Kudafushi Resort & Spa 4+*

Divno dizajnirano odmaralište koje kombinuje tradicionalni maldivski stil sa savremenim dizajnom. Idealan za savršen odmor.

Lokacija: Hotel se nalazi na malom, oko 200 m x 600 m ostrvu Kuda Fushi okružen tropskom vegetacijom u južnom delu Raa Atoll. Aerodrom Male je oko 150 km i stiže se lokalnim letom, a zatim brodom za 60 minuta.

Hotel: Hotel je otvoren na proleće 2017. godine. Ima više specijalizovanih barova i restorana: „De North “ glavni restoran gde se služi međunarodna kuhinja u kombinaciji sa tradicionalnim maldivskim uticajem. “Olive” mediteranski restoran i vinski podrum služi laganu mediteransku kuhinju, kao i odabrana vina. “ Sea Edge de ‘Bar & Grill “ nudi sveže specijalitete sa roštilja. U „Juju Pool & Bar“ možete uživati u ukusnim koktelima. Hotel ima bazen, butik i besplatan internet.

Sobe: Broj soba 107.
Villa: oko 92 m2 (52) od prirodnog drveta, modernim elementima i stilski akcentima boja, otvoreno kupatilo, odvojenim „rain“ tušem i WC, fen, TV, telefon, besplatni Wi-Fi, klima, plafonski ventilator, aparat za čaj i kafu, minibar, sef i terasa sa ležaljkama.
Beach Villa with Pool: oko 102 m2 (20), opremljene kao Beach Vila samo sa privatnim bazenom na terasi.
Water villa: oko 75 m2 (22), opremljene kao Beach Villa, izgrađene na stubovima iznad vode, sa zatvorenim kupatilom, paluba sa ležaljkama i pristup laguni.
Water Villa with Pool: oko 85 m2 (10), opremljene kao Water Villa, sa privatnim bazenom za plivanje na palubi.

Ishrana: Soft All Inclusive. Bogat bife doručak, ručak i večera švedski sto u „De North”, odabrana bezalkoholna pića (voda, bezalkoholna pića, čaj, kafa) uz obroke i u baru tokom radnog vremena, popodnevni čaj sa grickalicama u baru, mini bar – voda i bezalkoholna pića – jedno punjenje dnevno.

Wellness: Čist odmor i relaksacija su zagarantovani u „K-Spa“, koji ima 10 soba za tretmane u zasebnim paviljonima, sa saunom i parnim kupatilom. U ponudi su različite masaže i tretmani lepote.

Sport: Uključeno: fitnes centar, kajak, veslački brodovi, jedrenje na dasci, stolni tenis, tenis, bilijar. Uz doplatu: razni vodeni sportovi.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

Cenu za ovaj hotel


Pogledajte više o hotelu:Logo Travel Boutique

Molerova 3, I sprat, 11000 Beograd |
Tel: +381 11 344 00 44 |
E-mail: office@travelboutique.rs
Copyright ©2020. Travel Boutique |
Sva prava zadržana.