što su plivanje sa delfinima i Island Picnic.
Za decu: Dečiji klub „Pupa-Kids-Club“ sa brojnim aktivnostima.
Dodatni Inclusive: Za putnike koji idu na medeni mesec dobijaju flašu vina, čokoladu i večeru u hotelu. Za honeymoon specijal potrebno je da ponesete internacionalni venčani list koji nije stariji od 6 meseci nakon stupanja u brak.

Možda će vas zanimati i ovo...

Aktuelno

Mediji o nama

Putnici o nama

Vesti